Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009

Καλεί τον διευθυντή του γραφείου του Αρ. Παυλίδη

Κλήση προκειμένου να απολογηθεί αύριο για κακουργηματική εκβίαση έχει λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παν. Ζαχαρίου, διευθυντής του γραφείου του πρώην υπουργού Αιγαίου Αρ. Παυλίδη, για την υπόθεση του φερόμενου «γαλάζιου εκβιασμού», την οποία έχει καταγγείλει ο εφοπλιστής Φ. Μανούσης, προκειμένου -όπως υποστηρίζει- να του ανατεθούν τα δρομολόγια της άγονης γραμμής στο Αιγαίο.

Ο κ. Ζαχαρίου -κατά τις ίδιες πληροφορίες- θα ζητήσει προθεσμία από τον ανακριτή της υπόθεσης (τον κ. Α. Ζαβιτσάνο), προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.
Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα, ο προσανατολισμός είναι ότι η σχετική δικογραφία θα πρέπει να σταλεί στη Βουλή.
Στην περίπτωση που αποφασιστεί η αποστολή της σχετικής δικογραφίας, τότε κατά μία άποψη αυτό θα πρέπει να γίνει στο μέρος εκείνο που αφορά αποκλειστικά τον Αρ. Παυλίδη, οπότε η ανάκριση θα πρέπει να συνεχιστεί όσον αφορά τους ιδιώτες.
Αν η Βουλή αποφασίσει την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών (με Προανακριτική Επιτροπή), τότε θα πρέπει να διαβιβαστεί το σύνολο της δικογραφίας, για να κριθεί ποιοι πρέπει να απαλλαγούν και ποιοι να παραπεμφθούν (στην περίπτωση αυτή, εάν δεν προκύψουν στοιχεία ενοχής για υπουργό, τότε η τακτική Δικαιοσύνη συνεχίζει για τους ιδιώτες).
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Π. Ζαχαρίου έχει καταγγελθεί από τον εφοπλιστή Φ. Μανούση ότι κατά την περίοδο 2006-2007 πήρε σειρά επιταγών και μετρητών, συνολικού ύψους 1.000.000 ευρώ, προκειμένου τα πλοία του να εκτελούν δρομολόγια της άγονης γραμμής.
ΓΚ. ΑΛΜΑΛΙΩΤΟΥ - ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ
Πηγή:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8400&pubid=2748763

1 σχόλιο:

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...