Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2009

Η βία και οι βιαστές της κοινωνικής ζωής

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να καταδικάζεται απο κάθε πλευρά

Πολλές φορές διαβάζουμε κείμενα που έχουν σχέση με την βία. Άλλοτε αναφορές σε γεγονότα, άλλοτε για λήψη μέτρων , που ουσιαστικά δεν λαμβάνονται η ατονούν μετά από λίγο καιρό, και πολλές φορές με αφορισμούς.
Ωστόσο όλα αυτά πάνε στο κενό , με δυο λόγια δεν πιάνουν τόπο. Γιατί ποιος από αυτούς τους αναρχοαυτόνομους , ανεγκέφαλους καταστροφείς διαβάζει;
Κανείς είναι η απάντηση, κι αν κάποιος γίνει δέκτης όλων αυτών αφιονίζεται περισσότερο.
Όλοι αυτοί οι…βιαστές του κοινωνικού ιστού της χώρας μας, δεν έχουν μυαλό, ως εκ τούτου δεν μπορούν να καταλάβουν.

Σκοτώνουν συνανθρώπους μας, αλλά και συνειδήσεις, ηθικές αρχές και καταστρέφουν τα πάντα γιατί απλά είναι ανήθικοι και ασυνείδητοι.
Νοιάζονται για την εργατική τάξη , αυτοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και δεν καταλαβαίνουν πως με όλες αυτές τις καταστροφές που κάνουν πλήττουν ανεπανόρθωτα όλους τους εργαζόμενους που έχουν ανάγκη να εργαστούν και να βγάλουν το ψωμί τους.
Είναι δήθεν ιδεολόγοι , όταν δεν έχουν ιδέα από την ανάγκη της εργασίας , γιατί απλά είναι τεμπέληδες και οπαδοί μιας περίεργης θεωρίας περί επιβολής μιας τάξης που δεν γνωρίζουν ποια είναι.
Κάνουν τους οργισμένους από την κοινωνική αδικία και την ανεργία που μαστίζει τη χώρα μας, αλλά οι οικοδομές λειτουργούν με αλλοδαπούς, οι αγρότες στηρίζονται σε αλλοδαπούς , τα εργοστάσια είναι πλημμυρισμένα με αλλοδαπούς, κι αλίμονο αν ψάξεις να βρεις Έλληνα υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, μαραγκό για μικροδουλειές στο σπίτι…
Κανείς από αυτούς τους αναρχοαυτόνομους που καταστρέφουν την ηρεμία και την περιουσία κάθε συμπολίτη μας, κάθε συνάνθρωπου μας που με μόχθο και θυσίες έφτιαξε, δεν έχει ηθικές αρχές, νου, σκέψη, λογική. Γι αυτό η οργή τους που τη βλέπουμε οργανωμένη σε κάθε κομμάτι της κοινωνικής ζωής και φυσικά και στον χώρο του αθλητισμού , εκεί δηλαδή που δεν υπάρχουν αντιθέσεις , είναι επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη.
Αυτοί όλοι λοιπόν πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και χωρίς κανένα ίχνος δικαιολογίας για τις πράξεις τους.
Κι ακόμα πρέπει να καταδικαστούν από το λαό κι όλοι εκείνοι οι πολιτικοί που παίρνουν τα κομμάτια τους και προσπαθούν με τον ένα η τον άλλο τρόπο να τους δικαιολογήσουν.
Καθένας μπορεί να διαμαρτυρηθεί ήρεμα, πολιτισμένα, αλλά όποιος καταστρέφει και δημιουργεί πόνο κάθε είδους, η συντεταγμένη Πολιτεία πρέπει να τον αντιμετωπίζει με το ίδιο νόμισμα, ανελέητα και αποτελεσματικά.

[Συντάκτης:Νίκος Φύριος]
Πηγή:http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=29166&type=5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...