Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Δε θα γιορτάσουν την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Αγαθονήσι

Αγαθονήσι. Μεγάλο Χωριό
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθημερινές αφίξεις λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια, οι κάτοικοι του Αγαθονησίου αποφάσισαν να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
«Λόγω της αποχής των μαθητών, δε θα γίνουν στο νησί εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο», αναφέρει στην επιστολή του προς το υπουργείο Εσωτερικών, τους βουλευτές του νομού, το νομάρχη Δωδεκανήσου και άλλους φορείς, ο κοινοτάρχης, Κ. Κόττορος.
Εκτός από την αποχή των μαθητών από τις εκδηλώσεις και οι εθνοφύλακες του νησιού αποφάσισαν να παραδώσουν τον οπλισμό τους, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την πολιτεία για το μέγεθος του προβλήματος.
Πηγή:http://www.zougla.gr/news.php?id=30740


Η κατάσταση στο ακριτικό νησάκι είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ.
Πάνω που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται και να μην φεύγει ο κόσμος ήρθε η λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης να τους πάει χρόνια πίσω. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα στο τέλος μέρη όπως το Αγαθονήσι θα μαραζώσουν και θα φύγει ο Ελληνικός πληθυσμός.

Εκτός των άλλων οι ακρίτες διατρέχουν και έναν σοβαρότατο κίνδυνο. Το νησί είναι μικρό και απομονωμένο και είναι γνωστό ότι εκτός των άλλων οι λαθρομετανάστες είναι και φορείς ασθενειών που έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια από τον Δυτικό κόσμο. Η υγεία και η ασφάλεια των κατοίκων κρέμεται από μια κλωστή.
Η ανάπτυξη την έχει κάνει εδώ και καιρό σπρωγμένη από την αδιαφορία της πολιτείας. Αυτές τις νησίδες έπρεπε να τις προσέχουν ως κόρη οφθαλμού. Είναι πέρα από όλα τα άλλα και το κλειδί της κυριαρχίας της Ελλάδας στο Αιγαίο. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την σημασία που έχουν στη χάραξη των συνόρων και στην επέκταση της Ελληνικής επικράτειας.

http://img7.imageshack.us/img7/6315/11222121.jpg

Τελειώνοντας το σχόλιο μου θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σε όλους τους επαγγελματίες και μη μεταναστολάγνους ΣΥΡΙΖΑ και συνηστώσες προοδευτικούς της μάσας και της θολούρας.
Που είστε εσείς;;; σας πέφτει πολύ μακριά το Αγαθονήσι εεεε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters