Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2009

Αλλοδαποί θα διεκδικήσουν εργατικές κατοικίες στα Τρίκαλα

Πενήντα αλλοδαποί, στη συντριπτική τους πλειονότητα Αλβανοί, θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά μαζί με τους Έλληνες εργαζόμενους, τις 168 εργατικές κατοικίες στη Σωτήρα Τρικάλων.Ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων, που κατατέθηκαν στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, ανέρχονται συνολικά σε 678. Οι αλλοδαποί διεκδικούν κάποια κατοικία από το συγκρότημα των εργατικών κατοικιών στη Σωτήρα, τις οποίες θα εγκαινιάσει η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλη - Πετραλιά.
Πηγή:Καθημερινή με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλιο:Σπίτια σε Αλβανούς που πέρασαν τα σύνορα παράνομα, και όχι σε Έλληνες που πληρώνουν φόρους από τη μέρα που γεννήθηκαν αυτοί και οι πατεράδες και οι παππούδες τους.. Σπίτια με λίγα λόγια από τον ιδρώτα του Έλληνα πολίτη στους παράνομα εισερχόμενους αυτού του τόπου.

Σπίτια σε Αλβανούς και όχι σε νέα ζευγάρια που φτύνουν αίμα κάθε μήνα για να μαζέψουν και να αποπληρώσουν το δάνειο των 40 ετών που έβαλαν στο κεφάλι τους και κατόπιν μας μιλούν για υπογεννητικότητα.

Σπίτια σε Αλβανούς και όχι σε σεισμοπαθείς και πυρόπληκτους που ζούνε ακόμα σε τσίγκους και σε τρισάθλια παραπήγματα επί χρόνια.

Σπίτια σε Αλβανούς που πέρασαν τα σύνορα με τσαμπουκά μη σεβόμενοι τους θεσμούς του κράτους που τώρα τους επιβραβεύει για αυτό τους το "κατόρθωμα"και όχι σε πολύτεκνους και γεροντάκια που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, με την ίδια τους την πατρίδα και με ένα κράτος ανάλγητο να τους βάζει ολοένα και περισσότερο στο περιθώριο.

Σπίτια σε Αλβανούς και όχι σε νέους άνεργους των 700 -ξίκικα - ευρώ που βλέπουν ότι η πατρίδα τους τους φτύνει κατάμουτρα, τους γυρίζει την πλάτη και βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται συντρίμμια, τα πτυχία τους να μην έχουν την παραμικρή αξία και να είναι ανήμποροι να απογαλακτιστούν από την οικογένεια μην μπορώντας να πατήσουν στα πόδια τους, αδυνατώντας να πληρώσουν έστω ένα νοίκι, και για δική τους οικογένεια ούτε λόγος.

Σπίτια σε Αλβανούς και όχι σε ευπαθείς ομάδες, όπως οι χρόνια ασθενείς, οι άστεγοι, οι ξεσπιτωμένοι λόγω καταστροφών. Αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην κλήρωση γιατί δεν γεννήθηκαν αλλοδαποί και δεν εισέβαλαν σε καμία χώρα παράνομα.
Βραβεύεται η παρανομία. Απανταχού φυλές του Ισραήλ μπείτε κι αλέστε στην Ελλάδα και ένα είναι σίγουρο! Θα επιβραβευτείτε!

Αυτό δεν είναι απλά ΠΡΟΚΛΗΣΗ είναι ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ!
Αντιγραφή από:http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/03/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...