Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Καλούσαν τους Αφγανούς με αφίσες να τα σπάσουν.......

Προχθές το απόγευμα 21 Μαίου,στη Πάτρα διοργανώθηκε από αριστερές οργανώσεις διαδήλωση υπέρ των μεταναστών μετά από την επιχείρηση σκούπα που έγινε από την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το φάρο για τους Σομαλούς!
Αναρτήθηκαν αφίσσες που καλούσαν το κόσμο να συμμετάσχει!Η πρωτοτυπία όμως είναι ότι μαζί με τις αφίσσες ήταν τοιχοκολημένες και κάποιες άλλες μικρότερου μεγέθους πάνω απο τις μεγαλύτερες!
Οι μικρότερες αφίσσες δεν είχαν εικόνες παρά ηταν λευκές με "Αραβικα-Αφγανικα'' γράμματα!Δε μπορούσε κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς έλεγαν Πέρα από τον αριθμό 21!Το έξυπνο είναι ότι είναι ένα απλό κείμενο χωρίς να το υπογράφει κάποιος κάτι που θα τους δίνει άλλοθι!
Παρακολουθώντας τις ειδήσεις του Super B μία δημοσιoγραφος επισκέφθηκε...........το καταυλισμό και σηνομιλούσε για την επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας με τους αφγανούς.Οι αφγανοί γνώριζαν για το τι είχε γίνει και στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου αναφέρθηκε και η πορεία των αριστεριστών!
Προς έκπληξη μου οι αφγανοί γνώριζαν για τη πορεία και στην ερώτηση της δημοσιογράφου από που; απάντησαν από κάποιες αφίσσες στους δρόμους που έγραφαν αφγανικά!Η δημοσιογράφος επέμεινε και ρώτησε για το περιεχόμενο που αναγραφόταν στις αφίσσες!Η απάντηση των αφγανών ήταν ότι μας καλούν 21 Μαίου για να κάνουμε ζημιές!!!!!!!!!

Η δημοσιογράφος τότε κάνει την εξής ερώτηση;
-Δηλαδή σας καλούν για εξέργεση

Απάντηση Αφγανού:
-Ναι!Και για ζημιές,Να κάνουμε ζημιές!

Καλό θα ήταν να μεταφραστεί αυτό το κείμενο και στα Ελληνικά!
Ενα 24 ωρο αργότερα είχαμε μεγάλης έκτασης επεισόδια στην Αθήνα από λαθρομετανάστες και αριστεριστές!
Τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιος υποκινεί τις καταστροφές και ποιός εκμεταλεύεται αυτούς τους ανθρώπους!
Φοβάμαι πως κάτι ετοιμάζεται με τους λαθρομετανάστες!Ίσως έχουμε και νέα ''Δεκεμβριανά".Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά!Υ.Γ. Παρακαλώ διασταυρώστε το.Ότι αναγράφω είναι πέρα για πέρα αληθινό.Ας ενημερωθεί πια ο κόσμος για το τι γίνεται πίσω από τη πλάτη του!Σας παραθέτω φωτογραφίες με τις αφίσσες που τράβηξα σήμερα το πρωί προς απόδειξη των λεγομένων μου!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...