Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΙΟ ΝΟΜΟ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ γιωργάκη...

Όταν  ο Ελληνικός Λαός ψήφιζε νόμισε ότι θα έβγαζε μια δημοκρατική κυβέρνηση... Αμ δε... Στην εξουσία ήρθε ένα συνοθύλευμα που συγκεντρώνει ότι χειρότερο και προδοτικό πέρασε ποτέ από την Ελλάδα ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...

ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΑΒΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΚΥΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙΣ .
 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ...

ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.

ΣΥΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ... ΣΥΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, Ο ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  



Ο γιωργάκης ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΊ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ.

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ... ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΘΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ γιωργάκη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;;; ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ... ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ε ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters