Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ... ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑ...

Με το λαθρονομοσχέδιο καταλύεται η ίδια η πατρίδα μας. Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα είναι απολύτως δικαιολογημένοι και υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε απόλυτη αντίσταση εναντίον της κυβέρνησης. Σε όλα τα μέτωπα, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο. Στις επόμενες μέρες θα κριθεί το αν θα υπάρχει αύριο Ελλάδα... Το αν θα υπάρχει Ελληνικό Έθνος...

-Τελικά η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σε στιγμές που υποτίθεται ότι η πατρίδα βουλιάζει οικονομικά, σε μια περίοδο που ο κόσμος έχει μείνει άναυδος και ψάχνεται από την εξοντωτική για τα μεσαία και χαμηλά στρώματα λιτότητα που ανακοινώθηκε, παρά την αντίθεση του 90% του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση κατέθεσε χθες στη Βουλή το νομοσχέδιο που παραδίδει την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες. Καμιά τσίπα, κανένα φιλότιμο από τη συμμορία που κυβερνά. Έχουν αναλάβει το συμβόλαιο δολοφονίας της Ελλάδας και του Ελληνισμού και θέλουν να το πάνε μέχρι τέλους.


-Επιδιώκουν ακριβώς να εκμεταλλευτούν ότι ο νους των πολιτών είναι στα αντιλαϊκά εισοδηματικά και φορολογικά μέτρα που ανακοινώθηκαν, για να περάσουν στα γρήγορα και χωρίς ο κόσμος να καταλάβει τί γίνεται και να αντιδράσει. Τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται, επιδιώκουν με τόση πρεμούρα να περάσουν το ανθελληνικό νομοσχέδιο. Ένας πρωθυπουργός που καθημερινά εξοντώνει τον Έλληνα με τις αποφάσεις του, έρχεται να δώσει τα πάντα στους λαθρομετανάστες. Δεν είναι δυνατό να αφήσουμε να περάσει αυτό το αίσχος. Ξεκινά ένας πόλεμος εναντίον της κυβέρνησης κατοχής που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας. Δεν καταλύεται απλώς το πολίτευμα, ώστε να μιλήσουμε απλώς για το άρθρο του Συντάγματος που επικαλείται τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Καταλύεται η ίδια η πατρίδα. Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα είναι απολύτως δικαιολογημένοι και υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε απόλυτη αντίσταση εναντίον της κυβέρνησης. Σε όλα τα μέτωπα, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο. Στις επόμενες δέκα μέρες θα κριθεί το αν θα υπάρχει αύριο Ελλάδα. Το αν θα υπάρχει Ελληνικό Έθνος.

-Θα είναι εγκληματικό το να μην υπάρξει παλλαϊκή αντίσταση. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να κιοτέψει. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αδιαφορήσει. Γιατί, αν το κάνει, όσα συμβούν στο μέλλον θα τον κάνουν να καταλάβει την ευθύνη του. Αν δεν αντιδράσει με κάθε τρόπο τώρα.
-Θα καταλάβει το λάθος του όταν αυτοί οι λαθρομετανάστες θα βιάσουν την κόρη του ή την αδερφή του.
-Όταν θα δολοφονήσουν τους ηλικιωμένους γονείς του.
-Όταν θα δολοφονήσουν λόχους ολόκληρους Ελλήνων στρατιωτών, έχοντας καταταγεί στο στρατό και έχοντας όπλα.
-Όταν θα κακομεταχειρίζονται τους Έλληνες, έχοντας καταταγεί στην Αστυνομία.
-Όταν θα γίνουν πλειοψηφία στον τόπο μας και θα μας υποχρεώσουν να συμμορφωθούμε εμείς με τα βάρβαρα έθιμά τους.
-Όταν σε πρώτη φάση με την ψήφο τους θα καθορίζουν το ποιος θα κυβερνά τον τόπο μας και σε δεύτερη φάση θα κυβερνούν αυτοί.

-Κλείνουμε με την ευχή η διαμαρτυρία όλων των επαγγελματικών κατηγοριών (αγρότες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι) να ενωθεί με την πατριωτική διαμαρτυρία όλου του λαού για να μην περάσει το λαθρονομοσχέδιο. Ας καταλάβει ο λαός τη δύναμή του. Ας κάνει έναν ανηλεή πόλεμο για τη σωτηρία της πατρίδας. Να παραλύσουν τα πάντα. Να καταλάβει η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να ξεσκίζει τους Έλληνες και να παραδίδει τα πάντα στους λαθρομετανάστες. Αγώνας παντού. Αγώνας με κάθε τρόπο. Αγώνας για τη σωτηρία της πατρίδας.

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...