Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Δεν παίρνει υπηκοότητα… λόγω μπούργκας

Πηγή: Ροδιακή

Ο Γάλλος υπουργός Μετανάστευσης, Ερίκ Μπεσόν, αρνήθηκε τη χορήγηση υπηκοότητας σε έναν ξένο ο οποίος υποχρεώνει τη γαλλίδα σύζυγό του, να φορά ισλαμική μπούργκα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε λίγες ημέρες μετά τα συμπεράσματα
κοινοβουλευτικής επιτροπής, που προτείνει την απαγόρευση σε δημόσιους χώρους του χαρακτηριστικού τρόπου ένδυσης των φανατικών μουσουλμάνων γυναικών.

"Ο Ερίκ Μπεσόν επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε και διαβίβασε σήμερα στον πρωθυπουργό, πρόταση για άρνηση χορήγησης της γαλλικής υπηκοότητας σε έναν ξένο υπήκοο, που έχει παντρευτεί Γαλλίδα", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης.
"Διαπιστώθηκε κατά την έρευνα και την συζήτηση των προϋποθέσεων, ότι αυτό το άτομο υποχρέωνε τη σύζυγό του να φορά μπούργκα, στερώντας της την ελευθερία να μετακινείται ακάλυπτη, ακυρώνοντας τις αρχές της λαϊκότητας και της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το γαλλικό υπουργείο Μετανάστευσης δεν ανακοίνωσε την ταυτότητα του ατόμου που ζητούσε να του δοθεί γαλλική υπηκοότητα, ούτε τη χώρα από την οποία προέρχεται.

(Σχόλιο blog: Πράξεις σοβαρών χωρών και όχι πολυπολιτισμικών κωλοχανίων... υπηκοότητα και αυτή με μέτρο οι κουτόφραγκοι... ιθαγένεια πάρε κόσμε εδώ απο τους φωστήρες εθνοκτόνους.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...