Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

TA ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ

Πηγή: Ελληνική Άποψη

Το παρδαλό κοριτσάκι μπορεί να ήταν συμπαθέστατο και Ελληνομαθές, αλλά η γκρίζα αλήθεια δεν κρύβεται πίσω από πολύχρωμα τερτίπια.


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΤΕ??? ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ???

Το μάρκετινγκ της παραπληροφόρησης μπορεί να χρησιμοποίησε με τρόπο ατιμωτικό για τον Ελληνικό λαό το παρδαλό κοριτσάκι, κι αυτό είναι που έκανε την αλήθεια που επιχειρούν να αποκρύψουν περισσότερο εφιαλτική.

Κι αυτή η γκρίζα αλήθεια συνοψίζεται στα εξής:

1. Η παρανομία δεν γεννά τη νομιμότητα. Η παράνομα αποδεδειγμένη αλήθεια δεν έχει κύρος ούτε στα αστικά δικαστήρια. Ποτέ λοιπόν δε θα νομιμοποιηθεί το κύρος της στη ζωή. Το παρδαλό κοριτσάκι λοιπόν δικαιούται σαφώς την αγάπη μας, αλλά δε δικαιούται να αποφασίζει για τη ζωή μας.


2. Όσα προσεκτικά επιλεγμένα παρδαλά κοριτσάκια και αν επιστρατεύσουν, δεν είναι αυτά η εικόνα των φονιάδων της Μενάνδρου, της Ομόνοιας, της Αθήνας, της Ελληνικής ζωής. Δεν είναι τα παρδαλά κοριτσάκια η αληθινή εικόνα του εισβολέα, αλλά το δράμα που ζει καθημερινά αυτός ο λαός. Κι αυτό το δράμα επιμελημένα το αποσιωπούν. Γιατί δεν έφερες πέντε καθάρματα από την Ομόνοια κύριε Πρετεντέρη για να δει ο Ελληνικός λαός ποιοι είναι πραγματικά οι υποψήφιοι αυριανοί συμπολίτες του???


3. Η σοσιαλθολούρα και το σοσιαλψεύτικο παραμύθι θριάμβευσε γι ακόμα μία φορά. Αυτό το κράτος στα χέρια των σοσιαλπαραμυθάδων δεν ξέρει ούτε ΠΟΣΟΥΣ, ούτε ΠΟΙΟΥΣ, ούτε από πού ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ όλων αυτών που ενοχικά επείγεται να Ελληνοποιήσει.


4. Τις πραγματικές αιτίες της σπουδής και της βιασύνης τους να εμπορευτούν την ελληνική ταυτότητα αν μέσω του ορυμαγδού της κρίσης, όπου άλλα πράγματα επείγουν και αλλού θα έπρεπε να ήταν στραμμένες οι προτεραιότητες, επιχειρήθηκε επιμελώς να αποκρυβεί γι αυτό και κατέστη καταφανώς εμφανέστατη.


5. Οι ελληνοποιημένες Αφρες Αλ Σαλέχ, μισούν την Ελλάδα. Χολή έσταζε το ελληνοποιημένο θηλυκό για κάθε τι ελληνικό. Και αυτή η χολή ήταν εμφανέστατη από την «ελληνίδα» με την οποία συναγελάζεται το «όλον» ΠΑΣΟΚ. Δείγμα σαφές της επιτυχημένης κοινωνικής αφομοίωσης. Δείγμα ξεκάθαρο του ελληνοποιημένου ανθελληνικού μίσους. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτό το πράγμα ήταν από τη «μέσα πλευρά του γραφείου». Ας επιχειρήσουμε να φανταστούμε το δηλητήριο που θα έσταζε αν ήταν στην «απέναντι» πλευρά η κυρία Αφρα Τρεχαγυρευεαποπουκρατάειησκούφιατης. Αυτό το ελληνοποιημένο κατασκεύασμα των πολιτικών εργαστηρίων, που είχε το θράσσος να συμπεριφέρεται με περισσή αναίδεια συνομιλώντας με ανθρώπους που γεννήθηκαν και θα πεθάνουν έλληνες γιατί οι πρόγονοί τους έδωσαν το αίμα τους γι αυτή την πατρίδα, θέλει να έχει γνώμη, άποψη, και λόγο κυρίαρχο για το πολιτικό μέλλον του τόπου.μήπως θ ήταν καλό κάποιος να της εξηγήσει πως μπορεί μεν η Ελλάδα να διαθέτει θαυμάσιες πασαρέλες για να μεγαλουργούν σ αυτές κάποια κοριτσόπουλα, αλλά η ίδια η δε θα καταστεί ουδέποτε πασαρέλα για να βιάζουν πάνω σ αυτήν τη συνείδηση του λαού της κάποιοι όψιμοι πολιτικάντηδες των κυβερνήσεων ευκαιρίας???


6. Ενας Σκανδαλίδης απίστευτος. Δεν ήταν μόνο ένας αδίστακτος διαχειριστής του πολιτικού ψεύδους και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού, αλλά ένας κλασικός εκπρόσωπος του «βαθύτατου» ΠΑΣΟΚ. Ενός ΠΑΣΟΚ που είναι καθολικά διαβρωμένο, επικίνδυνα συστημικό και απόλυτα ενσωματωμένο στο πλέγμα των κινδύνων που απειλεί απροκάλυπτα τον Ελληνισμό.


7. Ενας θλιβερός Μαργαρίτης. Κλασικό μαργαριτάρι του κενού λόγου. Γνήσιος εκπρόσωπος του ακραίου εθνομηδενισμού. Φορέας των πλέον ύπουλα επικίνδυνων και διαλυτικών απόψεων τις οποίες οφείλει να αντιμάχεται με αποφασιστικότητα το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.


8. Κι ένας κλασικός γυρολόγος της νεότερης πολιτικής, με το προφίλ του περισπούδαστου πολιτικού σκεπτικιστή, πού ξέρει να αλλοτριώνει θαυμάσια τα πολιτικά παρελθόντα για να καθίσταται συμπληρωματικό γρανάζι ενός συστήματος, το οποίο υποθηκεύει με τους συν αυτώ, τα μέλλοντα που αφορούν το λαό και τον τόπο. Σε σας το λέμε κύριε Μπίστη μας. Σε σας και στην όψιμη .κτητορική της «κυβέρνησής σας»


9. Και εν μέσω αυτών, ναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που πατά σε δυο βάρκες. Που θέλει να συμφωνήσει με το εγκληματικό της παρελθόν των κάθε λογής Παυλόπουλων, αλλά που επιχειρεί και να «διαφωνεί» μπροστά στο φόβο της κατακραυγής από την εκλογική της βάση που την τσάκισε και που απιελεί να την καταβαραρθρώσει. Αφερέγγυα πολιτική. άτολμος και δειλός πολιτικός λόγος.


10. Η φωνή του Πλεύρη, ήταν η αγωνία του μέσου Έλληνα, ήταν η φωνή που με αγνότητα και με αυθεντική επιφυλακτικότητα ανησυχεί για το αύριο του τόπου και το δηλώνει. Ενδεχομένως προσπερνώντας με συνέπεια τη διγλωσσία και τον καιροσκοπισμό ακόμα και την ίδιας του της κομματικής ηγεσίας. Σε αυτό τον πολιτικό προσωπικά, ένα μπράβο αν μη τι άλλο αξίζει να το αφιερώσουμε, ακόμα και αν μας χωρίζει χάος με τις πολιτικές απόψεις του κόμματος το οποίο υπηρετεί.


11. Η ξεκάθαρη φωνή του παπά, αν μη τι άλλο είναι ενδεικτική του μεγάλου ρόλου τον οποίο οφείλει να αναλάβει το σύνολο της εκκλησιαστικής ηγεσίας. Ευχή και προσπάθεια μας θα είναι να την προτρέψουμε να κρατήσει στο σύνολό της ψηλά τη σημαία της Ελλάδας, τώρα που ο εχθρός πλέον βρίσκεται εντός των πυλών. Είναι ένας εχθρός θρασύς αλλά δειλός. Και ως εκ τούτου δεν είναι αήττητος.


Για την ελληνική κοινωνία, που ανέκαθεν ήξερε να δείχνει με τρόπο πρωτοφανή και την ανοχή της αλλά κυρίως την ανθρωπιά της απέναντι στη δυστυχία και στον κατατρεγμό, αλλά που ταυτόχρονα δικαιούται να κρατά στα χέρια της το μέλλον του τόπου της, να μη θέλει να ξεφυτρώσουν αύριο τζαμιά στις γειτονιές, και να μην εκχωρήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε κανέναν εισβολέα.

Η επιλογή που έχει είναι μια και μοναδική:
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.
Κι αυτό αποτελεί τον πλέον τιμητικό μονόδρομο για κάθε Ελληνα πολίτη σ αυτή την εφιαλτική συγκυρία που διανύουμε.
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...