Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Έκτακτη είδηση και πολύ σοβαρή μάλιστα!!!

Πηγή: http://anopetra-eleos.blogspot.com/2010/02/blog-post_4451.html

Στις 28/01 είχαμε δημοσιεύσει την πληροφορία ότι το προσωπικό που επανδρώνει τα διασωστικά ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Ε/Π SUPER PUMA σε θέσεις διασποράς στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ μετακινήθηκαν την περασμένη εβδομάδα χωρίς να τους καταβληθούν προκαταβολές για την εκτός έδρας μετακίνηση τους ως προβλέπεται από το ΠΔ 200/93 για τις υπηρεσίες τους. και αυτό διότι η "ΠΑΓΙΑ" του Υπ ΠΡΟΠΟ όσον αφορά το ΛΣ δεν έχει "ΣΑΛΙΟ".


Οι πληροφορίες θέλουν ... 
ότι λαμβάνοντας γνώση της εκφραζόμενης δυσαρέσκειας του προσωπικού το οποίο καλούνταν να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της εξωτερικής πολιτικής της χώρας χρηματοδοτώντας αυτές από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό , η πολιτική ηγεσία "βρήκε" και απέστειλε έστω και καθυστερημένα τα χρήματα τα οποία ανέρχονταν στο εξευτελιστικό ποσό των 6000 € για 18 άτομα σε τρία νησιά του αιγαίου για οκτώ ημέρες .

ΣΗΜΕΡΑ!!!! υφίσταται το ίδιο πρόβλημα για τους αντικαταστάτες των πληρωμάτων αυτών στα οποία δήλωσαν ότι θα μετακινηθούν χωρίς χρήματα και........ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ.....


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΚΩΔΙΚΟ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡτΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!!!!
ΔΗΛΑΔΗ "ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ"

Δηλαδή οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης και ειδικά ο Χρυσοχοίδης ενώ διέλυσαν το Υπουργείο Ναυτιλίας δια υπογραφής στο πόδι δεν είχαν μεριμνήσει για για τις συνεχείς απαιτήσεις που επίτασσε η οργάνωση του !!! με αποτέλεσμα να υφίσταται αυτό το μπάχαλο

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ "ΕΚΤΟΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!! ΕΤΣΙ ΤΑ Ε/Π ΣΗΜΕΡΑ !!!!!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!!


ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ...... Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ "ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ......
ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!

Εμείς δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτε άλλο εκτός του ότι η χώρα μας είναι πλέον σε πτώχευση και απλά δεν τολμά κανείς να το ανακοινώσει!!!
Και αυτό γιατί.... Δεν είναι δυνατόν μια τόσο ευαίσθητη Υπηρεσία η οποία εκτος της κοινωνικής της προσφοράς είναι και ακρογωνιαίος λίθος για την απώθηση όσων επιβουλεύονται την κυριαρχία μας στο Αιγαίο να αντιμετωπίζεται κατ αυτόν τον τρόπο.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμιά των περιπτώσεων σοβαρός λόγος ο τυπικός λόγος νομιμοποίησης του "κωδικού" από το υπουργείο οικονομίας για να καταβληθούν τα δικαιούμενα στους "φύλακες του Αιγαίου" .

Επειδή μπορεί κάποιοι να επιχειρήσουν να αλλοιώσουν την σοβαρότητα του θέματος η σελίδα μας έκανε την έρευνα και σας ενημερώνει ότι η εκτός έδρας ημερήσια αποζημίωση των πληρωμάτων αποτελείται από την τροφή η οποία ανέρχεται στα 30 € και το ξενοδοχείο το ποσό του οποίου ανέρχεται στα 40 έως 45 € .
Αυτά τα ποσά καλούνται τα πληρώματα να τα βάλουν από την τσέπη τους για να λένε "κάποιοι" ότι κυβερνούν ένα κράτος.

Ερωτούμε...μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι η κίνηση αυτή είναι εκβιασμός ???? ή στάση???
Εάν πραγματικά η κατάσταση της χώρας είναι τόσο σοβαρή που δεν μπορεί ένα κράτος να καταβάλλει το ευτελές αυτό ποσό προκειμένου εξασφαλίσει την εθνική κυριαρχία αλλά και την κοινωνική ειρήνη..... ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΟΛΕΜΟ"................

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ....


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ" ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ....................ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ !!!!!!! ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
ΠΕΙΤΕ ΤΟ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ!!

απο το ΛΗΜΕΡΙ

ΣΧΟΛΙΟ
Λύστε το πρόβλημα άμεσα.
Αναβάλετε την αγορά υπολογιστών και διαθέστε τα χρήματα για την σωτηρία ζωών!!!
Μα να μην υπάρχει ούτε ένας ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτής να αντιδράσει!!!
Πρέπει να ντρέπεστε ΟΛΟΙ σας.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...