Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Καστανίδης: Θα κατέβουν τα θρησκευτικά σύμβολα

Πηγή: "Ελεύθερος Κόσμος"
Βόμβα μεγατόνων έριξε χτες το βράδυ από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρης Καστανίδης σε ερώτηση του βουλευτή Λαρίσης του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη για την... δράση του Παναγιώτη Δημητρά, που απαιτεί να αποκαθηλωθούν τα θρησκευτικά σύμβολα από τα δημόσια καταστήματα. Απαντώντας στην ερώτηση του βουλευτή, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε: "Αν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιμείνει στην αρχική απόφασή του να αποκαθηλωθούν τα θρησκευτικά σύμβολα απ' όλα τα δημόσια καταστήματα, νομίζω πως η χώρα μας θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα που διαμορφώνει η απόφασή του. "


Τα στελέχη του ίδιου του κόμματος που κάποτε διαδήλωνε κατά της τότε ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ, σήμερα αποδεικνύονται πολύ βιαστικοί να εφαρμόσουν αποφάσεις, οι οποίες αμφισβητούνται δυναμικά στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, οι πολιτικοί των οποίων δηλώνουν ότι δεν δεσμεύονται από τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ. Οι εν Ελλάδι όμως σοσιαλιστές φαίνεται ότι... βιάζονται να παίξουν τα καλά παιδιά, συνεχίζοντας την παράδοση του Κώστα Σημίτη που έβγαλε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. "Οι βιολιτζήδες άλλαξαν, αλλά ο χαβάς μένει ίδιος" είχε απαντήσει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κάποτε στον Όθωνα. Το ίδιο συνεχίζει να ισχύει και σήμερα.

Ένα ένα τα σύμβολα της ιστορίας μας και της θρησκείας μας, γίνονται βορά στις αδηφάγες ορέξεις των παγκοσμιοποιητών. Και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού, συνεχίζουν να προωθούν την "κρυφή τους ατζέντα".

Το θέμα είναι πλέον το τι θα κάνει η Εκκλησία της Ελλάδος και το τι θα κάνουν οι Έλληνες πατριώτες, για να εμποδίσουν την εφαρμογή της όποιας απόφασης του οποιουδήποτε υπερεθνικού οργάνου, που δεν λογαριάζει ούτε την ιστορία, αλλά ούτε και το θρησκευτικό μας συναίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...