Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

RFI της Τουρκίας για σύστημα παθητικού εντοπισμού με… Ελληνική «βοήθεια»!

Πηγή: Defencenet


Εχοντας πλήρως αντιληφθεί την σημασία της επικαλύψεως των διαθεσίμων αισθητήρων για ενα ολοκληρωμένο σύστημα επιτηρήσεως του εθνικού θαλασσίου και εναερίου χώρου οι Τούρκοι δημοσιοποίησαν RFI για ενα σύστημα ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ τύπου PCL/Silent Sentry της Lockheed Martin.

Το σύστημα αξιοποιεί την πανταχού παρούσα ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στις ζώνες συχνοτήτων VHF και UHF και μετρά τις αποκλίσεις σε συχνότητα και φάση μεταξύ των εκπομπών υφισταμένων δικτύων FM και ΤV (Ραδιοφωνίας και Τηλεοράσεως) και των ανακλωμένων – διαχεομένων απο πλοία, αεροσκάφη και βλήματα κυμάτων των πομπών αυτών. Τα ανακλώμενα κύματα συλλαμβάνονται απο την κεραία «ψευδο – Ντόπλερ» του συστήματος και αναλύονται στον τομέα της συχνότητος.

Το λογισμικό με τεχνικές διασυσχετισµού (cross correlation) ευαίσθητες στο φαινόμενο “Fizeau – Doppler” και σύγχρονες τεχνικές φίλτρων Kalman απορρίπτει παρασιτικά σήματα οπως την πολυδιαδρομική διάδοση και ανιχνεύει εναέριους η θαλάσσιους στόχους.


Εστω υπ’όψιν οτι ΔΕΝ απαιτείται τα δίκτυα FM και ΤV να είναι «φίλια», μπορεί κάλλιστα να είναι μή – συνεργαζόμενα (non cooperative) αρκεί να εκπέμπουν στη περιοχή και να λαμβάνονται επαρκώς στην περιοχή ενδιαφέροντος ! Λαμπρό μέλλον για τα «πάρκα κεραιών» που αφθονούν στα νησιά μας κατά κανόνα σε υψηλά σημεία με direct LOS (απ’ευθείας οπτική επεφή) με τις τουρκικές ακτές !

Τέλος με τις προηγμένες τεχνικές ευρυεκπομπής που θα επικρατήσουν (DVBT, HDTV...) συστήματα σαν το PCL/Silent Sentry της Lockheed Martin απο την παρούσα επιπεδομετρική ακρίβεια 250 m και 1000 m καθ’ύψος αναμένεται να αποκτήσουν πολύ υψηλότερη ακρίβεια εντοπισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...