Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Τουρκικά F-16 κατά γαλλικών Rafale F.1/F.2 και Super Etendard στο Αιγαίο ! Ασυνήθιστη και Θρασύτατη πρόκληση των Τούρκων.

Πηγή: Defencenet

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr τα έξι τουρκικά μαχητικά που έκαναν την υπέρπτηση επάνω από το Αγαθονήσι, πριν την ενέργεια αυτή, προχώρησαν σε μία πρόκληση από αυτές που ακόμα και για τα δεδομένα της Άγκυρας, σπανίζει: "Εισέβαλαν" στην δεσμευμένη περιοχή όπου διεξαγόταν η ελληνογαλλική αεροπορική άσκηση (4 ελληνικά F-16 της 335Μ, 2 Rafale F.1/F.2 και 8 Super Etendard από το αεροπλανοφόρο "Ντε Γκολ") και κινήθηκαν κατά των γαλλικών αεροσκαφών που εκείνη την στιγμή συνασκούντο με τα ελληνικά!


Tα ελληνικά αεροσκάφη έκαναν δοκιμές σύζευξης με Link 16 με τα γαλλικά (οι δοκιμές ήταν απόλυτα επιτυχημένες), όταν στις οθόνες ελληνικών και γαλλικών μαχητικών έκαναν την εμφάνισή τους τα τουρκικά μαχητικά.


Ένα αεροσκάφος E-2C Hawkeye έγκαιρης προειδοποίησης του γαλλικού αεροπλανοφόρου που συμμετείχε στην άσκηση εντόπισε τα ίχνη των εισβολέων από την Ανατολή και ενημέρωσε σχετικά τα γαλλικά και ελληνικά αεροσκάφη.

Τα τουρκικά μαχητικά ενημερώθηκαν ότι στην περιοχή γίνεται άσκηση και ότι εισέρχονται σε δεσμευμένο χώρο, αλλά όχι απλώς αδιαφόρησαν, αλλά μπήκαν στη μέση της άσκησης και πλησίασαν στα 2 μίλια απόσταση τα δύο Rafale.


Ελληνικά μαχητικά φυλακής, όχι αυτά που συμμετείχαν στην άσκηση, κινήθηκαν εναντίον τους και τότε τα τουρκικά αεροσκάφη "ανέκρουσαν πρύμνα" και πέρασαν επάνω από το Αγαθονήσι, ολοκληρώνοντας μία πρόκληση από αυτές που σίγουρα δεν συνηθίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...