Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Ο τοπικός αναμεταδότης της ΕΡΑ Ρόδου στην Κω δέχεται παρεμβολές απο τουρκικό ραδιόφωνο

Του Τάσου Μαρίνου
Πηγή: KosDaily

Με επιστολή τους προς τα υπουργεία Εσωτερικών και Πολιτισμού, το ΔΣ του ΣΕΜΜΕΚ αναφέρει τα εξής:


"Κύριοι Υπουργοί,
Δύο μήνες συμπληρώθηκαν, από τότε που η ΕΡΑ Ρόδου, δίκτυο Ν. Αιγαίου, ένας από τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ ΑΕ, δέχεται παρεμβολή από τούρκικο ραδιοφωνικό σταθμό στη λήψη σήματος από Ρόδο, μ' αποτέλεσμα να μην εκπέμπει καθαρά (καθόλου, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν) ο τοπικός αναμεταδότης στην Κω.
Από την πρώτη στιγμή, έχει ενημερωθεί για το υπάρχον πρόβλημα η Διοίκηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από τη Δ/νση της ΕΡΑ Ρόδου, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει επιλυθεί το σοβαρό αυτό τεχνικό πρόβλημα και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Βορείου Συγκ/τος - όχι μόνον της Κω - να στερούνται της καθημερινής ενημέρωσης παρότι πληρώνουν αδρά, μέσω της ΔΕΗ, την ΕΡΤ Α.Ε.
Παρακαλούμε να προχωρήσετε άμεσα στις αναγκαίες διαδικασίες, προκειμένου οι ακροατές της ΕΡΑ στην παραμεθόριο να έχουν συνεχή και απρόσκοπτη ενημέρωση για όσα απασχολούν την καθημερινότητά τους και να προβείτε στην ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού του κρατικού σταθμού που εκπέμπει επί 24ωρου, με 5ωρο καθημερινό πρόγραμμα και θεματολογία απ' όλα τα νησιά Δωδ/σου."


Για το Δ.Σ. του ΣΕΜΜΕΚ

Ο Πρόεδρος: Γιώργος Χ. Πασσανικολάκης
Η Αντιπρόεδρος: Μαρία Πολίτου
Ο Γραμματέας: Γιάννης Κιάρης
Η Ταμίας: Δέσποινα Δημοπούλου
Το μέλος: Γιώργος Κατσάβαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...