Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Εξαπλή υπέρπτηση στα 300 μέτρα "απάντηση" στην άρνηση διαπραγμάτευσης του καθεστώτος στο Αιγαίο

Πηγή: Defencenet

Πριν από λίγο σχηματισμός αποτελούμενος από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησε εξαπλή υπέρπτηση στα 300 μέτρα πάνω από το Αγαθονήσι.


Πιο συγκεκριμένα (και ενώ ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας παρέθετε γεύμα στους στρατιωτικούς συντάκτες παρουσία και του ΑΝΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη!) ο σχηματισμός που αποτελείτο από έξι μαχητικά αεροσκάφη εισήλθε αρχικά στο FIR Αθηνών στις 13:00 και ενώ τα αεροσκάφη επιχειρούσαν εντός του ΕΕΧ στις 13:59 το σύνολο του σχηματισμού πραγματοποίησε εξαπλή υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι.

Το αξιοσημείωτο στην συγκεκριμένη πρόκληση των Τούρκων είναι πως δεν αποσπάστηκαν μαχητικά από το σχηματισμό για να εκτελέσουν την υπέρπτηση αντίθετα και τα έξι μαχητικά πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι, τα δύο σε ύψος 5.100 ποδών και τα τέσσερα σε ύψος 1.000 ποδών (300 μέτρα). Τα ελληνικά μαχητικά δεν πρόλαβαν να αναχαιτίσουν τα τουρκικά...

Η εξαπλή υπέρπτηση θεωρείται απάντηση της Άγκυρας στην άρνηση της κυβέρνησης όπως διατυπώθηκε σε σχετική συνέντευξη του Δ. Δρούτσα και όπως περιλαμβάνεται στην απάντηση Γ. Παπανδρέου προς τον Τ. Ερντογάν περί απόρριψης του τουρκικού αιτήματος διαπραγμάτευσης του νυν καθεστώτος του Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...