Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

"ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ Η ΑΓΚΥΡΑ." ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ FRONTEX

"Στα άκρα" φαίνετε ότι ωθεί η Άγκυρα το θέμα με τις παράνομες προειδοποιήσεις που κάνει μέσω ρανταρ στα Ελληνικά σταρτιωτικά αεροσκάφη και ευρωπαϊκά αεροσκάφη που περιπολούν στα πλαίσια της FRONTEX. Σήμερα δεκα φορές σε τρείς διαφορετικούς χρόνους μέσω επίγειων σταθμών στρατιωτικών ρανταρ, ζήτησαν από σουηδικό αεροσκάφος το οποίο περιπολούσε στο πλαίσιο της FRONTEX, να απομακρινθεί γιατί βρισκόταν εντός του εναέριου τουρκικού χώρου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, την τρίτη φορά ανιχνέυθηκαν στα Ελληνικά ραντάρ ιχνη τουρκικών μαχητικών να έχουν απογειωθεί από τις βάσεις τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Defencenet.gr, στις 03¨30 στις 06¨20 και στις 06¨50 το σουηδικό αεροσκάφος που βρισκόταν στην περιοχή του Φαρμακονησίου, δέχθηκε επανειλημένες προειδοποιήσεις να απομακρυνθεί από τον τουρκικό εναέριο χώρο γιατί θα αναχαιτιζόταν από τουρκικά μαχητικά.

Το εροσκάφος εκτελούσε την διαδρομή Κω-Μυτιλήνη -Κω και είχε απογειωθεί στις 02:10 το βράδυ.
Προσγειώθηκε πάλι στην Κω και ενώ είχε εκτελέσει την αποστολή του στις 07:10.

Καθόλη την διάρκεια της αποστολής του αεροσκάφους παρακολουθείτο, με όλα τα μέσα που διαθέτουν οι Ελληνικές  Ένοπλες Δυνάμεις, η στρατιωτική δραστηριότητα στην Μικρασιατική ακτή και ενδοχώρα προκειμένου να διακριβωθελι αν η Άγκυρα θα προχωρούσε σε έμπρακτη υλοποίηση των απειλών της. Διάφορες ομάδες ετοιμποτητας των τριών κλάδων ήταν έτοιμες να επέμβουν αν απαιτείτο...

Όπως σημείωνε το Defencenet.gr το ΓΕΕΘΑ έχει εντείνει την ετοιμότητά του στην περιοχή Ιμίων-φαρμακονησίου-Αγαθονησίου μετά τα συμβάντα που είχαμε τις τελευταίες ημέρες.

Η κατάσταση παρακολουθείτε στενά και έχουν προβλφθεί όλες οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αν η τουρκική συμπεριφορά "ξεφύγει¨από τα συνήθη όρια προκλητικότητας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...