Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

Μήπως έχουμε πόλεμο;

Ευριπίδης Μπίλλης


Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Μετά τη θρασεία δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής (συνημμένο) και τον τραυματισμό 6 αστυνομικών που τους γάζωσαν με καλάνσικοφ υπενθυμίζω και παρατηρώ τα εξής:

Ως γνωστόν πολλοί στην χώρα μας ζουν ακόμα στην μετεμφυλιακή περίοδο και θεωρούν από την <<προοδευτική>> τους πλευρά τον αστυνομικό <<μπάτσο, γουρούνι και δολοφόνο>> καθώς και ως ισραηλινό στρατιώτη μου κτυπά <<τα επαναστατημένα>> δίκην παλαιστινίων <<παιδιά μας>>, όπως αποκαλούν αυτούς που καίνε, τρομοκρατούν, καταστρέφουν, κτλ (όρα κατωτέρω δηλώσεις πολιτικού αρχηγού που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας).

Κατ αυτούς ο αστυνομικός, πρέπει να καίγεται με μολότοφ, να αφήνει παθητικά...


να καταστρέφονται οι περιουσίες των ελλήνων από τους <<επαναστατημένους νέους>> που κατέβηκαν στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη κατά την ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ κ. Συλβάνα Ράπτη <<για να πάρουν κανένα κομμάτι κρέας να φάνε>>.

Επίσης κατά άλλους γνωστούς <<προοδευτικούς>> τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου, που ξέσπασαν οργανωμένα με χιλιάδες έτοιμα μολότοφ λίγη ώρα μετά τον πυροβολισμό και τον θάνατο του ατυχούς νέου (ακόμα περιμένουμε το πόρισμα) και στα οποία μετείχαν οργανωμένα χιλιάδες ημεδαποί και αλλοδαποί, δεν ήταν οργανωμένη αποσταθεροποίηση του κράτους αλλά ήταν <<διαμαρτυρία των νέων των 700 ευρώ>>.

Όλοι αυτοί οι κύκλοι και με τα γνωστά επίσης ΜΜΕ να πρωτοστατούν <<προδευτικά και παγκοσμιοποιημένα>> έχουν μηδενική ανοχή στον αστυνομικό. Αλοίμονο στον αστυνομικό που θα πυροβολήσει αμυνόμενος. Άντε να το αποδείξει. Τον περιμένει διασυρμός, και πιθανόν φυλακή και απόλυση.


Συνέπεια όλων αυτών, που για πολλά χρόνια γίνονται και που επιβάλλονται και στο ελληνικό λαό με πλύση εγκεφάλου από τα παγκοσμιοποιημένα ΜΜΕ, είναι ο ευνουχισμός της αστυνομίας. Έτσι φτάσαμε οι αστυνομικοί να δολοφονούνται σαν κοτόπουλα (ορα συνημμένο) από <<επαναστατημένα παιδιά>>, παιδιά ως γνωστόν τους αποκαλούν.

Προφανής στόχος διαχρονικός και οργανωμένος από σκοτεινούς κύκλους με την επίσης διαχρονική στην πράξη συμπαράσταση (όρα ανωτέρω για τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου αλλά και για άπειρες άλλες περιπτώσεις) των <<προοδευτικών-παγκοσιοποιημένων ανανιακοσκοπιανών, κτλ>> δυνάμεων , είναι η αχρήστευση της αστυνομίας με ότι αυτό σημαίνει σήμερα, για τον ελληνισμό και την ελληνική κοινωνία.


Είναι προφανές ότι όσο δεν δίδονται σαφείς οδηγίες στη ελληνική αστυνομία για την αντιμετώπιση των δολοφονικών εγκληματικών επιθέσεων και των άλλων ενεργειών ατόμων που σκοπεύουν στην αποσταθεροποίηση και ουσιαστική διάλυση του ελληνικού κράτους, έπονται τα χειρότερα.


Νομίζετε, κύριε Υπουργέ, ότι είναι αρκετές οι δηλώσεις σας περί σερίφη και ράμπο αστυνομικού(όρα κατωτέρω) και οι τελευταίες ως συνήθως μπλά-μπλα δηλώσεις που δεν πείθουν κανένα ή ότι φτάνουν τα κροκοδείλιαδάκρυα των γνωστών ΜΜΕ που μάλλον με δυσκολία κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα, για να αποτρέψουν τα χειρότερα που προφανώς έρχονται μετά την διαχρονική <<αχρήστευση>> της αστυνομίας με τη συμπαράσταση όλων των <<προοδευτικών δυνάμεων>>;


Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης των προφανών κακών που έρχονται, ερωτώ πχ κύριε Υπουργέ.


Τι εντολές έχετε δώσει για την περίπτωση που ολιγάριθμος αριθμός <<επαναστατημένων παιδιών>> εποχούμενος σε μηχανές μεγάλου κυβισμού κατά την προσφιλή έκφραση (που δεν ξέρω τι προσπαθεί να δικαιολογήσει), κραδαίνοντας καλάνσικοφ θα εισβάλει στη βουλή κατά την ώρα που συνεδριάζει.


Θεωρείτε ότι οι φρουροί τύπου <<ράμπο και σερίφη>> όπως τους αποκαλείτε θα τολμήσουν να πυροβολήσουν για να προστατέψουν τη δημοκρατία, που χωρίς να το αντιλαμβάνεστε την οδηγείτε σε διάλυση;


Δώσατε ή όχι και άλλες εντολές για επιτυχή αντιμετώπιση επιθέσεων <<των επαναστημένων παιδιών>> και εναντίον άλλων πιθανών στόχων, υπουργείων, κτλ.


Εάν κύριε υπουργέ δεν σταματήσετε να ευνουχίζετε την αστυνομία προφανώς μύρια έπονται μετά τη νοοτροπία που μέχρι τώρα δείξατε και που ακολούθησε τη νοοτροπία του προκατόχου σας κ. Παυλόπουλου που ζητούσε συγνώμην από αυτούς που καίγανε την Αθήνα, καταστρέφανε τις περιουσίες των ελλήνων και που προσπαθούσαν να καταλύσουν τη δημοκρατία διαλύοντας το κράτος.


Ο κόμπος έφτασε στο κτένι. Δεν υπάρχουν προφανώς άλλα περιθώρια για περαιτέρω κατήφορο.

σχόλιο paideia-gr: Σαν να έχει δίκιο ο κ. καθηγητής! Ποιον συμφέρει να συνεχίζεται το μετεμφυλιακό κλίμα; Ποιον συμφέρει η παρακμή της Ελλάδος; Ποιον άλλον εκτός από τον εχθρό; Δηλαδή τις ΗΠΑ; Ο ΕΛΑΣ έλαβε μέρος στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κατάργηση των παρελάσεων! Μήπως πραγματικά έχουμε πόλεμο; Παλιά οι πράκτορες των ΗΠΑ ήταν δεξιοί· μήπως σήμερα είναι Συριζαίοι;
 
Πηγή
 
Σχόλιο patmos-island: Ο ΕΛΛΑΣ μπορεί να παρέλασε αλλά η Αυγή το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, των ανθελλήνων, της θολοκουλτούρας, το άξιο παιδί του Γκαίμπελς και ο προστάτης τρομοκρατών δολοφόνων έγραφε αυτά παραμονή της Εθνικής Επετίου: "ΑΠΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ" ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΡΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ!!!"
Αλλά είναι πλέον ξεκάθρο ότι εκει στην πλατεία των πούστηδων η προδοσία της Πατρίδας, είναι για κάποιους έμμισθη εργασία και άποψη ενώ οι δολοφονίες και η τρομοκράτηση μιας ολόκληρης κοινωνίας είναι ιδεολογία.
 
Εφέτος όμως οι σημαίες στα μπαλκόνια ήταν ακόμα περισότερες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...