Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

Ισλαμιστές από την Γερμανία σε στρατόπεδα του Πακιστάν

Από τον Ιανουάριο του 2009, τουλάχιστον 30 Ισλαμιστές από την Γερμανία πήγαν στο Πακιστάν για να εκπαιδευτούν σε στρατόπεδα της Αλ-Κάϊντα και των Ταλιμπάν, όπως αναφέρει εφημερίδα, με πηγή στη Γερμανική υπηρεσία πληροφοριών. Οι 10 έχουν ήδη γυρίσει πίσω στην Γερμανία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πιθανότητα για ένα τρομοκρατικό κτύπημα, όπως αναφέρουν οι Γερμανικές υπηρεσίες, στην χώρα είναι αρκετά σοβαρή.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών σε όλη την Ευρώπη αναφέρουν αύξηση στην στρατολόγηση και αποστολή μαχητών για εκπαίδευση σε διάφορα σημεία, κυρίως σε Αφγανιστάν και Πακιστάν. Ειδικότερα, ενώ πριν πήγαιναν ατομικά, τώρα η επιχείρηση είναι πραγματικά επαγγελματική, αφού τους στρατολογούν, τους δίνουν πληροφορίες τι να κάνουν, τους πληρώνουν, μέχρι και συστατικές επιστολές τους δίνουν...

Αρκετά σημεία στρατολόγησης είναι γνωστά στην περιοχή της Γερμανίας που δουλεύουν για την Αλ-Κάϊντα, τους Ταλιμπάν αλλά και την “Ισλαμική Κίνηση του Ουζμπεκιστάν”. Ο επαγγελματισμός τους επίσης αυξήθηκε αφού δουλεύουν πλέον ανεξάρτητα, χωρίς κεντρική οργάνωση.

Μία εβδομάδα πριν τις τελευταίες εκλογές στην Γερμανία στις 27 Σεπτεμβρίου, έγινε μία πραγματική επίθεση προπαγάνδας, με πολλά βίντεο στο Ιντερνέτ με απειλές εναντίον της χώρας και “υποσχέσεις” τρομοκρατικών κτυπημάτων, αν δεν αποσύρουν τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν. Ταυτόχρονα καλούσαν νεαρούς μουσουλμάνους που ζουν στην Γερμανία να προσχωρήσουν στις τάξεις τους και να ξεκινήσουν ένοπλο αγώνα.

Πηγή
 
Σχόλιο: Ἄν αὐτά συμβαίνουν στήν Γερμανία, πού ὅπως καί νά τό κάνουμε εἶναι πιό σοβαρό κράτος, φανταστεῖτε τί γίνεται στά παράνομα τζαμιά τῆς Ἀθήνας… Ἤδη ἐδῶ καί χρόνια ὑπάρχουν πληροφορίες γιά τήν δράση ἰσλαμικῶν ὀργανώσεων. Τό μέλλον μᾶς ἐπιφυλάσσει πολλές ἐκπλήξεις ὡς ἐπί τό πλεῖστον δυσάρεστες καί πάντα μέ τήν βοήθεια τῶν ἐγχώριων προδοτῶν προοδευτικῶν μεταναστοπατέρων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...