Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

Αρχίσανε τα εθνομηδενιστικά όργανα!

Εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει! Το «πράσινο» εθνομηδενιστικό παραλήρημα ξεκίνησε, όπως και η μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ. Εύγε κ. υπουργέ! Και εξηγούμαστε: μπορούμε πολλά να καταλάβουμε. Μπορούμε να αντιληφθούμε τα αίτια της πρόσληψης στα αστυνομικά τμήματα μεταναστών. Καλώς ή κακώς πήξαμε στους μετανάστες και υπάρχουν τεράστιες ανάγκες στην επικοινωνία των γηγενών με τους αλλοδαπούς. Όμως, κάποια άλλα «παράξενα» κ. Χρυσοχοΐδη, δεν τα καταλάβαμε εμείς οι ταπεινοί υπήκοοι αυτής της χώρας. Να σας πούμε την αλήθεια, μείναμε κάγκελο με αυτά που ακούσαμε! Σύγχυση προτεραιοτήτων; Ίσως εσείς, εν ευθέτω χρόνω, να μας τα εξηγήσετε… Αφού παραλάβετε το «βραβείο πολιτικής ορθότητας και θετικών διακρίσεων», από τις οργανώσεις της εξτρεμιστικής άκρας αριστεράς! Μην ανησυχείτε, θα θεσμοθετηθεί πάραυτα, ειδικά για σας!


Μπόλικες γέφυρες λοιπόν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά είδαμε. Μπόλικες! Τόσο πολύ φοβάστε την 6η Δεκεμβρίου κ. υπουργέ; Φυσικά, δεν πρέπει η Αθήνα να γίνει «Καμπούλ»… Γι’ αυτό, γη και ύδωρ στους αντιεξουσιαστές. Ακούσαμε όμως και για την τιμωρία όσων ένστολων «υποθάλπουν φασιστικά στοιχεία». Αυτή όμως είναι η προτεραιότητα; Μήπως μας περνάτε για ιθαγενείς κ. Χρυσοχοΐδη; Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστούμε τους πάσης φύσεως περιθωριακούς, αναρωτιόμαστε: τα «φασιστικά στοιχεία» έκαψαν την Αθήνα; Τα «φασιστικά στοιχεία» δολοφόνησαν τον αστυνομικό που φρουρούσε τη μάρτυρα σε δίκη τρομοκρατίας; Τα φασιστικά στοιχεία πυροβόλησαν το νεαρό αστυνομικό έξω από το υπουργείο Πολιτισμού; Τεράστια απειλή τελικά αυτά τα «φασιστικά στοιχεία»… Μεταξύ μας, λίγο εικονική. Για να έχουν «κάποιοι» κάτι να παίζουν…. Αλλά αναρωτιόμαστε: προσπαθείτε να κατευνάσετε αυτούς τους «κάποιους»;

Πάλι οι αστυνομικοί λοιπόν, στο στόχαστρο, από την προϊσταμένη τους πολιτική αρχή, που επιδεικνύει τις ιδεολογικοπολιτικές της αγκυλώσεις. Πάμε παρακάτω: ποιοι είναι αυτοί οι τύποι με την επωνυμία «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», με τους οποίους συναντηθήκατε; Θεσμικό όργανο; Αλήθεια, θα μιλήσετε με τις οικογένειες των θυμάτων της αριστερής τρομοκρατίας, όπως κάνατε, προς τιμήν σας, στο παρελθόν, τότε που εξαρθρώθηκε η 17Ν; Για ποια «φασιστική απειλή» γίνεται αυτός ο ντόρος; Οι Γερμανοί ξανάρχονται; Τι είναι αυτά; Εντάξει, να το δείτε και το θέμα της «συνεργασίας αστυνομικών με φασίστες και τη Χρυσή Αυγή και το θέμα της αδράνειας της αστυνομίας στα τεκταινόμενα από τους φασίστες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα». Αλλά αυτή είναι η προτεραιότητά σας;

«Φασίστες» είναι οι κάτοικοι που υπερασπίζονται την περιοχή τους κ. υπουργέ; Δηλαδή, για να καταλάβουμε, όποιος αντιστέκεται στην υποβάθμιση της περιοχής του από ορδές παράνομων τριτοκοσμικών, είναι φασίστας; Ας τα βλέπουν όσοι ψήφισαν το κόμμα σας, το ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζουμε, στην Α’ Αθηνών. Αλήθεια, τους κατοίκους ποιος θα τους προστατέψει από την κλιμακούμενη εγκληματικότητα; Ο τίτλος του υπουργείου σας είναι «προστασίας του πολίτη» ή «προστασίας του λαθρομετανάστη»; Για λογαριασμό ποίου λειτουργείτε; Γιατί βάζετε τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι δοκιμάζονται, σε δεύτερη μοίρα; Πότε περπατήσατε για τελευταία φορά στα στενά πίσω από την Ομόνοια; Πότε κ. υπουργέ;

Οι καινούριοι σας φίλοι, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που δεν εκπροσωπούν απολύτως κανέναν, αλλά αποτελούν εκφράσεις γκρουπούσκουλων της εθνομηδενιστικής άκρας αριστεράς, τα έβαλαν με την ευρωπαϊκή δύναμη FRONTEX. Α ναι, και με τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης τύπου Παγανής» (ήμαρτον!). Μάλιστα. Φυσικά, όλοι αυτοί μάλλον ζουν σε ήσυχες γειτονιές… Πάντως όχι στην Ομόνοια, για να βιώσουν από κοντά τον τρόμο, τα τσεκουρώματα μεταξύ Σομαλών και Μαροκινών ή το πλιάτσικο στα καταστήματα των Ελλήνων εμπόρων της περιοχής. Πλάκα έχει! Αυτοί οι άγνωστοι τύποι που δεχθήκατε και δημοσιοποιήσατε τη συνάντηση μαζί τους, σας ζήτησαν να πάρετε και… «ξεκάθαρη θέση» στο θέμα των «στρατοπέδων συγκέντρωσης» (για το όνομα, η ναζιστική Γερμανία είμαστε;)! Όλα τα περιμέναμε, αλλά να μπείτε υπό την επιτροπεία της άκρας αριστεράς κ. υπουργέ και από τόσο νωρίς…

Τέλος, αληθινά δεν ξέρουμε τι θα προκύψει σε σχέση με αυτό το Ειδικό Γραφείο Καταγγελιών, που θα συσταθεί με τη συνεργασία με το Συνήγορο του Πολίτη. Υποθέτουμε ότι αυτό θα κρατά σε ομηρία κάθε αστυνομικό, που με το φόβο της καταγγελίας, απλά θα αδρανεί… Όπως ακριβώς ήθελαν οι εξτρεμιστικές παραφυάδες που απαρτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ (αλήθεια, γιατί δεν τους ενσωματώνετε στο ΠΑΣΟΚ να τελειώνετε;). Σε λίγο, οι πολίτες θα αναρωτιούνται ποιον ψήφισαν στην πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Η αύξηση της εγκληματικότητας, η ανασφάλεια, η απογοήτευση και η κατάρρευση της κοινωνικής συνοχής. Και μη χειρότερα! ΠΑΣΟΚ καλημέρα, Ελλάδα καληνύχτα!

Νίκος Χιδίρογλου

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...