Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ! Πρόσληψη μεταναστών στην ΕΛ.ΑΣ.


Οι μελοντικοί αστυνομικοί του ΠΡΟ.ΠΟ
(Τα σχόλια με κόκκινο ανήκουν στον διαχειρηστή του ιστολογίου)

Την πρόσληψη μεταναστών σε αστυνομικά τμήματα προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετά από συνάντησή του με κατοίκους και μέλη της Επιτροπής τους 6ου Διαμερίσματος Αγίου Παντελεήμονα ,(του ΣΥ.ΡΙΖ.Α), της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, καθώς τον πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ.(Τους κατοίκους ποιός τους ρώτησε; Τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο υπουργός;;; )


Η συνάντηση αυτή έγινε με αφορμή την καταγγελία για τον θάνατο Πακιστανού μετανάστη μετά από κακομεταχείρισή του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι την έχει στείλει στον εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση.

Ο υπουργός τόνισε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη μεταναστών στην αστυνομία, ξεκινώντας από περιοχές που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα συνύπαρξης αλλοδαπών με γηγενείς, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα φαινόμενα της αυξημένης εγκληματικότητας, αλλά και οι επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων σε μετανάστες.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε ότι θα γίνουν προσλήψεις κοινωνιολόγων και ψυχολόγων στην αστυνομία, κάτι που συνέβαινε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αλλά αργότερα σταμάτησε.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι η αστυνομία θα σταματήσει να έχει τον οποιονδήποτε ρόλο στη χορήγηση ασύλου, οι αρμόδιες επιτροπές θα καταργηθούν και η διαχείριση του πολύ σημαντικού αυτού ζητήματος θα περάσει στο υπουργείο Εσωτερικών.(Όπου θα γίνει ότι γινόταν και με τα διαβατήρια παλαιότερα...ΧΑΟΣ. Τα δίνουν εκεί για να μην υπάρχει έλεγχος. Θα δούμε πράματα και θάματα)

Τέλος, τα μέλη της Πακιστανικής κοινότητας έθεσαν στον υπουργό και το θέμα των απαγωγών Πακιστάνων το 2005, το οποίο δεν διερευνήθηκε ποτέ σε βάθος. Ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι δεν έχει υπόψη του κάποια νέα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά σε κάθε περίπτωση αν προκύψει κάτι καινούργιο, θα υπάρξει έρευνα. (να βάλουν στην άκρη το θρησκευτίκό τους φανατισμό και να προσαρμοστούν στην κοινωνία που τους φιλοξενεί.)


Τα αιτήματα των πακιστανών και οι απαντήσεις του Υπουργού

Οι εκπρόσωποι της «Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασισιστική απειλή» έθεσαν τέσσερα ζητήματα στον υπουργό.

-Ως προς το θέμα του θανάτου του Πακιστανού Μοχάμεντ Καμράν. Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, που διενεργήθηκε με ευθύνη της αστυνομίας, ο αλλοδαπός πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, που έγινε εκ μέρους της «Κίνησης», απέρριψε τον ισχυρισμό του πνευμονικού οιδήματος. Επιπλέον εντοπίσθηκαν κακκώσεις, εκδορές και εγκαύματα. Η εσκεμμένη ταρίχευση του σώματος δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στη δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αλλά θα ακολουθήσει ιστολογική εξέταση.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε ότι έχει ήδη ζητήσει τη συνδρομή του Αρείου Πάγου στο θέμα του θανάτου του Καμράν. Όπως είπε «δεν επιλέγω να κάνω άλλη μια ΕΔΕ, διότι έτσι συνήθως τα ζητήματα ξεχνιούνται και γίνονται εσωτερικά της αστυνομίας».

-Το δεύτερο ζήτημα, που έθεσαν οι εκπρόσωποι της «Κίνησης», αφορά την υπόθεση της απαγωγής των 28 Πακιστανών, η οποία έχει «κολλήσει» στον Εισαγγελέα, ενώ συγχρόνως -όπως σημείωσαν εκπρόσωποι της οργάνωσης- Πακιστανοί έχουν «τιμωρηθεί», άλλοι με αφαίρεση διαβατηρίων κι άλλοι με μη δυνατότητα επανεισόδου στην Ελλάδα.( στην οποία δεν έπρεπε να βρίσκονται...)

Ο υπουργός απάντησε ότι είναι θέμα της Δικαιοσύνης. Πρόσθεσε, όμως, ότι στο πλαίσιο της αντοικτής μεταναστευτικής πολιτικής, που σκοπεύει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ, εντάσσεται και η ουσιαστική ενεργοποίηση του θεσμού της οικογενειακής συνένωσης. Όπως σημείωσε «είναι τραγικό το σημερινό καθεστώς με χωρισμένες και εγκλωβισμένες οικογένειες».( Να πάνε στο χωριό τους και στο σπίτι τους να μην είναι χωρισμένοι. Εχουν πολλάκις αποδείξει ότι δεν σέβοντε την χώρα που τους φιλοξενεί.)

-Το τρίτο ζήτημα, που τέθηκε, ήταν η αντιμετώπιση των προσφύγων, η δράση της FRONTEX και τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης τύπου Παγανής». Η οργάνωση ζήτησε από τον υπουργό να πάρει ξεκάθαρη θέση ότι δεν θα δημιουργήσει άλλα «στρατόπεδα» του ιδίου τύπου και ότι θα καταργήσει όσα υπάρχουν. ( ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!)

-Τελευταίο τέθηκε το θέμα της «συνεργασίας αστυνομικών με φασίστες και τη Χρυσή Αυγή και το θέμα της αδράνειας της αστυνομίας στα τεκταινόμενα από από τους φασίστες στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα». (Ενώ τα τεκτενόμενα από τους φασίστες της αριστεράς και της προόδου που φτάνουν μέχρι και τον φόνο είναι καλώς καμωμένα.... Δείξε μου το φίλο σου υπουργέ... Αν θέλεις ισονομία και ισότητα να καταργήσεις υπουργέ και τις εγκληματικές οργανώσεις που έφτασαν τους κατοίκους στο σημείο να εξεγερθούν. Εσύ που είσουν υπουργέ όταν οι κάτοικοι εξ' αιτίας των σημερινών συνομιλητών σου δεν μπορούσαν να βγούν έξω από το σπίτι τους;;;; )



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Ο Πλάτων έλεγε στην Πολιτεία του ότι "όπου δεν υπάρχουν φύλακες δεν υπάρχει κράτος" σήμερα λοιπόν παρότι πέρασαν τόσοι αιώνες απο αύτο επαληθεύτηκε στο έπακρο. Ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου άνοιξε την πόρτα της αστυνομίας στους λαθρομετανάστες με πρόσχημα τον δήθεν ρατσισμό των λαθρομεταναστών από τους Έλληνες για τον ρατσισμό που δέχονται οι Έλληνες στην ίδια τους την χώρα ούτε λόγος. Φτάσαμε σε σημείο στην χώρα μας να μας θέτουν όρους οι λαθρομετανάστες και έμεις απλά να σκύβουμε το κεφάλι σε όλα. Ακομα και ο υπούργος σε μια έξαρση ''δημοκρατισμού'' ειπε: «όποιος αστυνομικός έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή και φασιστικές οργανώσεις θα πάει σπίτι του». Από πότε είναι φασίστας αυτός που υπερασπίζεται το δίκιο του; Αυτό φυσικά είναι μόνο η αρχή του φιλόδοξου σχεδίου του ΠΑΣΟΚ και των εργοδοτών του τα χειρότερα έρχονται...

Το είδαμε εδώ ΕΓΕΡΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters