Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ* ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΤΣΑΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ''

ΑΛΒΑΝΟΙ:ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (!!!)


*(ΤΣΑΜΗΔΕΣ=  ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ)
Σ.Ιντρίζι-PDU:''...στο επίκεντρο του προγράμματος του ΡDU είναι η επίλυση του τσάμικου ζητήματος ,η διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών για τους Αλβανούς μετανάστες και όλα τα εθνικά θέματα .Πολλά έχουν ειπωθεί για το τσάμικο ζήτημα αλλά εμείς έχουμε σχεδιάσει συγκεκριμένα βήματα.Προτείνουμε η διπλωματία μας να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την τροποποίηση του ελληνικού νόμου που θα επιτρέψει τον επαναπατρισμό τον Τσάμηδων στην Ελλάδα. Έτσι εμείς ζητάμε τον επαναπατρισμό και όλα τα αναιρεθέντα δικαιώματα και όχι μόνο μια απλή αποζημίωση για τις περιουσίες. Eμεις πιστεύουμε πως ο κύριος Παπανδρέου θα σεβαστεί την καλή παράδοση της Ελληνικής Αριστεράς!Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο και θα αναλάβουμε πρωτοβουλία ώστε το κοινοβούλιο να εγκρίνει ψήφισμα για το τσάμικο ζήτημα...''


Τ.Μουχεντίνι-PDI:''...το ΡDΙ και ο σύλλογος Cameria είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά εναντίον της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο για την γενοκτονία του λαού μας.Εμείς ζητάμε την καταδίκη της Ελλάδας για την γενοκτονία του τσάμικου πληθυσμού, την επανάκτηση της ελληνικής υπηκοότητας και το δικαίωμα της επιστροφής στη γη μας στην Τσαμουριά...''

Πηγή

Συνεχίστε Ελληνες να δινετε δουλειές και λεφτά στα φίδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...