Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

H μεγάλη κοτσάνα του Debate!! ψεματα και παραπληροφορηση των Οικολόγων Πράσινων στο μεγαλειο της

H μεγάλη κοτσάνα του Debate!! ψεματα και παραπληροφορηση των Οικολόγων Πράσινων στο μεγαλειο της
Μα πραγματικά αυτός ζεί στην Ελλάδα; Οι απαντήσεις του αφορούσαν μια άλλη πραγματικότητα, χωρίς προβλήματα...


Τον ρώτησε ο Ευαγγελάτος ποια είναι η γνώμη του για τους παράνομους μετανάστες και απάντησε:
"Δεν μπορεί να έρθει κάποιος μετανάστης νόμιμα".Ο Χρυσόγελος θα μας τρελάνει για την Μακεδονία

"Θα ενδυναμώσει την Μακεδονία η σύνθετη ονομασία των Σκοπίων. Θα ακουστεί σαν περιφέρεια καλύτερα στην Ευρώπη η Μακεδονία!!!!

Περιφέρια ποιανού; Βρε οικότροφε την Μακεδονία την ξέρει όλος ο κόσμος. Δεν περιμένει τα Σκόπια και την Αλβανική μειονότητα που βρίσκεται από πίσω για να την μάθει...

Μαζέυτε πια τον κάθε ηλίθιο πληρωμένο ανθέλληνα αριστερό. τους πληρώνουμε που τους πληρώνουμε.. πρέπει να ακούμε και την προπαγάνδα και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ????


Μαυρίστε τους Οικολόγους πράσινους. Ξεμπροσιάστηκαν με τον Νίκο Χρυσόγελο και όσα είπε για την Μακεδονία σε ερώτηση του Ανδρέα Κωνσταντάτου από το ALTER για τις θέσεις Τρεμόπουλου σε πάνελ με το φιλοσκοπιανό σωματείο "Ουράνιο τόξο":

"Μην κοιτάμε πίσω, δεν μας συμφέρει να έχουμε εχθρούς γιατί μαζί απειλούμαστε.
Η ιστορία δεν πρέπει να εμπλέκεται με την Πολιτική".


Ρε άντε να χαθείτε όλοι σας. Ουστ από εδώ που επιμένετε κιόλας αντί να ζητήσετε συγνώμη από τους Μακεδόνες στην Βόρεια Ελλάδα.


ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ : Σε ερώτηση προς το Χρυσόγελο, για την τοποθέτηση του προέδρου των Οικολόγων Τρεμόπουλου, ότι η Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ήταν Ελληνική κατά την ένωσή της με την Ελλάδα και ότι θα πρέπει να ντρεπόμαστε ως Έλληνες για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ένωση αυτή, ο Χρυσόγελος είπε:

<< ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!! >>


Ακούει τι λέει; Θα τον μαζέψει κανείς;;;;
Εεεε, με αυτό μπορώ να κλείσω την τηλεόραση. Και πολύ είδα αυτό το τσίρκο...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...