Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ρε.. είμαι Τουρκάλα το καταλαβαίνετε ;

Η αποκάλυψη του «Ελεύθερου Κόσμου» την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με τις «διασυνδέσεις» της υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη, άνοιξε τους ασκούς του Αίολου, σχετικά με την συγκεκριμένη υποψήφια, για την οποία μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα πράγματα.


Και σαν να μην έφταναν αυτά που μαθαίνουμε, έρχεται και η ίδια, με τις δικές της δηλώσεις, να εκθέσει ακόμη περισσότερο τόσο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όσο και τα στελέχη του, που επιχειρούν να κάνουν μία «πατριωτική στροφή» εν όψει εκλογών, με δημοσιογράφους μάλιστα να «αβαντάρουν» προς αυτή την κατεύθυνση, με μοναδικό σκοπό να πειστούν κάποιοι από τους διαφυγόντες προς τον ΛΑΟΣ ψηφοφόροι, να επιστρέψουν στο μαντρί!

Η ΝΔ βάζει την Τουρκία στην Θράκη

Σε συνέντευξή της την Κυριακή που πέρασε στο «Πρώτο Θέμα» η Zeybek, αφού «κλείδωσε» την υποψηφιότητά της, προκαλεί ολόκληρο τον ελληνικό λαό:

«Είμαι Τουρκάλα και είναι τιμή για μένα. Και αν το τι αισθάνεται ο καθένας, είναι δική του υπόθεση και είναι λίγα αυτά που εμείς μπορούμε να πούμε, το να αποδέχεται το κυβερνών κόμμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι «αξιωματική αντιπολίτευση» ένα άτομο, που πρεσβεύει τέτοιου είδους απόψεις, στους κόλπους του, είναι κάτι που μας αφορά όλους: ««Θα πρέπεινα επιλυθούν επιτέλους τα προβλήματα που θέτει συνεχώς η Ελλάδα για την τουρκική ταυτότητά μας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα, πέρα από τους μειονοτικούς βουλευτές ,πρέπει να το συζητήσουν μεταξύ τους η Ελλάδα και η Τουρκία. Το Μειονοτικό είναι θέμα ελληνοτουρκικό. Η ταυτότητά μας είναι τουρκική και τα μεγάλα μας προβλήματα θα πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν σε επίπεδο διμερών σχέσεων».


Ορίστε λοιπόν το «παράθυρο» που τόσο καιρό ψάχνει να βρεί η Τουρκία για να βάλει «πόδι» στην Θράκη. Διμερές ζήτημα η μουσουλμανική μειονότητα και μάλιστα μέσω Νέας Δημοκρατίας


Γιατί να μην τα πεί;

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας antiparakmi.blogspot.com η κυρία Zeybek, επί ένα χρόνο, κατοικούσε στην Άγκυρα, όπου και εργάστηκε στο κανάλι TRT της Τουρκίας, κάτι σαν την δική μας ΕΡΤ! Από εκεί μάλλον συστημένη επέστρεψε στην Θράκη για να... συνεχισει το έργο της. Αναρωτιόμαστε πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα στην Τουρκία με τις προσλήψεις στα κρατικά κανάλια. Αναρωτιόμαστε τι ακριβώς συμφώνησε να κάνει η κ. Zeybek στην Θράκη.

Πάντως επιστρέφοντας, αλλά ακόμη και πριν φύγει, μέσω της θητείας της στο «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» του Δημητρά, φαίνεται ότι έκανε πολλές «χρήσιμες» γνωριμίες, με τον γνωστό συρφετό των ανθρώπων, που δεν χάνουν ευκαιρία να παίξουν τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» για τη Νέα Τάξη. Έτσι το όνομά της το βρίσκουμε και ανάμεσα σε αυτούς που υπέγραψαν για την καταδίκη των Ελλήνων εθελοντών στην Βοσνία, δίπλα σε αυτά του κ. Σωμερίτη, του «πολιτικού της αντίπαλου» και σημερινού ευρωβουλευτή των Οικολόγων κ. Τρεμόπουλου και πολλούς άλλους.


Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ακόμη και το 2004, η κ. Zeybek είχε αναφερθεί αρνητικά σε μουσουλμάνο υποψήφιο από την Θράκη επειδή αυτός - σύμφωνα με τα δικά της λόγια: «έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με την έκδοση πομακικού λεξικού και εφημερίδας που δεν εκφράζουν τη μειονότητα και στοχεύουν στη διάσπασή της».

Στην ίδια ανακοίνωση του 2004, επιτίθεται στην Νέα Δημοκρατία, επειδή: «Η Ν.Δ παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Καραμανλή ότι «θέλει να αγκαλιάσει τη μειονότητα», δεν βρήκε ούτε καν μια τιμητική θέση στη λίστα της για έναν εκπρόσωπό της (...) Η ψηφοθηρική αντιμετώπιση της τουρκικής μειονότητας από τα δύο κυρίαρχα κόμματα και η αδιαφορία των υπολοίπων, δεν μπορεί παρά να διαψεύσει τις ελπίδες της για πολιτική ισοτιμία και αξιοπρέπεια. Όποιοι θέλουν να την «κερδίσουν» θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τις απόψεις της και πραγματικά να θέλουν να την εκπροσωπήσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Φαίνεται ότι κάποιοι «απελπισμένοι» στην Ρηγίλλης, πήραν στα σοβαρά τις οδηγίες της κυρίας αυτής, που αναφέρεται σε «τούρκικη μειονότητα» και αποφάσισαν να την στρατολογήσουν... Τόσες άλλωστε συστάσεις έχει...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters