Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Λαθρομεταναστευση. Ανοιχτη επιστολη στον κ. Φυντανιδη

Αξιότιμε κ. Φυντανιδη

Παρακολούθησα ένα μικρό μέρος της εκπομπής σα ς για την λαθρομετανάστευση και ομολογουμένως απογοητεύτηκα. Όχι πως περίμενα κάτι καλύτερο, έχετε δώσει άλλωστε δείγμα γραφής από την Ελευθεροτυπία

Οι απορίες και οι ενστάσεις μου είναι πάρα- πάρα πολλές
Κατ αρχάς:
Ο κ. Ζαβός δεν ερωτήθη:

Α)Γιατί το κρατικό Ίδρυμα μεταναστευτικής Πολιτικής ( ΙΜΕΠΟ) παρακρατάει το 20% από τα παράβολα που πληρώνουν οι μετανάστες για την άδεια παραμονή τους;
Β)Γιατί το ποσό αυτό δεν έπεσε στο 5% που έχει ζητηθεί πολλές φορές αρμοδίως ( και το άλλο 15 % να πάει κάπου αλλού, στο ΙΚΑ ας πούμε).
Γ)Τι γίνονται αυτά τα λεφτά και που καταλήγουν, αφού είναι γνωστό ότι το ΙΜΕΠΟ είναι κρατικό ίδρυμα (είναι δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή).
Δ)Γιατί το ΙΜΕΠΟ εδρεύει στο Κολωνάκι και γιατί αντιδρά σθεναρά στην πολλάκις κατατεθείσα πρόταση να μεταφερθεί στον ΚΟΛΩΝΟ, εκεί που είναι το πρόβλημα και όχι στις καφετερίες του Κολωνακίου;


Δεύτερον
Γιατί κ. Φυντανιδη δεν ρωτήσατε για το κοινωνικό κόστος των Λαθρο-μεταναστών (ως πραγματικό πόσο επί του ΑΕΠ);

Ακούσαμε από το ΙΜΕΠΟ και τον κ. Ζαβό ότι οι Μετανάστες συνεισφέρουν το 1,5% του ΑΕΠ.
Μα εδώ μιλάμε για 1,7 εκατομμύρια μετανάστες. Η απλή αριθμητική λέει ότι η συνεισφορά τους θα έπρεπε να είναι στο 15%. Έτσι δεν είναι; (επί συνόλου 11 εκατομ. κατοίκων;). Η κάνω λάθος στην αριθμητική κύριε Φυντανιδη; Μας κάνετε συχνά εσείς οι δημοσιογράφοι το άσπρο –μαύρο , όμως αυτό παράπαει, από το 1,5 στο 15 είναι 13 μονάδες διαφορά!
Που υπάρχει η συνεισφορά τους στο ΑΕΠ;

Όπως ανακοίνωσε πάλι το ίδρυμα που προΐσταται ο κ.Ζαβός:
Α) Στην οικοδομή
Β) στην κατανάλωση, και
Γ) στην αποταμίευση
Στην παραγωγή, εκεί δηλαδή που πρέπει να απασχολούνται ( εκεί που απασχολούνται σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόσμο οι μετανάστες), δεν υπάρχει καμία συνεισφορά τους!

Κατόπιν:
Η Εξαγωγή συναλλάγματος που στηρίζει το 20% του Αλβανικού ΑΕΠ.

Δεν αναφέρατε ότι το χρήμα (το Ευρω), δεν το κόβει πλέον η τράπεζα της Ελλάδος, αλλα κόβεται στην Φρανκφούρτη;. Δεν αναφέρατε πως , όσο χρήμα μας έκοψαν- μας το έκοψαν, δεν έχει άλλο.
Και εμείς πρέπει να κάνουμε ταμείο, για να το αυγατίσουμε!. Αφού όμως δεν παράγουμε τίποτε, και εισάγουμε τα πάντα, τα 8 τρις Ευρω ( λ.χ.) που εισπράξαμε από την Φρανκφούρτη, έχουν μειωθεί στα 6 συνεπεία των εισαγωγών.
Αν πούμε ότι έστειλαν και οι λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους το 1 τρις , τότε μας μένουν στα ταμείο σχεδόν 5 τρις Ευρω.
Με τον ρυθμό αυτό λοιπόν το κράτος μας θα διαλυθεί το πολύ σε 10 χρόνια με την ευγενική βοήθεια των λαθρομεταναστών που στέλνουν το χρήμα στις πατρίδες τους!!! Έτσι δεν είναι κ. Φυντανίδη;


Εσείς, απορώ, που την βλέπετε την ευλογία που με στόμφο τονίζατε, και την προσφορά τους στην οικονομία μας, με την εξαγωγή του συναλλάγματος!

Το άμεσο κοινωνικό τους κόστος όμως περνάει το 4% του ΑΕΠ κ. Φυντανιδη ( χωρίς να υπολογίζονται οι φόνοι οι ληστείες οι φθορές οι ασθένειες, που πλημμύρισαν τον τόπο, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες και υποθηκεύουν και το μέλλον των παιδιών μας).
Εσείς δεν ξέρετε ότι με 50 ένσημα ( δηλαδή με 1000 Ευρω το πολύ) ο Αλβανός έπαιρνε ( με τον πρώτο νόμο, τώρα χρειάζεται 150 ένσημα) παραμονή και βιβλιάριο Υγείας, και απολάμβανε από το ΙΚΑ τον ΟΑΕΔ, τον ΟΕΚ…, υπηρεσίες , θεραπείες και επιδόματα δεκαπλάσιας έως 100πλασιας αξίας;

Δεν διαβάσατε τις ανακοινώσεις των Γιατρών «χωρίς Σύνορα» και των "Γιατρών του Κόσμου", ότι, το 38,8% των Αλβανών που εξετάστηκαν όταν έγινε ο πρώτος νόμος (Γιανιτση) για την νομιμοποίηση τους , βρέθηκαν είτε φορείς είτε ασθενείς Φυματίωσης. Κι ενώ έπρεπε να απελαθούν άμεσα (βάσει του νόμου), ο κ. Σημίτης ξανακάνανε το "Σωτηρία» αντιφυματικό και τους έστειλε εκεί (για να τύχουν θεραπειών που ξεπερνούν τις 100.000 Ευρω έκαστη!).

Δεν διαβάσατε επίσης ότι το 70% των Αλβανών είναι φορείς της Ηπατίτιδας β ΚΑΙ c;
Άρα και οι Αλβανοί που νομιμοποιήθηκαν, έχοντας Φυματίωση, νομιμοποιήθηκαν παράνομα και θα πρέπει να τους αφαιρεθεί άμεσα αυτή ην ΟΛΕΘΡΙΑ νομιμοποίηση.
Δεν ακούσατε κ. Φυντανιδη την δήλωση του κ. Αβραμόπουλου εφέτος τον Σεπτέμβριο (όταν παρουσίαζε το «σπουδαίο» έργο που έχει επιτελέσει), πως: Οι λαθρομετανάστες κόστισαν εφέτος στο ΕΣΥ 430 εκατομμύρια Ευρω! Όσα δηλαδή δεν έβρισκε το κράτος να δώσει στο μοναδικό παραγωγικό τμήμα της κοινωνίας και του Έθνους μας , τους ΑΓΡΟΤΕΣ; Πόσα κόστισαν πέρυσι, πόσα του Χρόνου. Τι θα γίνει τελικά με αυτό τον κατήφορο;

Η ισονομια
Δεν ακούσατε ποτέ Έλληνες να λένε ότι : προτιμούν να δηλώνουν στα κρατικά νοσοκομεία Αλβανοί ή Πακιστανοί, γιατί έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα (από τους τρομοκρατημένους Γιατρούς και διοικητικούς, από τα «τσομπανοσκλυλα» της αριστεράς και των δικηγόρων των ΜΚΟ και των «ανθρώπινων δικαιωμάτων»).

Δεν ξέρετε ότι στον Έλληνα που είναι να χειρουργηθεί του ζητάνε πρώτα 10-15 μπουκάλες αίμα και του λένε: Όταν τις βρεις έλα να χειρουργηθείς!

Ενώ τον Αλβανό τον βάζουν ΑΜΕΣΑ, με την αιτιολογία: Είναι όλοι τους ασθενείς και δεν μπορούμε να πάρουμε από αυτούς αίμα!!!.

Τότε ας μην ζητάνε και από τον Έλληνα αίμα, για λόγους ισονομίας. Πιο ίσος ο Αλβανός και ο Πακιστανός λοιπόν;

Εσείς κ΄Φυνατνιδη δεν δημοσιεύσατε στην Ελευθεροτυπία την εγκύκλιο του Υπ.Εσ. κ. Κ. Σκανδαλιδη, με την οποία απειλούσε τους Γιατρούς, κατά την πρώτη νομιμοποίηση, να μην επιμείνουν και το «Μαντου». Αρκούσε η ακτινογραφία κατά τον Υπουργό (που έγινε και γιατρός) για να διαγνωσθεί η Φυματίωση!!! ( Την δημοσιεύω αυτούσια στο βιβλίο μου «Δημογραφικό και Λαθρομετανάστευση" εκδ. Τήνος 2007, κεντρική διάθεση Πελασγός.).
Εσείς δεν είχατε δημοσιεύσει στην Ελευθεροτυπία την ανακοίνωση του Επόπτη Εργασίας το 2002, πού είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο των Ολυμπιακών έργων και βρήκε και τους 750 αλλοδαπούς εργάτες της βάρδιας ανασφάλιστους και σχολιάζατε ότι παρενέβη η Κυβέρνηση (η σοσιαλιστική και φιλεργατική) και ο «2004» και απείλησαν το Επόπτη, λέγοντας του ότι: «Είναι τα έργα πίσω, να μην πάνε πιο πίσω με την έκθεσή του»;


Δεν ακούσατε ποτε για την άθλια μαφία των Δικηγόρων, που κρύβονται πίσω από κάποιες ΜΚΟ, και εν ΠΛΗΡΗ γνώση των Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας & Πειραιά κ.λ.π., αγωνίζονται δήθεν για την προστασία των δικαιωμάτων των Λαθρομεταναστών, τους ξεζουμίζουν στέλνοντας τους στο Τμήμα Αλλοδαπών να κάνουν αίτηση για άσυλο, (έναντι αδρότατης αμοιβής) ενώ είναι γνωστό ότι Ινδοί, Πακιστανοί, Μπαγλκλαντεσιανοι…δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των χωρών που δικαιούνται άσυλο οι "φυγαδες";;;

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να γράψω.
Αλλα θ΄ αναφερθώ ακόμη μόνο στο:


Θράσος των Αλβανών, που βγαίνουν ακόμα και σήμερα στα ΜΜΕ και μιλάνε για ρατσισμό των Ελλήνων.
Καταντήσαμε στο: «Ένα φόνο την Ημέρα» και στις 1000 ληστείες και αντί να ζητήσουν συγνώμη για την συμπεριφορά των ομοεθνών τους , μας κατηγορούν και ως ρατσιστές αποπάνω.


Θα αναφερθώ και στην Δεοντολογία , που ως Δημοσιογραφος θα έπρεπε να έχετε, αφού σε ένα πάνελ δεν βγαίνουν ποτε τρεις φιλοξενούμενοι όμοιων απόψεων.
Ας βγάζατε και κάποιον να θέσει αυτά τα ερωτήματα στον "Κολλητό" του Παυλοπουλου τον Ζαβό (ναι αυτού του Παυλοπουλου, του Προκόπη που το καλοκαίρι στα εγκαίνια του κέντρου υποδοχής μεταναστών στην Σάμο δήλωσε το αμίμητο:¨" σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ελλάδα για να ρθειτε"), στην Αλβανίδα δημοσιογράφο και στην άλλη την κυρία που δεν γνωρίζω τι ήταν και τι εκπροσωπούσε,

Στέφανος Σωτηρίου
Ιστορικός βαλκανιολογος και μάχιμος Δημογραφος*

Το Δημογραφος με το Λαθρομετανάστευση σχετίζεται- είναι στην ουσία ταυτόσημα:

Α) Στο ότι μας φέρνουν (όπως επίσημα λένε) τους αλλοδαπούς για να καλύψουν το δημογραφικό μας κενό, και
Β) Στο ότι , όπως λέει η ανακοίνωση του ΙΜΕΠΟ (κ. Ζαβού και Προκοπη Παυλοπουλου) , η εισροή ακόμα 200.000 λαθρομεταναστών θα συρρικνώσει τόσο το μεροκάματο, ώστε η γενιά των 640 ( επτακοσίων την λένε) θα γίνει των 500!!!!!( άρα ποιο ελληνόπουλο θα κατορθώσει με τέτοιο μεροκάματα να κάνει οικογένεια και να λύσει το Δημογραφικό μας, κάνοντας παιδιά;).


Πηγή:http://tolimeri.blogspot.com/2009/04/blog-post_50.html

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Στέφανο Σωτηρίου για την επιστολή και τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα. Να ευχηθώ να υπάρξουν και άλλες φωνές σαν και την δική του.

3 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

    www.nationalpride.wordpress.com / του Λουκά

    Πρόσφατα ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε σε συζήτηση περί της ιθαγενείας και του ορισμού αυτής, ότι τόσο το δίκαιο του αίματος όσο και το δίκαιο του εδάφους είναι έννοιες ξεπερασμένες και προέκρινε την έννοια του «animus», του ελέγχου δηλαδή του ψυχισμού, της συνείδησης του αλλοδαπού που επιθυμεί την ελληνική ιθαγένεια! Είπε πως η απόδοση της ιθαγένειας δεν σχετίζεται «ούτε με τη γέννηση, ούτε με το έδαφος, ούτε ακόμη με το αίμα» και εκτίμησε ότι «πρέπει να ερευνάται αν η απόκτηση αυτής ανταποκρίνεται στον ψυχισμό του αιτούντος, πόσο δηλαδή θέλει και νιώθει την ανάγκη να αποτελέσει μέλος ενός έθνους»!

    Με λάθος τρόπο προσπαθείτε να λύσετε το δημογραφικό κύριε Παυλόπουλε.

    Η συντριπτική πλειοψηφία των «εισαγόμενων σκλάβων» και αυριανών ψηφοφόρων δεν έφτασαν εδώ με τις καλύτερες των προθέσεων λόγω και της ανύπαρκτης παιδείας τους.

    Κανείς από αυτούς δεν γνώριζε αλλά και ποτέ δεν θα μάθει πως ήταν, είναι, και θα είναι «πιόνι» κάποιων αποφάσεων μιας και ο ερχομός του στη συγκεκριμένη χώρα δεν είναι τυχαίος, γιατί κάποιοι πληρώνουν γι αυτούς και για τη μεταφορά τους.

    Όλοι εμείς που επιθυμούμε να δούμε τη χώρα αυτή μετά από χρόνια, να κατέχει τον ίδιο γεωγραφικό χώρο, να έχει τα ίδια ήθη και έθιμα, οι πολίτες της να συνεχίσουν να έχουν εθνική συνοχή και ταυτότητα, αν μη τι άλλο θα αντιδράσουμε.

    Προσωπικά πιστεύω πως η χώρα μας βρίσκεται ήδη σε ΠΟΛΕΜΟ, και αυτός ο ΠΟΛΕΜΟΣ είναι χειρότερος από αυτόν που πιθανόν να έρθει.
    Και αυτό γιατί ο πόλεμος που θα έρθει, θα ξεκινήσει τη στιγμή που η ΕΛΛΑΣ θα είναι ήδη ΗΤΤΗΜΕΝΗ. Ο πόλεμος που βιώνουμε έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και η διάρκεια του πιθανόν να είναι μεγάλη. Αυτό δίνει στον «αόρατο εχθρό» τη δυνατότητα να πολεμάει εναντίον μας με πλεονεκτήματα. Ο πόλεμος είναι «υπόγειος» και εννοώ πως διεξάγεται εν καιρώ ειρήνης βασιζόμενος στη πολιτισμική αλλοίωση και οικονομική εξόντωση. Ο «αόρατος εχθρός» δεν έχει την οικονομική και χρονική πίεση που θα είχε στον άλλο με τα όπλα, εμείς δεν μπορούμε να του επιτεθούμε, ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν το νου τους στην παγκόσμια οικονομική κρίση που πλήττει τον πλανήτη - και όχι άδικα - ενώ ήδη γνωρίζουν πως στη χώρα τους με τους περίπου 11.000.000 κατοίκους (Έλληνες και μη), άνω των 2.000.000 πολιτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας.

    Σύμφωνα με μελέτη του ΟΗΕ, το 2015 στην Ελλάδα θα υπάρχουν 15.000.000 άνθρωποι, εκ ‘των οποίων οι 4.500.000 με 5.000.000 θα είναι μετανάστες. Δηλαδή περίπου ο 1 στους 3 μετανάστης. Τελικά θα μπορέσει αυτή η χώρα να ανταπεξέλθει σε αυτές τις ιδιάζουσες συνθήκες ώστε να απορροφήσει 15.000.000 κόσμο σε χώρους εργασίας; Μονολεκτικά όχι, και αυτό γιατί.

    Οι ρυθμοί ανάπτυξης μειώνονται, ποτέ δεν ήμασταν μια χώρα με εργασιακή υποδομή και βαριά βιομηχανία, οι ξένοι επενδυτές αποφεύγουν τη χώρα μας με κυριότερη αιτία τη γραφειοκρατία, ενώ κατέχουμε την αρνητική πρωτιά της πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρωζώνης.

    Οι οικονομικοί μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι όταν βοηθούν και εξυπηρετούν ένα ευηπόληπτο κράτος. Την ώρα που το κράτος που τους φιλοξενεί είναι ΜΗ ευηπόληπτο, αναμενόμενο είναι να τους φερθεί ρατσιστικά αφού όμως ΠΡΩΤΑ το έχει πράξει στους ίδιους του τους πολίτες.

    Οι οικονομικοί μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι όταν τηρούν τους νόμους του κράτους, σέβονται τους πολίτες του και δεν προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

    Οι οικονομικοί μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι όταν το ποσοστό που κατέχουν στη κοινωνία που τους φιλοξενεί είναι τέτοιο που δεν μετατρέπει τη μετανάστευση σε ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.

    Τελικά τόσο πολύ ενδιαφέρονται οι πολιτικοί για τη «καρέκλα» και όχι για το καλό της πατρίδας;

    Τελικά τόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες πολιτικοί, ΠΡΩΤΑ με τους Έλληνες και μετά με τους μετανάστες, που για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους ψεύδονται και τους τάζουν πράγματα…απραγματοποίητα;

    Κύριοι ενημερώστε μας πότε σκοπεύετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την εγκληματικότητα - μιας και αυτούς που μας φέρατε δεν είναι π.χ. από την Ελβετία, το Λουξεμβούργο ή το Βέλγιο;

    Ενημερώστε μας πότε σκοπεύετε να αφήσετε τους αστυνομικούς να υπηρετήσουν τον ΕΛΛΗΝΑ πολίτη και όχι τη πεθερά σας;

    Τελικά πραγματικά πιστεύετε στην αρμονική συνύπαρξη 10.000.000 Ελλήνων με 5.000.000 μη Ελλήνων;

    Έλληνες πολιτικοί, είμαι τυχερός γιατί δεν είμαι…μικρός.

    Δεν είμαι μικρός στην ηλικία και είχα τη τύχη να κυκλοφορήσω αμέριμνος στο σιντριβάνι της Ομόνοιας τα μεσάνυχτα.

    Δεν είμαι μικρός στην ηλικία και είχα τη τύχη να ξεχάσω τη πόρτα ξεκλείδωτη πριν πάω για ύπνο.

    Δεν έχουν όμως την ίδια τύχη με μένα σήμερα τα δικά μου παιδιά αλλά και όλων των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε,

    υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που μιλάνε για αυτή τη μελέτη. Σου στέλνω πιο κάτω δημοσιεύματα των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    Εκεί λένε για 3.500.000 και όχι για 4.500.000 με 5.000.000 που έγραψα εγώ.

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=83&artid=163590

    http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=24.01.2003,id=86247648

    Θα κοιτάξω να βρω και τα άλλα που μιλάνε για τα 4.500.000 και θα τα δώσω.
    Ωστόσο θέλω να δεις και κάτι άλλο. Σήμερα μας λένε πως στην Ελλάδα έχουμε περίπου 1.000.000 ξένους. Εσύ τι λες ισχύει? Δεν είναι περισσότεροι? Κάθε μέρα Ελληνοποιούν εκατοντάδες. Θες να στο δείξω και αυτό? Γιατί τους Ελληνοποιούν? απλά για να σου πούνε το 2015 πως οι ξένοι δεν είναι 4.500.000 με 5.000.000, αλλά είναι 3.000.000 γιατί θα έχουν Ελληνοποιήσει τότε άλλους 1.500.000 με 2.000.000.

    Αν συνεχίσεις να είσαι δύσπιστος μπορείς να είσαι. Αλλά αν ασχολείσαι μόνο με το αν θα είναι 3.000.000 ή 4.000.000 δεν θα λυθεί το πρόβλημα. Γιατί και 2.000.000 να είναι ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΟΙ είναι.

    Επίσης ο Δ.Ι που ρωτάς, που είναι στο national pride είναι αυτός που είναι στο strategy geopolitics. Τρεις ειμαστε στο national pride. Ο διαχειριστής ο gnpride, εγώ και ο Δ.Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ δηοσίευση (22/03)

    τους λέει 4.200.000.

    Δες όλο το άρθρο εδώ:

    http://www.thermopilai.org/content/2015-oi-metanastes-sten-ellada-tha-xeperasoun-ta-4200000

    Θα βρω και άλλους.

    Αν ισχύει ότι ο Κέννεντι είπε το 1974 πως είμαστε αναρχος λαός και ότι θέλουμε χτύπημα στις ρίζες μας, αλλοίωση της γλώσσας, θρησκείας κλπ.

    αυτό ήδη έγινε με τη συμβολή Ελλήνων πολιτικών διάσπαρτων σε όλους τους κομματικούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters