Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

Συμπεράσματα για την ώρα της Γης ή ο επερχόμενος Οικολογικός Καπιταλισμός

Όλες αυτές οι δήθεν οικολογικές κινήσεις ΜΑΖΙΚΟΥ χαρακτήρα δεν είναι τίποτε άλλο από μια καλοστημένη επιχείρηση marketing. Σιγά σιγά θα περάσουμε στον οικολογικό καπιταλισμό.

Η αγορά της οικολογίας είναι τεράστια και ακόμα παρθένα. Τα κέρδη που θα αποκομίσει ο νεος οικολογικός καπιταλισμός θα είναι και αυτά τεράστια.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλα ξεκινούν από την Μέκκα του marketing και του καπιταλισμού τις ΗΠΑ, όπως δεν έιναι τυχαίο ότι διοργανώθηκε από το WWF.

Όσο περνάει ο καιρός τέτοιες κινήσεις θα πυκνώνουν. Είναι το εργαλείο για να μας δημιουργήσουν τις νέες καταναλωτικές ανάγκες τυλιγμένες αυτή την φορά με το περιτύλιγμα της οικολογίας.

Το νέο μας αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι οικολογικό, το νέο μας πανάκριβο τζιν θα πρέπει να είναι οικολογικό, τα νέα ντιζαϊνάτα έπιπλα θα είναι οικολογικά, η καινούργια αυθαίρετη βίλα θα είναι από οικολογικά υλικά….. και όλα αυτά στο αντίστοιχο υψηλό αντίτιμο. Η οικολογία είναι ατομική υποχρέωση του κάθε ένα από εμάς. Πρέπει να γίνουμε οικολόγοι πρώτα σαν μονάδες και μετά σαν μάζα. Ο οικολογικός καπιταλισμός προσπαθεί με καλοστημένες κινήσεις να μας χειραγωγήσει ως μάζα.

Κανένας από την ελίτ που νέμεται τον παγκόσμιο πλούτο δεν θέλει συνειδητοποιημένους πολίτες-καταναλωτές-οικολόγους.

Να είμαστε οικολόγοι για την δική μας ζωή. Η φύση είναι το σπίτι μας. Ας κάνουμε για αυτή ότι κάνουμε και για το σπίτι μας. Ας διδάξουμε τα παιδιά μας και να τα κάνουμε συνειδητοποιημένους οικολόγους… και όχι σαν αυτούς που θέλουν να μπούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτοί σε άλλες εποχές θα ήταν αρμοδιότητα του στρατοδικείου αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.Μην δέχεστε χωρίς δεύτερη σκέψη τέτοιες πρακτικές.

Οι σκοποί τους δεν είναι αγαθοί και ο στόχος είναι το κέρδος και η εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...