Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Τη κατρακύλα των ΗΠΑ τελικά θα τη…πληρώσει ο Ελληνισμός κύριε Ομπάμα;

Του Λουκά

Συναντήθηκε τις προάλλες ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την Ελληνική ομήγυρη που αποτελούντο από τον πρωθυπουργό της χώρας, την υπουργό εξωτερικών, τον υπουργό εθνικής άμυνας και τους λοιπούς παρισταμένους…που τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Μας είπε τους Σλάβους…Μακεδόνες, έθεσε θέμα στη Θράκη με βάση το προηγούμενο άρθρο που αναρτήσαμε με πηγή την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, και αναβάθμισε το ρόλο της Τουρκίας ή καλύτερα μας την όρισε γενικό ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ των Βαλκανίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Επιπλέον μας θύμισε να τους βάλουμε στην Ε.Ε για να καρπωθούν την οικονομική βοήθεια ώστε να σταματήσουν να απασχολούν ανά έτος το ερειπωμένο μαγαζί που διευθύνουν, το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - τους εγκρίθηκε μόλις χθες και άλλο δάνειο ύψους 45 δις ευρώ), ανεξάρτητα από την όλη στάση τους σε «ανοιχτά θέματα» (κυπριακό, αιγαίο, παραβιάσεις, επεκτατική πολιτική…) που εμάς ΠΟΝΑΝΕ.

Συνέχισε με τη προκλητική δήλωση όσον αφορά την αναβίωση, όπως τη χαρακτήρισε, της δική μας αυτοκρατορίας που προσπαθήσαμε κατ’ αυτόν να πράξουμε όταν μας έσφαζαν, ενώ συνεχίζει το κράτος που ο ίδιος προεδρεύει να αιματοκυλίζει το πλανήτη και να βγάζει το Χίτλερ «αθώα περιστερά» στους απανταχού αμυνόμενους.

Και όλα αυτά τα είπε χωρίς οι Τούρκοι, να δεσμευτούν στην οποιαδήποτε υποχώρηση πλην μιας που «μιλούσε» για την επαναλειτουργία της θεολογικής σχολής της Χάλκης. Και όμως, πριν ο πρόεδρος Ομπάμα προσγειωθεί στις ΗΠΑ οι Τούρκοι το θεώρησαν το θέμα «εσωτερικό» τους ή καλύτερα στη δική μας γλώσσα…λήξαν.

Το «δόλωμα» που έπεσε από τη δήλωση της Χίλαρι για τα Σκόπια, που θύμισε στους κλέφτες της ιστορίας την απόφαση του Βουκουρεστίου, στην όποια ωστόσο οι ίδιοι οι Αμερικάνοι ήταν αντίθετοι, αν μη τι άλλο δεν είναι να το παίρνουμε στα σοβαρά μετά τις τελευταίες εξελίξεις,οπότε…τι μένει αγαπητοί;πως ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δει περισσότερες από δύο φορές τον Κο Καραμανλή, τον Κο Μεϊμαράκη, και πως είναι «φαν» της Κας Μπακογιάννη.

Οι Αμερικάνοι έχουν «μπει» για τα καλά στο δρόμο της ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ, σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο, και αυτό ΦΡΟΝΤΙΣΕ να μας το θυμίσει ο Αμερικάνος πρέσβης στην Αθήνα πρόσφατα, που δήλωσε με περίσσιο θράσος πως…δεν μπορούν επί μονίμου βάσεως να ανακατεύονται στα Ελληνοτουρκικά προβλήματα.

Με λίγα λόγια ΕΛΛΗΝΕΣ, ήρθε η ώρα να «παίξει με τη μπάλα» στα πόδια η Τουρκία και αυτό θα συμβεί με μια αποδυναμωμένη χώρα που λέγεται ΗΠΑ, με την Ε.Ε να «ψάχνεται», να διαφωνούν τα μέλη μεταξύ τους, αλλά και να μην έχουν υιοθετήσει εδώ και χρόνια μια κοινή στρατιωτική πολιτική.

Το ταξίδι του Κου Καραμανλή στη Γαλλία, προσωπικά, μου θύμισε αυτό του θείου του στα τέλη του 1974, που τότε επί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν πήρε τη διαβεβαίωση πως εφόσον οι Τούρκοι θα επιτεθούν στην Ελλάδα θα υποστηρίξει τη χώρα μας με ανάλογους εξοπλισμούς.Λογική κίνηση αν μη τι άλλο, την ώρα όμως που οικονομικά η χώρα γκρεμίζεται, από τις ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ των ίδιων των υπουργών του, και απλά βουλιάζει σαν ναυαγισμένο καράβι.

Οι μόνοι που μπορούν να σταθούν απέναντι στην υπάρχων κατάσταση είναι μόνο οι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού που ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ΜΗΝ ακούσουν την πολιτική ηγεσία στο επόμενο ξεπούλημα, εφόσον και αυτοί δεν έχουν επηρεαστεί από την ΙΔΕΑ του δημόσιου υπάλληλου.ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΙΜΙΑ…ΦΤΑΝΕΙ…ΩΣ ΕΔΩ.

Πηγή:http://www.nationalpride.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters