Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Κυριακή, 5 Απριλίου 2009

Επιχείρηση παραπλάνησης για την ένταση στο Αιγαίο

Σε επιχείρηση παραπλάνησης και της Ευρώπης για τις αιτίες της έντασης στο Αιγαίο επιδόθηκε ο νέος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και διαπραγματευτής της Τουρκίας με την Ε.Ε., Εγκεμεν Μπάγκις, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να επικαλεσθεί την μη ύπαρξη αντίδρασης από την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κ. Μπάγκις, απαντώντας σε ερώτηση της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μαριλένας Κοππα, στην χθεσινή συνεδρίαση της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ε.Ε. - Τουρκίας, δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που «κάνει τις περισσότερες παραβιάσεις» και προκαλεί ένταση και επικαλέσθηκε το γεγονός ότι «η κ. Μπακογιάννη έχει το τηλέφωνο του κ. Μπαμπάτσαν, το οποίο όμως δεν κτύπησε όλο αυτό το διάστημα». Ο Τούρκος υπουργός, μάλιστα, ισχυρίσθηκε ότι το θέμα της έντασης στο Αιγαίο το «δημιουργεί» η ελληνική κυβέρνηση για «λόγους εσωτερικής κατανάλωσης».

Παραβιάσεις
Η τοποθέτηση αυτή του κ. Μπάγκις επιβεβαιώνει τη νέα «επιθετική» τακτική που υιοθετεί η Άγκυρα και σε επίπεδο εντυπώσεων με το να παρουσιάζει και να καταγράφει ακόμη και καταφανείς παραβάσεις του FIR Αθηνών και παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου ως υποτιθέμενες... παρενοχλήσεις των τουρκικών μαχητικών από τα ελληνικά στον «διεθνή» εναέριο χώρο.

Εντύπωση και ερωτήματα, μάλιστα, προκαλεί (εφόσον δεν διαψευσθεί επισήμως) η αποκάλυψη του κ. Μπάγκις ότι δεν έχει γίνει η οποιαδήποτε παρέμβαση προς τον υπουργό Εξωτερικών Α. Μπαμπάτσαν από την κ. Μπακογιάννη ούτε στο πλαίσιο των υποτιθέμενων κόκκινων γραμμών που είχαν εγκαινιάσει πανηγυρικώς πριν από μερικά χρόνια, ούτε και στο πλαίσιο συναντήσεων που έχουν στο περιθώριο διεθνών φόρουμ.

Πηγή:http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&tag=9464&pubid=7011160

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...