Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Κυριακή 5 Απριλίου 2009

O Ιδιοκτήτης του σαιτ του εθνικιστικού κόμματος Ουράνιου Τόξου και οι απόψεις του για τον Ελληνισμό και τους Έλληνες

Όπως το έγραψε στο μηνιαίο φύλλο που εκδίδει το άλλο πουλέν του Σλαβομακεδονισμού Chris Stefou ή Risto Stefov με τον τίτλο "Macedonian Digest". Συνιστώ ψυχραιμία κατά την ανάγνωση και απλά λέω ότι δυστυχώς αυτή είναι η άποψη της πλειονότητας των Δυαδυκτιακών Σλαβομακεδονιστών για τον Ελληνισμό και για τους Έλληνες.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ.

Ο Ελληνισμός είναι όπως ένας ιός, που μολύνει τους ανθρώπους και αυτοί με τη σειρά τους μολύνουν τους άλλους με αυτό. Οι άνθρωποι σήμερα που μολύνουν άλλους με τον νοσούντα Ελληνισμό δεν είναι ούτε καν Έλληνες. Είναι οι ίδιοι απόγονοι των Μακεδόνων(τύπου Σλαβομακεδονισμού), Αρβανιτών, Βλάχων, κλπ., των οποίων οι πρόγονοι ήταν οι τελευταίοι που έχουν μολυνθεί από την νόσο. Οι μη Έλληνες, οι ψευδό-Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο παρά πομποί μιας ψεύτικης εθνικής κληρονομιάς. Είναι κυριολεκτικά, ανθρώπινοι ιοί. (οι Έλληνες)Η νοοτροπία των ανθρώπων αυτών(οι Έλληνες) δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά καθαρός ρατσισμός. Καταστρέφουν οποιοδήποτε και κάθε εθνότητα, γλώσσα και την πολιτιστική κληρονομιά που έρχεται σε επαφή και με τις προσπάθειές τους στο να "Ελληνοποιήσουν" αυτό. Αυτοί(οι Έλληνες) είναι ιστορικές απάτες του κόσμου, μεγάλη απομίμησης, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τη νότια Βαλκάνια σε ένα Ελληνικό θεματικό πάρκο, και οι ίδιοι σε Ελληνικά ζόμπυ. Είναι απλές σκιές των προγόνων τους, των οποίων το πολύ εθνικής κληρονομιάς και μητρικής αμφισβητούν και περιφρονώ. Πάρτε για παράδειγμα τον Πάγκαλο και την Μπακογιάννη. Δείτε πώς καθυβρίζουν την αλβανική τους καταγωγής. Κοίταξτε τον Καραμανλή, ο τυμπανισμένος βλάκας, που φέρεται χαμερπά όταν κάποιος αναφέρεται ότι η οικογένειά του μιλούσε το "σλαβικό ιδίωμα". Σκεφτείτε όλους τους Έλληνες πρωθυπουργούς με Βλάχικη εθνική κληρονομιά και πώς σήμερα τόσο η βλάχικη εθνικότητα αλλά και η βλάχικη γλώσσα διασύρονται και αρνιούνται από τους Έλληνες. Ο Ελληνισμός είναι μια ασθένεια, πιστέψτε με, αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Η Ελλάδα βάζει στα ράφια τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως και οι αθλητές τα μετάλλια τους. Υπάρχει ένα μετάλλιο για την πιο ρατσιστική κοινωνία, στον κόσμο; Η Ελλάδα θα κερδίσει τον τίτλο «country mile» ( αυτό δεν μπόρεσα να το μεταφράσω).

O Lubi Uzunovski είναι ιδιοκτήτης του σαιτ του Ουράνιου Τόξου όπως και του maknews.Τώρα εάν συμφωνεί το εθνικιστικό κόμμα Ουράνιο Τόξο με τις απόψεις του θα θέλαμε να το μάθουμε.

Πάντως η κλίκα των αποχωρούντων και δυσαρεστημένων από το ΟΤ όπως ο Abecedar και η Vodenka μάλλον τις ευχαριστιούνται αυτές τις ρατσιστικές απόψεις του Uzunovski. Άλλωστε η τελευταία είναι και moderator στο φόρουμ του.

Πηγή:http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2009/04/o.html

Τα σχόλια εντός παρενθέσεως είναι από τον Ακρίτα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

4 σχόλια:

  1. Φίλε Ιωάννη,

    αυτοί λέγανε Μακεδονία αυτή τη περιοχή από τα χρόνια του Τίτο. Εμείς, τότε που το "ανακάλυψε" αυτό ο Τίτο, αποφασίσαμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας ώστε να δούμε σε ποιου άρμα θα ανέβουμε. Οι ηττημένοι αριστεροί είχαν τη φαεινή ιδέα να κάνουν και το γνωστό ως παιδομάζωμα και να στείλουν Έλληνόπουλα εκεί ώστε να γλυτώσουν από το δεξιό ζυγό και να αφεθούν στην αγκαλιά του πατερούλη Στάλιν. Γνωστά είναι αυτά.

    Το θέμα έπρεπε να είχε λυθεί μόλις ξεκίνησε. Με ένα δυναμικό τρόπο. Νέο κράτος, ψαρωμένοι τότε, είχαμε την ευκαιρία να μην τους φερθούμε όπως φερθήκαμε και να τελειώνει η υπόθεση. Ούτε η Ελληνική διπλωματία, ούτε οι Έλληνες πολιτικοί πήραν στα σοβαρά την υπόθεση. Φούσκα τη πέρασαν.

    Τα χρόνια πέρασαν και φτάσαμε στην εποχή της φαγωμάρας τους με τους Αλβανούς. Τότε ο Σημίτης αποφάσισε πως το καλύτερο ήταν να πετάει τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Άλλη μια ευκαιρία χαμένη.

    Και ήρθαμε τώρα μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα. Έχουν περάσει 20 χρόνια κοντά από το πρόβλημα. Ένας που είναι σήμερα 30-40 χρονών εκεί, έχει μεγαλώσει δίπλα σε μια χώρα που τη λένε Ελλάδα και του στερεί αυτό που νομίζει ότι είναι.

    Εδώ που φτάσαμε δεν θα πρέπει να μας νοιάζει το μίσος που έχουν για εμάς. Το ίδιο μίσος έχουν και οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι και φυσικά οι Τούρκοι. Τι δυο, τι τρεις δηλαδή.

    Τα επόμενα χρόνια πιθανόν να βρεθούμε μπροστά σε ένα δίλλημα που θα λέει:
    Σκόπια ή μεγάλη Αλβανία?

    Τίποτα από τα δύο. Ενωμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ, οργανωμένοι, και έτοιμοι να χτυπήσουν όποτε χρειαστεί τόσο δυνατά που να θυμίζει μεγάλη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

    Πέρα από εμάς όμως η ενημέρση απευθύνεται στον πολύ κόσμο που κάποιοι κοκκινοροζ πράκτορες και προδότες, τεχνηέντως προωθούν και στιρίζουν υπακούωντας τυφλα΄στα νέα τους αφεντικά. Κάποτε αιματοκύλισαν την Ελλάδα για χάρη πατερούληδων τώρα πολύ ευχαρίστως θα το ξαναέκαναν για χάρη του άξεστου καουμπόϊ...

    Είμαστε μόνοι μας και μόνοι θα πορευτούμε στο πεπρωμένο μας. Πάντα μόνοι μας βγάζαμε τα κάστανα από την φωτιά. Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που όλοι οι δαίμονες πέφτουν Πάνω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι έχεις δίκιο. Μια διευκρίνηση. Εγώ όταν λέω ενωμένοι οι Έλληνες δεν βάζω μέσα αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ορισμένους άλλους. Ενωμένοι εννοώ να είμαστε όσοι καμαρώνουμε που είμαστε Έλληνες.

    Δεν μας φτάνουν, οι κοκκινοροζ, τα φίδια γείτονες, τώρα έχουμε και τους μετανάστες. Και όταν λέω μετανάστες μετά βρίσκω το μπελά μου από ορισμένους, γιατί όπως μου λένε άλλο μετανάστες και άλλο λαθρομετανάστες.

    Αυτό είναι το γελοίο για μένα, μιας και το 99% των σημαρινών μεταναστών έφτασαν εδώ λαθραία και μέχρι πρότινος ήταν όλοι λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι νόμιμοι μετανάστες που ήρθαν με όλους τους τύπους δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που μπήκαν λαθραία. Είναι η κοινότητα των Φιλιπινέζων που ήρθαν εδώ με αφορμή την είσοδό τους στην ναυτηλία και κατ΄εμέ αποτελούν παράδειγμα μετανάστη. Επίσης οι περισότεροι από τους άλλους ήταν από Λατινική Αμερική,Άραβες κυρίως από Συρία, Αιγυπτο, Λίβανο και Παλεστήνη που επίσης δεν δημιούργησαν προβλήματα. Τέλος μια μικρή κατηγορία ήταν οι Αφρικάνοι. Οι περισότεροι από αυτούς πριν τη μαζική εισβολή ήταν χριστηανοί που έμαθαν την Ελλάδα από τους Ιεραπόστολους ή ήρθαν για σπουδές κυρίως σε στρατιωτικές, Θεολογικές, Φιλολογικές σχολές και όχι μόνο. Αυτοί πραγματικά ήταν φιλέλληνες στην συντριπτική πλειοψηφία τους. Στους Αφρικάνους πρέπει να έιμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί πολλοί από αυτούς είναι χρηστιανοί και λόγω της επαφής τους με τους Εγγλέζους είναι πολύ πιο ευπροσάρμοστοι στις κοινωνίες μας. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο, ότι όλοι οι μετανάστες, αυτά που γνωρίζω, που αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα και δηλώνουν αβίαστα Ελληνες είναι έγχρωμοι που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και ανατράφηκαν από τους γονείς τους ως Έλληνες.

    Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και δυστυχώς οι ανίκανοι πολιτικοί μας χάρην του χρήματος και άλλων σκοτεινών συμφερόντων, άφησαν το κρυολόγιμα να εξελιχθεί σε γαγγραινα.

    Κατά την γνώμη μου πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να διώξουν το 90% να μείνουν μόνο όσοι πέρασαν τις εξετάσεις. Τα περιθωρια έχουν στενέψει πολύ.

    Αν δεν γίνει κάτι άμεσα η Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες θα γίνει μια ασιατική επαρχία και υποχείριο της Τουρκίας,αυτή την φορά όμως θα είναι και το τέλος μας καθώς θα μας έχουν αλοιώσει βιολογικά και πολιτιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters