Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

Πρόσκληση παγίδα στον Κάρολο Παπούλια έστειλε ο πρόεδρος της Βαρδαρίας(Σκόπια)... Επιστρέψτε την πρόσκληση-πρόκληση κύριε Προέδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας. Όχι άλλη υποχώρηση.

Χρησιμοποιώντας τον όρο "Δημοκρατία της ακεδονίας" ο Σκοπιανός πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, να επισκεφθεί την πΓΔΜ."...Κύριε Πρόεδρε, ωθούμενος από τις σταθερές επιλογές μας σχετικά με την ενδυνάμωση των σχέσεων καλής γειτονίας και την ανάπτυξη της μεταξύ μας συνεργασίας σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος και καθοδηγούμενος από το κοινό όραμα για την περιφερειακή σταθερότητα και πρόοδο, καθώς και για το κοινό παρόν και μέλλον στη μεγάλη ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική οικογένεια, με ιδιαίτερη ικανοποίηση και τιμή Σας απευθύνω πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Μακεδονίας...", αναφέρει στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Ιβάνοφ."...Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι στις σχέσεις μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών μας υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα, τα οποία μας συνδέουν και μας φέρνουν εγγύτερα, από εκείνα που μας διαχωρίζουν...", σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της πΓΔΜ."...Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι με την επίσκεψή σας, εμείς, ως αρχηγοί δύο γειτονικών χωρών, θα συνεισφέρουμε σημαντικά στο κοινό μας όραμα και οπωσδήποτε θα δώσουμε επιπρόσθετη ισχυρή ώθηση στην ενδυνάμωση των σχέσεων καλής γειτονίας...", προστίθεται στην πρόσκληση."...Πιστεύω σθεναρά ότι με κοινές προσπάθειες θα συνεισφέρουμε στην ενδυνάμωση των σχέσεών μας, οι οποίες θα είναι προς το συμφέρον των πολιτών των δύο χωρών μας...", καταλήγει η επιστολή. Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης θα αποφασιστεί από τον Έλληνα πρόεδρο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...