Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Επιδρομή Των Τούρκων στην περιοχή μας. Μετά τις προκλήσεις σε αέρα και θάλασσα τώρα επιτίθενται συστηματικά και στα ερτζιανά!

Της Σμαράγδας Μουλιάτη
PatmosTimes

Πρωτοφανής επιδρομή Τούρκων τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας.


Μετά τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, οι Τούρκοι παραβιάζουν και τα ραδιόφωνα μας.

Η επιδρομή αυτή εκτελείται απροκάλυπτα μέσω των ερτζιανών και δεν μας αφήνει να ακούσουμε στο ελληνικό ραδιόφωνο τα αγαπημένα μας τραγούδια, τις αγαπημένες μας εκπομπές και ειδήσεις, παρά μόνο τα δικά τους τούρκικα τραγούδια, τους αμανέδες και γενικά την τούρκικη γλώσσα. .


Η πρωτοφανής αυτή επιδρομή με όχημα και όπλα τις ραδιοσυχνότητες, εξελίχθηκε τις τελευταίες μέρες σε πραγματική κατάκτηση και δυνάστευση. μας από την τούρκικη γλώσσα.

Τι γίνεται ακριβώς.
Είσαι στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι και ανοίγεις το ραδιόφωνο σου να ακούσεις τον αγαπημένο σου σταθμό, να ενημερωθείς για το τι συμβαίνει ή να ακούσεις ελληνικά τραγούδια.

Αντί ελληνικών όμως ακούς ένα ντουγλού- ντουγλού οντά με αμανέδες και ενώ νομίζεις πως πιο κάτω θα βρεις τον ελληνικό σου σταθμό οι Τούρκοι επιμένουν να σου σπάνε τα νεύρα με τα ογλού-ντουγλού οντά, σε όλο σχεδόν το φάσμα των ραδιοσυχνοτήτων.
Κι αν κάποια στιγμή καταφέρεις να πιάσεις ελληνικά σου επιτίθεται πάλι ο Τούρκος και τον χάνεις.
Είναι ένα δυσάρεστο φαινόμενο που μας αναγκάζει τις τελευταίε ςμέρες να κάνουμε δυσάρεστες σκέψεις.

Όπως:
Δεν είναι περίεργο, στα πλαίσια της διεκδίκησης εδαφών να έχουν επιδοθεί σε μία συνειδητή εθνική προπαγάνδα για την περιοχή μας, αναζητώντας νέους τρόπους προώθησης των κατακτητικών τους βλέψεων στα εδάφη μας;

Με τους γείτονες μας όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς.
Η αλήθεια είναι ότι τους δώσαμε αυτό το δικαίωμα μετά τον τελευταίο νόμο για τις ραδιοσυχνότητες να περιοριστούν τοπικά οι δικές μας και τους αφήσαμε να αλωνίζουνε με την ισχύ τους την περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...