Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Σύλληψη 39χρονου που φέρεται να έχει πουλήσει οπλισμό σε τρομοκρατικές οργανώσεις

Την... πραγματική προκήρυξη για την ανάληψη της ευθύνης της επίθεσης κατά του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αναμένουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ώστε να κλείσει με αυτό τον τρόπο ο νέος κύκλος αίματος που παραμένει ανοιχτός.
Εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι η προκήρυξη που έστειλε η οργάνωση ΟΠΛΑ δεν είναι η πραγματική και ότι πίσω από την επίθεση κρύβεται ο «Επαναστατικός Αγώνας» ή η «Σέχτα», καθώς ο τρόπος δράσης αλλά και τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν παραπέμπουν στις συγκεκριμένες οργανώσεις.

Αλλαγές
Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές ερευνούν όλα τα δεδομένα, ακόμη και της στενής σχέσης που μπορεί να έχουν οι τρομοκράτες των οργανώσεων που χτυπούν τα τελευταία χρόνια.
Την ίδια ώρα, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναμένουν τις αλλαγές στα πρόσωπα από τις έκτακτες κρίσεις των επόμενων ημερών. Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ και να επιλέξει τον νέο αρχηγό του σώματος, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα είναι ο Λευτέρης Οικονόμου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι κρίσεις στην υπόλοιπη Αστυνομία.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, έχει εξαγγείλει σημαντικές αλλαγές προσώπων με απομακρύνσεις πολλών αξιωματικών οι οποίοι με την έως τώρα πορεία τους έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, σύμφωνα με το σκεπτικό του υπουργού, στις αυξημένες ανάγκες των καιρών. Βέβαια, εκτός από τα πρόσωπα, θα αλλάξει και η φιλοσοφία της αστυνομίας, ως προς την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και ιδίως της τρομοκρατίας, για την οποία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει ζητήσει αυστηρά μέτρα και άμεσα αποτελέσματα.
Πάντως, οι αστυνομικοί που συμμετέχουν προς το παρόν στις αντιτρομοκρατικές έρευνες, δείχνουν να αποδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη σύλληψη ενός 39χρονου στα Μεσόγεια ο οποίος ασχολείται με το λαθρεμπόριο όπλων, καθώς πληροφορίες, τον φέρουν να προωθεί οπλισμό και στα στέκια του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ίσως από εκεί, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, να βρεθεί η άκρη του νήματος για τον τρόπο με τον οποίο ο «Επαναστατικός Αγώνας» αλλά και η «Σέχτα Επαναστατών», προμηθεύονται τα εκρηκτικά και τα υπόλοιπα όπλα που διαθέτουν.
Οι πληροφορίες των αστυνομικών θέλουν τον συγκεκριμένο άνδρα να έχει πωλήσει σε μέλη της «Σέχτας Επαναστατών» οπλισμό ωστόσο, μέχρι αργά χθες το βράδυ, ο ίδιος κρατούσε το στόμα του κλειστό, αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών και επέμενε ότι απλώς είναι ένας ληστής τραπεζών και τίποτε άλλο.

Οι πυρήνες
Οσον αφορά την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», η οποία ανέλαβε την επίθεση στο σπίτι της πρώην υπουργού και νυν ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου τα ξημερώματα της Παρασκευής με εκρηκτικό μηχανισμό που ήταν τοποθετημένος μέσα σε χύτρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν την προκήρυξη, αφού σε αυτή, εμμέσως πλην σαφώς, επιχειρούν να ξεσηκώσουν τους μαθητές, ενόψει της επετείου της 17 Νοέμβρη, αλλά και του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ανέφεραν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.
Εν τω μεταξύ, χθες, άγνωστοι πυρπόλησαν με γκαζάκια κατάστημα ρούχων στο πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς, επί της οδού Κολοκοτρώνη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters