Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αποστραγγίζεται η εθνική οικονομία από τα μαύρα εμβάσματα των λαθρομεταναστών



Ορθώς μιλάμε για τα μαύρα λεφτά των πλουτοκρατών, αλλά τι γίνεται με τα αντίστοιχα των αλλοδαπών;

Μετά από ερώτηση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου αποκαλύφθηκαν πολλά παράνομα εμβάσματα αλλοδαπών στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, έγγραφο του προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή αναφορικά με τα εμβάσματα οικονομικών μεταναστών στο εξωτερικό, ενημερώνει ότι η εκροή χρημάτων από τη χώρα μας προς τρίτες χώρες αφορά κυρίως ασιατικές (Ιράκ, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν κλπ) και αφρικανικές χώρες. Οι εκροές γίνονται είτε με τον παράνομο τρόπο (κρυμμένα χρήματα σε φορτηγά, σε αποσκευές κλπ) είτε με νόμιμο τρόπο, δηλαδή με αποστολές εμβασμάτων μέσω επιχειρήσεων διαμεσολάβησης στη μεταφορά κεφαλαίων (τύπου Western Union), χωρίς να αποκλείεται και το σύστημα «Hawala», όπως αναφέρει ο κ. Νικολούδης στο έγγραφό του που διαβιβάστηκε δια του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη.
Με λίγα λόγια, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος αποτελεί μια συνήθεια για τους λαθρομετανάστες της χώρας μας, καθώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος που να τους σταματάει. Η Ελλάδα συνεχώς βυθίζεται σε εκ νέου οικονομική ύφεση καθώς οι «εγχώριοι» κλέφτες δεν είναι μόνο οι ημεδαποί (ήδη γνωστοί σε πολλούς) αλλά και οι παράνομοι αλλοδαποί. Επιπροσθέτως, η Αρχή αναφέρει ότι για τις περιπτώσεις παράνομης εξαγωγής δεν έχει στοιχεία, παρά μόνο για τις περιπτώσεις που έχουν συλληφθεί από τις τελωνειακές αρχές.   «Το βέβαιο είναι ότι ο μεγαλύτερος όγκος εκροών γίνεται με τον "νόμιμο" τρόπο αποστολής εμβασμάτων, που όμως είναι κατακερματισμένα σε μικρά ποσά 300- 1.000 ευρώ, έτσι ώστε να είναι δυσχερής ο έλεγχος των αποστολών και πολύ πιο δυσχερής ο φορολογικός έλεγχος» σημειώνει ο κ. Νικολούδης. Όπως είναι ευρέως γνωστό και για τους παραπάνω λόγους οι αλλοδαποί στην χώρα δεν πληρώνουν φόρους… Παράλληλα, ο κ. Νικολούδης ενημερώνει  ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις στις οποίες έχει προβεί η Αρχή, κατά το δεκάμηνο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2012, οι εκροές αυτές ανέρχονται στο ποσό των 194.018.838 ευρώ! Τέλος, στον συναγωνιστή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο έχει απαντήσει εγγράφως ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνης ότι έχει δρομολογηθεί η αποστολή προσκλήσεων σε υπόχρεα πρόσωπα που περιέχονται στις λίστες εμβασμάτων ετών 2009-2011, οι οποίες διαβιβάστηκαν από τα πιστωτικά ιδρύματα στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Οι υπόχρεοι καλούνται να προσκομίσουν στοιχεία, ώστε το Δημόσιο να λάβει όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο. Μέτρα που δεν πρόκειται να εφαρμοστούν ποτέ…


Σχόλιο ιστολογίου: Αυτή είναι μόνο η άκρη της κορυφής του παγόβουνου. Η πραγματική ζημιά στην Εθνική οικονομία πλησιάζει, πλέον, ετησίως τα 40.000.000.000€... Ναι σωστά διαβάσατε. Σαράντα Δισεκατομμύρια Ευρώ. Ζημία η οποία βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη.

Με λίγα λόγια πλήρωνε κορόιδο Έλληνα φόρους για να καλοπερνάν οι ορδές των λάθροεισβολέων, οι υποστηρικτές τους και να φεύγει το χρήμα έξω και μάλιστα ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ. Πλήρωνε Έλληνα να επιδοτείς τους αυριανούς σφαγείς σου που το ξεφτιλισμένο ανθελληνικό  συνονθύλευμα που ονομάζεται Αριστερά στην Ελλάδα  θέλει να τους κάνει κομματικό στρατό. Πλήρωνε Έλληνα για να μην έχεις ΑΥΡΙΟ.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters