Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ''ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ


Άλλη μια ανεξάρτητη φωνή, ενός νέου μουσουλμάνου από τον Έβρο που σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη, του Σερήφ Δαμάτογλου Εκρέμ, έρχεται μέσω του διαδικτύου να πει πικρές αλήθειες για όσους εναντιώνονται στην τροπολογία για τους 240 ιμάμηδες. 

-Χαρακτηρίζοντας «μπούρδες» τις δικαιολογίες... που προβάλλουν όλοι αυτοί που δεν τους αρέσει ο νόμος, ζητά από τους βουλευτές και τα μικρά κόμματα που κήρυξαν ανένδοτο αγώνα, να δείξουν λίγη αξιοπρέπεια και να πουν ξεκάθαρα ότι ο νόμος βλάπτει τα συμφέροντα τους απλώς.

-Γιατί ξεχνούν αναρωτιέται πρόξενος, ψευτομουφτήδες, μειονοτικοί βουλευτές και ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι μειονοτικές εφημερίδες, να αναφέρουν το πιο σημαντικό; Με τα ισχύοντα αναφέρει ο Εκρέμ Δαμάτογλου οι κάτοικοι ενός χωριού έβρισκαν έναν κατάλληλο ιεροδιδάσκαλο και του πρότειναν να γίνει ιμάμης.

-Αν τα έβρισκαν στα οικονομικά τότε η κάθε οικογένεια πλήρωνε από ένα 50 ευρώ το χρόνο και ο ιμάμης για να αυξήσει τα έσοδα του πήγαινε ανάλογα στον νόμιμο μουφτή η στον ψευτομουφτή για τα διαπιστευτήρια, προκειμένου να μπει σε λίστα πληρωμών.

-Αν πήγαινε στον μουφτή, αυτός επικοινωνούσε με το υπουργείο Εξωτερικών και αν κρίνονταν κατάλληλος τον μισθοδοτούσε με (190-200 ευρώ). Αν επέλεγε όμως ο ιμάμης να πάει στον ψευτομουφτή τότε ο Τούρκος πρόξενος έκανε την επιλογή και αν τον θεωρούσε κατάλληλο και δικό του άνθρωπο, τον μισθοδοτούσε με (800-1200 ευρώ).

-Δεν χρειάζεται λοιπόν πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς που θα πάει ο κάθε καημένος ιμάμης για να έχει κάποιο εισόδημα στα προς το ζην.
Αυτή η κοροϊδία όμως τελειώνει με αυτό το νόμο συνεχίζει ο Εκρέμ Δαμάτογλου, αλλά συγχρόνως αν εφαρμοστεί ο τροπολογία τότε θα υπάρξει πραγματική θρησκευτική ανεξαρτησία της μειονότητας. Και οι ιμάμηδες πλέον θα πληρώνονται από το υπουργείο Παιδείας κατευθείαν και δεν θα τους υποβάλλουν τι θα κάνουν κάθε λίγο ούτε οι υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών, ούτε ο Τούρκος πρόξενος.

-Και έτσι θα χαθούν τα συμφέροντα του προξενείου και των ψευτομουφτήδων, οι ιμάμηδες δεν θα καθοδηγούνται από τον καθένα και ακόμα και αυτοί που επηρεάζονται από τον ψευτομουφτή θα πάψουν επιτέλους να κάνουν προπαγάνδα στα τζαμιά, αφού δεν θα τον έχουν ανάγκη για να πληρώνονται. Το περίεργο αυτό και επικίνδυνο αλισβερίσι επιτέλους θα σταματήσει.

-Πιο ξεκάθαρη άποψη από μουσουλμάνο δεν έχουμε διαβάσει, που με πέντε γραμμές λέει την πλήρη αλήθεια. Να τελειώσει λοιπόν αυτή η κοροϊδία, που φέρνει ψήφους σε εκλεκτούς, έσοδα του προξενείου για να μειονοτικό Τύπο και διχασμό στην μουσουλμανική κοινωνία στην Θράκη.

-Θα χάσουν βέβαια κάποιοι το παντεσπάνι που παίρνουν από το προξενείο και οι πολιτευτάδες του προξενείου ψήφους, αλλά θα κερδίσει η μειονότητα την πλήρη θρησκευτική της ελευθερία.


skeftomasteellhnika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...