Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΣ...

Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας

Το οποίον όρε τιτάνα Λαφαζάνη ,σ ακούω και σε χαίρομαι!!!! Το καταλάβαμε ότι κάνετε τα πάντα εκεί στον Σύριζα μη και γενεί κάνα λάθος και κυβερνήστε. Βρίσκεσθε στην ..
καλύτερον θέση από ιδρύσεως του κατεστήματος . 

Το οποίον ,προβολή ,τίτλοι (αξιωματική αντιπολίτευσις λέμε τώρα ....θεσμός)κονόμι, βουλευτάδες μάτσο, γκρίνια αβέρτα(η θέσις μας ...καταλαβαίνετε...) και προοδευτιλίκι (έτσι ονομάζεται η αντάρα εν κρανίω τα τελευταία τουλάχιστον σαράντα χρόνια) εκ του ασφαλούς ,να πούμε, οπότε τι την θέλουμε την κυβέρνηση? Ευθύνες και τραβήγματα? Άσε που μπορεί να μας πάρουν και πρέφα ότι είμεθα της θεωρίας,το οποίον αέρας κοπανιστός και μόνον. 

Και που να βγάλεις άκρα δηλαδή,σε οτιδήποτε απλούστατο θες,με τις καμιά πενηνταριά συνιστώσες και το τουρλομπούκι τους.Οπότε τόπιασε σωστά κι ο cool Αλέξις Παπανδρέου , Ούπς!!!! Τσίπρας και ανέκραξε δεινώς,'' Κατά λάθος αυτοδυναμίες κομμένες. Ξηγηθήκαμε?'' 

Αμόλησε στα ΜΜΕ πάσα πικραμένη συνιστώσα του να τραγουδάει ότι μαλακία θες αρκεί να προκαλέσει και να τρομάξει το μέσο ψηφοφόρο ,όσον και μπορεί πιότερο , που είναι αριθμητικώς μπόλικος και επιρρεπώς μαλάκας , επί ποινή αποκεφαλισμού,''μη και την κάνουν, μάγκες, ομαδικώς προς τα μας και βρεθώμεν πλειοψηφόντες κατά πολύ, σας έφαγα.'' 

Λίγο ,έτσι καμιά μονάδα μπροστά για το γαμώτο της πρωτιάς ,ασφαλείς περί κυβέρνησις άρα και ευθύνης ,ψωλαρμενίζοντες ανέτως και κατά South America κάνα δεκάμερο (οι κουφάλες made by USA και ΕUROPE δε μας γουστάρουσι) και ούλα βαίνουσιν καλώς. Πιάστε τα γιοφύρια το λοιπόν Σκουρλέτηδες και Λαφαζαναίοι, Στρατούληδες(με δέρνουν!!με δέρνουν τα φασισταριά !!!εδώ Στρατούλης !!!εδώ Στρατούλης...) και Γαϊτάνες (Τι παιδί !!!Θεέ μου!!!!) Ti Καραγιαννήδηδες και πού να πιάσει δουλειά και το βαρύ πυροβολικό, Τατσόπουλοι , Κατριβάνες, Κωνσταντοπούλες και σία. Σιγουράντζα. 

Οπότε η συνταγή γνωστή . 
Θέμα: Αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι. 
Στόχος: Να τρομάξουν οι μικροαστοί και να μη μας ψηφίσουν ,ομαδικώς. Μέσον: Οι Μπάτσοι. 
Παράπλευραι απώλιαι: Καμίνης.

Το ξαμολήθηκαν λοιπόν άπασαι πικραμέναι κορασίδες της δημοκρατίας και του πλουραλισμού και δος του οι γνώστες καραμέλες περί αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας και να τα άσυλα να πάνε νάρχονται και δωσ του τρομοκρατία του φοιτητικού κινήματος (ποιού?)και αβέρτα καταλύσεις ελευθεριακών κινημάτων και να παρεμποδίσεις διακίνησης ιδεών και να η αγαστή συνεργασία μπάτσων (κράτους) και Χρυσαυγών και να τα γιαουρτώματα και τα γαμωσταυρίδια στον τραγικό απ όλες τις απόψεις, Καμίνη και να πορείες και να συναυλίες και δηλώσεις, διαδηλώσεις και εκδηλώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης, συναυλίες ψαγμένων καλλιτεγνών(όχι ρε τόπαμε χίλιες φορές ΔΕΝ συμμετέχει ο Νταλάρας εκ των γιαουρτωμάτων και εντεύθεν ,τόκοψε, άλλοι με πενιχρά εισοδήματα και εταιρείες παραγωγής ''ευαισθησίας'' θάναι) και να το μαύρο άσπρο και να προσβολή της κοινής λογικής ,χώσε μέσα και την συμπαιγνία των καθεστωτικών ΜΜΕ, άσχετα αν ξημεροβραδιαζόμαστε κει μέσα και γλείφουμε ασυστόλως για λίγη προβολή ε!! που θα πάει δε θα τρομάξει ο μικροαστός? Πόσο θα αντέξει. Είναι και από κατασκευής μαμούχαλος και φοβητσιάρης.

Εξ άλλου κυρά Κατίνα μου και μπάρμπα Γιάννη ,είναι τοις πασί γνωστό πως σ αυτούς τους χώρους, Βίλα Αμαλία, Δέλτα, Υφανέτ,ΑΣΣΟΕ,κ.α. σερβίρονται τζαμπαντάν καφές και σούπα σε 24ωρη βάση ,μπύρες(εξ ου και τα 1245 άδεια μπουκάλια) πλέκουσι κάλαθους ,σεμέν και άλλες χειροποίητες κατασκευές(μολότοφ, παλούκια κλπ), άδονται απολυτίκια ,τροπάρια(ιδίως της Κασσιανής),ανεβαίνουν θεατρικαί παραστάσεις(Κιτσοπούλου κλπ) με διδακτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο ,παίζονται επιτραπέζια παιχνίδια όπως τριότης και γκρινιάρης,πάνω χέρι ,κάτω χέρι,κατακεφαλιές και κατηχητικό άπαξ της εβδομάδος δια τους επιθυμούντας πιστούς(του Μπακούνιν κλπ) , και αποθηκεύονται οικιακά ειδή( τρόφιμα ,είδη καθαριότητος λοστάρια, μάσκες αντιασφυξιογόνες ,κράνη ,) προς αντιμετώπισιν τυχόν λοιμού λιμού,σεισμού και καταποντισμού κλπ. 

Τώρα αυτά που βλέπεις κι ακούς ότι γένονται κει μέσα, είναι ψευδαισθήσεις που έχεις λόγω της μνημονιακής πείνας και ψευδολογίες συκοφαντίες και προβοκάτσιες , μοναρχοφασιστών ασφαλιτών και συνοδοιπόρων τους . Κατάλαβες κυρ Θανάση μου?Τι δεν με πιστεύεις? Μα γι αυτό στα λέω έτσι κι εγώ άνθρωπέ μου για να μην πιστέψεις και να συνεχίσομεν ως και μιαν χαράν έχομεν. Μη τα κοιτάς αυτά .Εσύ κοίτα μόνο πως σε γαμεί η κυβέρνησις(αληθώς)κι άσε εμάς να κάνουμε το ίδιο στον κώλο σου απλά πιο''ελευθεριακά'' και ''δημοκρατικά''. Ο καθείς και στην ειδικότης του .

Φαντάζεσθε όμως μέγιστε Λαφαζάνη μου, να είχαν αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και οι Χρυσαυγίτες ? με είδη οικιακής χρήσεως και πλήρη πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων ως και οι προστατευόμενοι σας? Τι θα είχατε να λέτε τότενες? Κατανοώ βεβαίως πως έχοντας την αποκλειστικότητα της αντιπροσωπείας , απαγορεύετε τους άλλους, ειδικά τους φασίστας, την αντιγραφήν ,όμως δημοκρατία έχομεν και επί της υποθέσεως εργασίας αύτης θάθελα να δω την δημοκρατικότητα σας έτσι από περιέργεια να πούμε. Το έχω ξαναπεί πολλάκις βεβαίως ,πως στην περιπτωσάρα σας, πάει γάντι η ρήσις γάτος γαμάει,γάτος σκούζει αλλά όσον νάναι μια απορία την έχω που να μην έσωνα ο μάπας.
Να ξηγηθώ πως δεν έχω τίποτις με τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους,πάσης φύσεως. Αρκεί να σέβονται κι αυτοί την δική μου αυτοδιαχείριση και διαφορετικότητα Διαφωνώ κάθετα με την εκμετάλλευση τους από κάθε λογής μπαχαλάκηδες ,ποινικούς και περισσότερο από πολιτικούς καλοβολέμενους τυχοδιώκτες. 

Φτύνω κατάμουτρα αχαρακτήριστους ρεμπεσκέδες τύπου Καμίνη που άλλα λένε έξω απ το χορό κι άλλα κάνουν αν τους δοθεί μια στάλα εξουσίας ή η ψευδαίσθησή της. Στο πρόσωπο του βλέπω το μέλλον σας ορέ Λαφαζαναίοι και σία και μυρίζω το φόβο σας.Γι αυτό τα παιχνιδάκια σας. Τον εαυτό σας φοβάστε περισσότερο απ ούλους και τον μέσα σας μπάτσο που ξορκίζετε. 

Παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια και σαν γερασμένα παιδιά που είστε δεν δίνετε δεκάρα για τον κόσμο πέρα απ τον μετά συγχωρήσεως κώλον σας.Δεν τα γράφω αυτά για να σας την πω(στα παπάρια σας εξ άλλου για την γνώμη ενός απλού Μήτσου) τον φόβο μου ξορκίζω κι εγώ που απ την μία μου τον θέριεψε η μνημονιακή λαίλαπα και το ξεβράκωμα του σκληρού προσώπου του κατεστημένου σας κι απ την άλλη η δική σας το λιγότερο ανεύθυνη ,αντίληψη για το τι μέλει γενέσθαι σ αυτόν τον τόπο. 

Θα αναφέρω το γνωστό απόφθεγμα του Ισοκράτη"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" κι αν τα ειρωνικά χαμογελάκια σας φτάσουν ως τ αυτιά , θα προσθέσω επίσης κι αυτό,ενός Γερμαναρά από κάτω. ''Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν. Είμαι σίγουρος όμως ότι για να διορθωθούν, πρέπει να αλλάξουν''.(Georg Lichtenberg) 
Ο αυτοδιαχειριζόμενος η έτσι νομίζων 
Μήτσος Τούφας 

ΥΓ Κάποιος μπλόγκερ έριξε την πολύ σωστή ιδέα να φιλοξενήσει ο δήμος Αθηνών στη Βίλα Αμαλία ,άστεγους,ειδικά τώρα που ο Χειμώνας θερίζει,,ο Χιονιάς παγώνει τα πάντα και η ανάγκη θεριεύει. Συμφωνώ και επαυξάνω. Κλωτσάτε τον Καμίνη μπας και ξυπνήσει(Τώρα .Οχι την άνοιξη...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...