Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΧΤΥΠΗΣΕ Η… ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Με εμπρησμούς μεμονωμένες αυτοκινήτων σ’ όλη την Αθήνα, με τα γνωστά γκαζάκια, καθώς και σε τρεις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων σε Γλυφάδα, Π. Φάληρο και Λ. Αλεξάνδρας, και εμπρηστικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε «επιλεγμένους» χώρους υποδέχθηκε τα Φώτα η αναρχοκομμουνιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!

Πιο συγκεκριμένα, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, αρχικά οι γνωστοί-πασίγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου. Λίγο αργότερα, πέταξαν βόμβες μολότοφ σε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών επί της οδού Στουρνάρη.

Κοντά στα ξημερώματα, οι γνωστοί-πασίγνωστοι χτύπησαν με βόμβες μολότοφ τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Μαρίνου Αντύπα, στην Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, την οποία κατέσβησε η Πυροσβεστική. Την ώρα της κατάσβεσης, προφανώς οι ίδιοι αναρχοκομμουνιστές έσπασαν τη τζαμαρία των γραφείων της ΟΝΝΕΔ στη συμβολή των οδών Παναγούλη και Ναυπακτίας, πάλι στην περιοχή της Ηλιούπολης και έριξαν μέσα βόμβες μολότοφ, προκαλώντας κι εκεί πυρκαγιά. Επίσης, εμπρηστική επίθεση δέχτηκαν και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στον Βύρωνα.

Προφανώς, πρόκειται για την εκδίκηση της συνιστώσας στο κλείσιμο της «Βίλας Αμαλία», γνωστό «χώρο πολιτισμού», όπου γίνονταν και «εκθέσεις ζωγραφικής» κι «εύρισκαν καταφύγιο καταδιωκόμενοι από τις ορδές της Χρυσής Αυγής μετανάστες» (σύμφωνα με τους βουλευτές του συνονθυλεύματος) και της γιάφκας στην ΑΣΟΕΕ, που ήταν «φοιτητικό στέκι», πάλι σύμφωνα με τους βουλευτές του συνονθυλεύματος!

Για τις εμπρηστικές επιθέσεις τους οι αναρχοκομμουνιστές, αφού πρώτα συμβουλεύτηκαν τον «Τσελεμεντέ του Αναρχικού» (που έχουν στο σπίτι τους και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δήλωσή τους), χρησιμοποίησαν άδεια γυάλινα μπουκάλια μπύρας, σαν κι αυτά που βρέθηκαν στη «Βίλα Αμαλία» και στη γιάφκα της ΑΣΟΕΕ, και που σύμφωνα και πάλι με τους βουλευτές αλλά και τον πιο «επίσημο» εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν αποδεικνύουν τίποτα», «είναι υλικά για ανακύκλωση» και «πράγματα που ο καθένας έχει στο σπίτι του» (είδη οικιακής χρήσης!)…


Κι ο «πολύς» υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ο οποίος έσπευσε αμέσως να αφαιρέσει τους αστυνομικούς απ’ όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μόλις 2 εξ’ αυτών αναποδογύρισαν συμβολικά 2-3 πάγκους λαθρομεταναστών-λαθρεμπόρων, για να ξυπνήσουν την Πολιτεία, (με το πρόσχημα ότι «η Χρυσή Αυγή ως κόμμα καλύπτει την ανομία»), ακόμα να αφαιρέσει τους αστυνομικούς από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που καλύπτουν φανερά και επισήμως τους κουκουλοφόρους-εμπρηστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters