Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Αυτή είναι η προσφορά της «περίφημης» γενιάς του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα..

Ας δούμε τα πράγματα ένα προς ένα....

1. Ανέλαβαν το δημόσιο χρέος στο 0% και το έχουν φτάσει στο 170%.
2. Ανέλαβαν την ανεργία της χώρας στο 1% την έχουν φτάσει 28%.
3. Ανέλαβαν μια χώρα χωρίς δημογραφικό πρόβλημα και τώρα το Δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του Έθνους.
4. Ανέλαβαν μια χώρα χωρίς ασφαλιστικό πρόβλημα, άδειασαν τα ταμεία, ανέβασαν τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια με προϋπόθεση τα 40 χρόνια εργασίας.
5. Ανέλαβαν μια χώρα που το 1973 πήρε χρυσό βραβείο οικονομίας από τον ΟΟΣΑ και την έφτασαν το 2013 να βρίσκεται στην 100η θέση.
6. Ανέλαβαν μια χώρα που ο Τουρισμός βρισκόταν σε άνθηση και την έφτασαν σε σημείο να έχουν κλείσει ΠΑΡΑ πολλές ξενοδοχειακές μονάδες στην χώρα.
7. Ανέλαβαν μια χώρα που είχε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και την έφτασαν στο σημείο να εισάγει ταινίες από την Τουρκία.
8. Ανέλαβαν μια χώρα που είχε 0% εγκληματικότητα και την έφτασαν στο σημείο να σκοτώνονται άνθρωποι για μια κάμερα.
9. Ανέλαβαν μια χώρα που είχε Στρατιωτική υπεροπλία έναντι της Τουρκίας και την έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να διαφυλάξει τα νησιά της.
10. Ανέλαβαν την χώρα που είχε αγροτική παραγωγή , εργοστάσια και βιομηχανία και την έκαναν μια χώρα δίχως αγροτική παραγωγή και δίχως εργοστάσια.
11. Ανέλαβαν μια χώρα που ο λαός της αγαπούσε τη ζωή και την εργασία,και τώρα έφτασαν στο σημείο να μην έχουν λόγους ύπαρξης και οι άνεργοι να αυτοκτονούν σχεδόν καθημερινά..
και τόσα πολλά ακόμα....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...