Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ. ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ(σκέτο γιατί ελληνική δεν είναι). ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

-ΕΠΣΑΣΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
-ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
-ΕΡΙΞΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΕΝΤΟΣ
-ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΑΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ 
-ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΝΑΙΤΙΑ
-ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Ο "Α - 50" ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "Α-50" ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Ο Λευτέρης Οικονόμου, (βαπτισημιός του αείμνηστου ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Μητροπολίτη Σεβαστιανού) Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ήταν αυτός που ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ και τις ΕΝΤΟΛΕΣ υπό τον κωδικό "Α - 50", για τις λυσσαλέες επιθέσεις των Ματατζήδων στους κατοίκους και τους Εθνικιστές που βρίσκονταν στον Άγιο Παντελεήμονα κι ενώ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, που να δικαιολογούσε έστω και κατα διάννοια μια αστυνομική επέμβαση. Ο "Α - 50" εκτός εαυτού και με οργισμένη και αλλαλάζουσα φωνή ζητούσε απόλυτη καταστολή και "προσαγωγές".

Αυτό για να μην νομίζουν κάποιοι ότι απλά ξέφυγε η κατάσταση από την επιπολαιότητα ή την "απειρία" κάποιου παριστάμενου επικεφαλή Αξιωματικού της Αστυνομίας. Οι διαταγές, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση ερχόντουσαν από όσο πιό ψηλά γίνεται....


Πηγή ΣΤΟΧΟΣ 

Διαβαστε περισότερα για τα επισόδεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters