Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα! Αύριο μπορεί να είναι αργά...

Τριακόσιοι λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στη Νομική Σχολή, ζητώντας να πάρουν άμεσα άσυλο, παρακάμπτοντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τελεία. Από ένα σημείο και έπειτα το μυαλό κουράζεται, βραχυκυκλώνει. Στη χώρα του παραλόγου όλα μπορεί να συμβούν. Τα πάντα. Ακόμη κι αυτό...

Ότι πρόκειται για τον απόλυτο παραλογισμό, είναι κάτι που δεν χρειάζεται κανείς να επιχειρηματολογήσει ιδιαίτερα. Αν είναι να συζητάμε και επί αυτού, τότε κάτι δεν πάει καλά...
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αν δείξουμε για άλλη μία φορά ανοχή σε φαινόμενα πλήρους αυθαιρεσίας, τότε είναι θέμα χρόνου να δούμε κι άλλα ανάλογα περιστατικά να απειλούν την ήδη τραυματισμένη ελληνική κοινωνία.
Η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει άμεσα και να δώσει λύση. Εν ανάγκη να φορτώσει τους αλλοδαπούς και να τους στείλει σπίτι τους. Θα είναι ένα σαφές μήνυμα προς όλους: Ως εδώ!
Αν έχουν πρόβλημα οι κατ΄ επάγγελμα προστάτες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ας τους πάρουν σπίτι τους. Φτάνει πια με τους ανόητους, με εκείνους που πουλάνε ανθρωπισμό και προοδευτισμό, μην κατανοώντας τις επιπτώσεις των πράξεών τους...
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα ένα τεράστιο πρόβλημα, εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης. Εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικοί πρόσφυγες αναζητούν κάθε χρόνο μία καλύτερη τύχη στην Ευρώπη, αλλά ξεμένουν στην Ελλάδα. Έχει ήδη αλλοιωθεί σημαντικά η πληθυσμιακή σύνθεση του πληθυσμού που κατοικεί σε αυτή τη χώρα και αυτό αποτελεί έμμεση απειλή της εθνικής μας ακεραιότητας.
Δεν υπάρχει άλλο μέρος του κόσμου που να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι λαθρομετανάστες να κοντεύουν να είναι περισσότεροι από τους γηγενείς.
Το αστείο σε αυτή την ιστορία είναι ότι δεχόμαστε και τις δυσμενείς εκθέσεις των Ευρωπαίων, επειδή, λέει, δεν τους συμπεριφερόμαστε καλά. Θα ήθελα να ξέρω ποια θα ήταν η αντίδραση των Γερμανών αν υπήρχε τρόπος να τους στείλουμε «πακέτο» ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Δεν φτάνει που δεν βοηθάνε επαρκώς να σταματήσει αυτή η πληγή, τα ακούμε κιόλας.
Η κυβέρνηση πρέπει σήμερα κιόλας να βάλει ένα τέλος σε αυτό το οποίο ξεκίνησε στην Νομική. Να ακούσει τους φοιτητές και τους πανεπιστημιακούς φορείς και να επιστρέψει το ίδρυμα στους φυσικούς του χρήστες...


Σήμερα! Αύριο μπορεί να είναι αργά...


Πηγή: www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters