Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ...Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΗΣΕ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ...Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ !

Από φέτος, στις στρατιωτικές σχολές θα μπορούν να εισάγονται και αλλοδαποί!

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση που ήθελε όλους τους υποψήφιους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς, να είναι Έλληνες το γένος. ...ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!!

Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος. Εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, αφού θα έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, αναμένεται να βγουν οι πρώτοι αλλοδαποί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί!
Με την απόφαση αυτή, το Πεντάγωνο υποστηρίζει ότι εξισώνεται η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, "καθώς η ύπαρξη καταγωγής από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται μόνο για την εκλογή στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση".

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ :

· Θα διορίζονται στο δημόσιο όπως και οι Έλληνες (δηλ. Αλβανός εφοριακός θα ελέγχει την εταιρεία σου κα.)

· Θα προσλαμβάνονται στην αστυνομία (δηλ.θα σε ακινητοποιεί και θα σε ελέγχει ο Πακιστανός κ.α.αλοδαποί κάνοντας πλάτες και περνοντας μίζες από τους ομοεθνείς του...)

· Θα κατέχουν αξιώματα στον στρατό ,στο ναυτικό και την ελληνική αεροπορία έχοντας πρόσβαση ο μωαμεθανός στα κρατικά μυστικά το ελληνικού στρατού....

· Σε κάθε παρατήρηση που θα κάνεις στον αλλοδαπό όταν κάνει παρατυπία και ανομία θα σου λέει ότι είναι το ίδιο σένα και <<κάνε ρε παραπέρα>>

· Θα έχει λόγο στην τοπική αυτοδιοίκηση παίρνοντας αποφάσεις για ποιά έργα και πότε θα γίνουν στον τόπο σου.

· Θα μπει στην βουλή με μεγάλη δύναμη και πολλούς βουλευτές και θα καθορίζει ποιά κυβέρνηση και με ποιόν τρόπο θα κυβερνά απειλώντας να την ρίξει αν δεν κάνει αυτά που θέλουν οι Αλβανοί ή οι Μωαμεθανοί βουλευτές.

· Θα έχουν λόγο στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ, στα Ελληνοτουρκικά, στο θέμα της Τσαμουριάς κ.α....

· Αυτά και άλλα πολλά δικαιώματα θα έχουν οι αλλοδαποί στην Ελλάδα...και ο νοών νοείται.

http://trikalagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_2859.html

1 σχόλιο:

  1. Απαρεδεκτο!απο τη μια συμφωνω οτι ειμαστε ολοι ισοι μεταξυ μας,αλλα ειμαστε μια μικρη χωρα που την εποφθαλμιουν σχεδον ολοι,οποτε δεν μπορουμε να ενταξουμε τους μεταναστες σε ολες τις θεσεις,οπως στην αμερικη.γιατι απλα δεν τιθεται θεμα ισοτητας ,αλλα ασφαλειας.τι λετε εσεις?στην τελικη,πιστευω πως θα εχουμε ενα νεου ειδους 1821 ή 1940,γιατι ο ελληνας ειναι παντα ελληνας,οχι μονο λογω αιματος,αλλα λογω νοοτροπιας.ας διωξουμε ολα τα πιονια της πολιτικης απο τον τοπο μας,γιατι μονο τον ελληνα πολιτη δεν αντιπροσωπευουν.Ηρωδιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters