Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Τι σχέση μπορεί να έχει η κ. Μαρία Ρεπούση- πιθανότατα η πιο ανιστόρητη ιστορικός(άνευ πτυχίου) εν Ελλάδι-, με τον δήμο Αθηναίων; Τέσσερις παχυλούς μισθούς εισπράττει αυτή και ο σύζυγός της από το Ελληνικό Δημόσιο...

Τι σχέση μπορεί να έχει η κ. Μαρία Ρεπούση- πιθανότατα η πιο ανιστόρητη ιστορικός εν Ελλάδι-, με τον δήμο Αθηναίων; Στενή, στενότατη.  Για όσους, λοιπόν, δεν το γνωρίζουν η ιστορικός του «συνωστισμού» είναι σύζυγος του (άθεου) διευθύνοντα συμβούλου της «Τεχνόπολις» και αντιπροέδρου του Ιδρύματος Αστέγων του δήμου Αθηναίων, κ. Κ. Μπιτζάνη, στενού συνεργάτη του- επίσης άθεου, για να μη ξεχνιόμαστε- κ. Γ. Καμίνη!

Να το τραβήξουμε και πιο μακριά;

 Η κ. Ρεπούση, που αμφισβητεί τον σφαγιασμό των Ελλήνων στη Σμύρνη, τη γενοκτονία των Ποντίων αλλά και τον μαρτυρικό χορό του Ζαλόγγου, μαζί με τον  σύζυγο της, εισπράττουν από το ελληνικό κράτος (τουλάχιστον)  τέσσερις  παχυλούς μισθούς!

Πληρώνονται, δηλαδή  για να παραχαράσσουν την ένδοξη ελληνική ιστορία και να αμφισβητούν την Ορθοδοξία!

Aς τους χαίρονται όσοι τους σιτίζουν με χρήματα του ελληνικού λαού και των Ορθόδοξων Χριστιανών…
greekalert

Τα μπάνια του Καμίνη στο εξοχικό της Ρεπούση
Δυο άνθρωποι, που ο καθένας με τον τρόπο του έχει «πληγώσει» την Ελλάδα, πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους μαζί. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και η καθηγήτρια Μαρία Ρεπούση βρέθηκαν μαζί στο εξοχικό της δεύτερης, στο Κυπαρίσσι Λακωνίας. Προφανώς τους ενώνουν πολλά και το κυριότερο ότι ο σύζυγος της κυρίας Ρεπούση, Κώστας Μπιτζάνης, τοποθετήθηκε από τον κ. Καμίνη διευθύνων σύμβουλος της «Τεχνόπολις» με μισθό μεγαλύτερο των 3.000 ευρώ μηνιαίως!
Λίγες ημέρες αφότου ο δήμαρχος της Αθήνας απαγόρευσε την τέλεση της προσευχής στις παιδικές κατασκηνώσεις, προφανώς επειδή κατ' επανάληψη έχει δηλώσει άθεος, και έκλεισε τη μία από τις τρεις πισίνες αποκλειστικά για την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», πήρε τον δρόμο για τη Λακωνία προκειμένου να περάσει μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς από τα σοβαρά προβλήματα που σοβούν στον δήμο της Αθήνας, μαζί με την κυρία Ρεπούση.

Η καθηγήτρια, με το βιβλίο που έγραψε με την ομάδα της για την ΣΤ' Δημοτικού το 2007 προκάλεσε σημαντική αναστάτωση στην ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα για τις ιστορικές ανακρίβειες που αναφέρονταν, όπως εκ των υστέρων επεσήμανε και η Ακαδημία Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο της, η διανομή του οποίου ακυρώθηκε τον Οκτώβριο του 2007 έπειτα από απόφαση του τότε υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδη Στυλιανίδη, η οποία βασίστηκε στις κριτικές παρατηρήσεις της Ακαδημίας Αθηνών, έλεγε ότι η Μικρασιατική Καταστροφή είχε ως αιτία τον συνωστισμό των πολιτών στην προβλήτα!

Κατόπιν όλων αυτών είναι εμφανές ότι Καμίνη και Ρεπούση ενώνουν πολλά και γι' αυτό κάνουν μαζί διακοπές, ενδεχομένως σχεδιάζοντας τα επόμενα... χτυπήματά τους. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Καμίνης φέρεται να συζήτησε με τον κ. Μπιτζάνη αναλυτικά για τα θέματα του δήμου, μακριά από τους αντιδημάρχους του και τους συμβούλους του συνδυασμού του, οι οποίοι συνήθως του δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Άλλωστε έως τον περασμένο Ιούνιο ο κ. Καμίνης είχε χάσει τρεις αντιδημάρχους και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια έως το τέλος του χρόνου.

Φωτ: Στη γειτονιά της «δημοκρατίας», στην πλατεία Προσκόπων, «συνέλαβε» την Τετάρτη το απόγευμα ο φωτογραφικός φακός τον δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη, να πίνει μπίρες με μεγάλη παρέα στο «Αερόστατο». Οποιαδήποτε «σημειολογία» της ακολουθούμενης πολιτικής της δημοτικής παράταξης που εκπροσωπεί με το «όνομα» του café-bar είναι οπωσδήποτε αυθαίρετη, αλλά πάντως αρκετά κοντά στη θλιβερή πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters