Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ 1-1 – ΓΚΟΛ ΚΚΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ SYRIZA ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ!


proxeneio-kwnstantinoupolhs
Γράφει ο Αντίοχος
Με… ισοπαλία (με σκορ 1-1) μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, λήγει μέχρι τώρα το… πρώτο ημίχρονο της ενδοαριστερής μάχης, για το ποιος από τους εγχώριους αμερικανοκομμουνιστές θα κερδίσει την… έννοια του ενωμένου μετώπου των κεμαλικών-γκρίζων λύκων-κομμουνιστών και χούλιγκανς, της αμερικανοσιωνιστικής εμπνεύσεως εξέγερσης στην Τουρκία.

Το πρώτο… γκολ το πέτυχε το ΚΚΕ, η επίσημη ιστοσελίδα του οποίου (902.gr) όλο χάρη και καμάρι δημοσίευσε τη… μεγάλη είδηση: «Η διαδήλωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αθήνα στο πόρταλ του ΚΚ Τουρκίας». Τι λε ρε παιδί μου! Μεγαλείο σκέτο! Ακολούθως, εκστασιασμένοι οι… υπό απόλυση (εφόσον όλοι οι επαγγελματίες κομμουνιστές θα απολυθούν σε λίγο καιρό που το απολίθωμά τους θα μείνει εκτός βουλής και θα βαρέσει κανόνι) συντάκτες δημοσίευσαν την ευχαριστήρια επιστολή της Κ.Ε. του Κ.Κ. Τουρκίας προς το ΚΚΕ, την οποία… εντυπωσιασμένοι κι εμείς σας μεταφέρουμε αμέσως:
sol-portal4
«Το ΚΚ Τουρκίας είναι ευγνώμον απέναντι στο ΚΚΕ για την πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης διαδήλωσης αλληλεγγύης στην Αθήνα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕ και την Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ που γίνεστε συμμέτοχοι στην πάλη μας στην Τουρκία. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο Δημήτρη Κουτσούμπα για τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου όπου εξήγησε τις εξελίξεις στην Τουρκία. Όπως γνωρίζετε, το κόμμα μας δέχεται επιθέσεις από τις δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης του ΑΚΡ. Δεν επιτίθενται μόνο σε εμάς, αλλά σε όλο το λαό που αντιστέκεται, γιατί, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής τους, αντιμετωπίζουν τη δύναμη της αντίστασης στους δρόμους. Νιώθουμε επίσης δυνατοί γιατί έχουμε συντρόφους που μας υποστηρίζουν σε όλο τον κόσμο. Η διαδήλωση στην Αθήνα συνέβαλε στον αποφασιστικό αγώνα μας ενάντια στην καταπίεση και τον άπληστο καπιταλισμό που επιτίθεται σε όλες τις πλευρές της ζωής μας.
Και πάλι ευχαριστούμε πολύ για την ανεκτίμητη αλληλεγγύη σας.
Κεντρική Επιτροπή
Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας».

Η… ρελάνς του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να ’ρθει, μέσω των διαβόητων Γκρίζων Λύκων. Μια αγέλη, λοιπόν, απ’ αυτά τα άγρια λυκάκια (τα οποία ασφαλώς και δεν είναι «φασίστες», «ναζιστές», «ρατσιστές» κ.τ.λ. ΜΟΝΟ οι χρυσαυγίτες είναι τέτοιοι), επιτέθηκε στο ελληνικό προξενείο στην περιοχή Πέραν της Κωνσταντινούπολης, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που σας παραθέτουμε.
Η αγέλη των Γκρίζων Λύκων πέταξε μια βόμβα μολότοφ και στη συνεχεία προχώρησε σε βανδαλισμούς στα εξωτερικά φυλάκια και το θυρωρείο. Στο τέλος, έγραψαν δύο συνθήματα υπέρ του SYRIZA (προφανώς σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την «αλληλεγγύη» και τη «συμπαράσταση») και πήγαν στα τσακίδια.
Για τις νεότερες εξελίξεις –το… δεύτερο ημίχρονο του αγώνα-, δε θα παραλείψουμε να σας ενημερώσουμε σε επόμενη ανάρτηση…

(ΥΓ): Ποιος είπε πως η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται; 91 χρόνια μετά τη μικρασιατική καταστροφή, τα φαντάσματα του παρελθόντος –κεμαλικοί, γκρίζοι λύκοι, Τούρκοι κι ελληνόφωνοι κομμουνιστές- ενώθηκαν ξανά, στην υπηρεσία του ίδιου παγκόσμιου αφέντη! Δεν είναι… θαύμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters