Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)



 Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF






Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ελλάδα και Σύριζα είναι έννοιες αντίθετες

Ελλάδα και Σύριζα είναι έννοιες αντίθετες
Η ιδεολογικοπολιτική ανηθικότητα, η παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας, η έμφυτη θρασυδειλία, η απύθμενη αναίδεια αποτελούν τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ετερόκλητων δυνάμεων, που αντιτάσσονται λυσσαλέα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με αφορμή μια πρόσφατη ανοιχτή συγκέντρωση του Κινήματος στα Τρίκαλα εναντίον του μνημονίου, και τις «αντιδράσεις» των διαφόρων «αντιφασιστών», «αντιρατσιστών» (ουσιαστικά, όμως, ανθελλήνων, για να πούμε τα πράγματα με τα' όνομά τους) δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε πόσο μακριά από την Αλήθεια και την Πραγματικότητα βρίσκονται οι εχθροί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι εχθροί της Ελλάδος.
Σε ανακοίνωση, λοιπόν, της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Ελλάδα και Ναζισμός είναι έννοιες αντίθετες», όπου γίνεται σχολιασμός της αντιμνημονιακής συγκέντρωσής μας και του χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, διαβάζουμε ανάμεσα στ' άλλα και τα εξής: «η ΧΑ δε βρέθηκε ΠΟΤΕ δίπλα στον συνταξιούχο που αγωνίζεται να επιβιώσει. Δε βρέθηκε ΠΟΤΕ δίπλα στους αγρότες και τα προβλήματά τους, δίπλα στους αγώνες των νέων που διεκδικούν καλύτερη παιδεία και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Η ΧΑ δε βρέθηκε ΠΟΤΕ δίπλα στον εργαζόμενο που διεκδικεί ένα καλύτερο μεροκάματο, στον άνεργο που αγωνιά για το μέλλον του. Η ΧΑ δε βρέθηκε ΠΟΤΕ δίπλα στους αγώνες της ελληνικής κοινωνίας, ήταν πάντα απέναντι της και ΕΝΑΝΤΙΟΝ, με πρόσφατο παράδειγμα -μεταξύ άλλων- τις θέσεις υπέρ των εφοπλιστών. Γι' αυτό η ΧΑ είναι χρήσιμη για το σύστημα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ναζιστικό μόρφωμα. Η πατριδοκαπηλία της «Χρυσής Αυγής», η μεταμφίεσή της σε «αντισυστημική», το ψεύτικο υποκριτικό της ενδιαφέρον για τον ελληνικό λαό, που πλήττεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές των Μνημονίων, δεν πρέπει να παρασύρει κανένα».

Στους θρασύτατους, ανυπόστατους και ψευδολόγους του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε να πούμε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συνονθύλευμα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τις λαϊκές διεκδικήσεις. Οι περισσότεροι από τους βο(υ)λευτές και τα στελέχη του δεν έχουν την παραμικρή επαφή  με της ουσιαστική έννοια της λέξης «εργασία». Την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος του μισθού των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ διατίθεται στην Κοινωνική Αλληλεγγύη και την έμμεση επιστροφή τους στον Ελληνικό Λαό, ιδιαίτερα δε στα πιο δοκιμασμένα από το μνημόνιο λαϊκά στρώματα, οι βο(υ)λετές του ΣΥΡΙΖΑ «κάνουν το κορόιδο» και δεν πράττουν το ίδιο. Ενώ πριν από αρκετούς μήνες ο Τσίπρας είχε δηλώσει ότι ένα μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης των συντρόφων του θα πηγαίνει σε «κοινωνικό έργο», στην πράξη δεν είδαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Πρέπει, επομένως, να διαθέτουν απίστευτη υποκριτική διάθεση οι συριζαίοι για να ισχυρίζονται, ψευδώς και αναιδώς, τα όσα λένε για συνταξιούχους, αγρότες, νέους, εργαζόμενους, άνεργους. Ομάδες συμπατριωτών μας, για τους οποίους ουδέποτε ενδιαφέρθηκε πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για τις κατηγορίες του, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν βρέθηκε δίπλα στους αγώνες της Ελληνικής κοινωνίας και είναι υπέρ των εφοπλιστών, πραγματικά οι τύποι ξεπερνούν κάθε όριο. Αν ως «αγώνες» εννοούν την συμπαράσταση στους αφγανούς, τους πακιστανούς, τους τανζανούς και τους άλλους λαθρομετανάστες, τότε όντως είμαστε απόντες από αυτούς τους «αγώνες». Όσο για τα περί εφοπλιστών, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ο πρόεδρος των βιομηχάνων, Δασκαλόπουλος, συναντήθηκε με τον Τσίπρα και όχι με τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως, επίσης, ότι ο γιόκας της Γιάννας Αγγελοπούλου, αυτό το πλουσιόπαιδο με τις «κοινωνικές ανησυχίες», υποστηρίζει ανεπιφύλακτα τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το να μας αποκαλεί μόρφωμα ένα πολυσυλλεκτικό, πολυτασικό κράμα αλλοπρόσαλλων συνιστωσών αποτελεί το άκρον άωτον της γελοιότητας. «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα», όπως λέει και η λαϊκή παροιμία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πολιτική «σαλάτα» άνευ προηγουμένου, όπου συνωστίζονται σταλινικοί, μαοϊκοί, τροτσκιστές, ευρωκομμουνιστές,  ευρωσκεπτικιστές, οικολόγοι, κεντρώοι, οπαδοί της Ρόζα Λούξεμπουργκ, πρώην (;) πασόκοι κ.λπ. Επομένως, ο εν λόγω πολυπληθής αχταρμάς αποτελεί τον ορισμό του πολιτικού μορφώματος. Όσο για την «πατριδοκαπηλία», το να μας το αποδίδουν οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, οι προωθητές των αμερικανικών σχεδίων στα Βαλκάνια, οι ξετσίπωτοι υπερασπιστές των σκοπίων και της τουρκίας, οι υβριστές των Ποντίων και των Μικρασιατών, τα εργαλεία του πολιτισμικού ισοπεδωτισμού, αποτελεί τίτλο Τιμής για Εμάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι, σε καμία περίπτωση, αντισυστημικό κόμμα. Αποτελεί το «αποσμητικό»  του συστήματος. Υφίσταται μόνο και μόνο για να  συγκρατεί τον Λαό, προκειμένου να μην προσχωρήσει εξ ολοκλήρου στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η όλη του υφή και δομή, η συνολική πολιτική συμπεριφορά του δεν αποβλέπουν στην αποδυνάμωση και την μετέπειτα συντριβή του ανθελληνικού και αντιλαϊκού αυτού καθεστώτος, αλλά στην διατήρησή του. Αυτά τα ξεδιάντροπα, ξετσίπωτα και ξοφλημένα ανδρείκελα δεν είναι τίποτα άλλο από λιγούρια της εξουσίας. Γι' αυτό και θα τους αντιμετωπίζουμε στον ίδιο βαθμό πολεμικής, περιφρόνησης και αηδίας, όπως τα κόμματα της συγκυβέρνησης. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΥΓ: Ανακοίνωση εναντίον μας εξέδωσε και κάποιο κομμουνιστικό απολειφάδι, προερχόμενο από το ΚΚΕ παλαιότερα, ο οποίος χαρακτήρισε «ντροπή» την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Τ.Ο. Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Γενοκτονία των Ποντίων, της μόνης πολιτικής δύναμης που το έπραξε. Το να το λέει αυτό ένας συμμετέχων στο παρελθόν στο ΚΚΕ, το κόμμα που υμνεί τον σφαγέα του Ποντιακού Ελληνισμού, Στάλιν, αποτελεί πραγματικά τίτλο Τιμής για Εμάς.  

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
free counters