Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ", ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΚΚΑ!!! ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΛΗΣΤΗ, Ο ΒΟΥΤΣΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ!Σας υπενθυμίζουμε ποιο είναι το "μπουμπούκι" που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Σακκάς και ανέλαβε την πολιτική του υπεράσπιση με κάθε επισημότητα ο ΣΥΡΙΖΑ: Γεννήθηκε το 1984 στο Μαρούσι και έμενε με τους γονείς του στα Καμίνια. Ο πατέρας του είναι διακεκριμένος γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο. Τελείωσε το Πολυκλαδικό Λύκειο του Πειραιά και εισήλθε στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Γείτονές του μιλούν για ένα παιδί ήπιων τόνων, γλυκομίλητο και θεωρούν ενδεικτική του χαρακτήρα του την επιλογή της Θεολογίας.

Πριν από μερικά χρόνια διέμενε στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι μαζί με τον Γεράσιμο Τσάκαλο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα διέμενε με τη φίλη του Στέλλα Αντωνίου στην οδό Πλάτωνος στην Καλλιθέα. Στο σπίτι βρέθηκαν στοιχεία για τη δράση ένοπλων οργανώσεων στην Ιταλία, υλικά μεταμφίεσης, επιστολές από φυλακισμένους στον Κορυδαλλό αλλά και τρυφερά γράμματα από και προς τη φίλη του. Σε καταθέσεις ή υποκλαπείσες συνομιλίες αναφέρεται το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο, αλλά και οι επισκέψεις του μαζί με φίλους του σε στριπτιζάδικο της λεωφόρου Συγγρού. Εκπληκτοι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε σπίτι όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη να έχει δημιουργήσει με στρατιωτάκια που είχε βάψει σαν κουκουλοφόρους σκηνικό ένοπλης επίθεσης σε άγνωστο στόχο.

Παρ΄ ότι η Αντιτρομοκρατική είχε από την άνοιξη του 2009 πληροφορίες για πολλά μέλη των «Πυρήνων», δεν είχε καμία πληροφορία για την εμπλοκή του Σακκά, αν και εικονιζόταν σε φωτογραφίες από ταξίδια στο εξωτερικό (Φραγκφούρτη, Αμστερνταμ κ.α.) μαζί με τους υπόλοιπους υπόπτους. Στα έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ. μνημονευόταν σαν «άγνωστο άτομο». Ωστόσο, όπως φαίνεται είχε καθοριστικό ρόλο και όλες οι επαφές του στη διάρκεια της παρακολούθησής του επανεξετάζονται από την ΕΛΑΣ.
Και ερχόμαστε τώρα στην ερώτηση που κατέθεσαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με πρώτο και καλύτερο τον πατερούλη του αναρχικού ληστή, Βούτση: 

"Ο Κωνσταντίνος Σακκάς συνελήφθη και προφυλακίστηκε στις 4.12.2010. Το ανώτατο όριο της προφυλάκισής του (18 μήνες) συμπληρώθηκε χωρίς η δίκη του να έχει ξεκινήσει.

Δύο μήνες πριν τη συμπλήρωση του 18μήνου, του ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη για συναφή υπόθεση και την 5.4.2012 προφυλακίστηκε εκ νέου. Ο ανώτατος χρόνος της δεύτερης προφυλάκισής του, σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (12 μήνες) συμπληρώθηκε ενώ η πρώτη του δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη (για την οποία κρατείται) μόλις ξεκίνησε. Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, με το υπ’ αριθ. 978/2013 βούλευμά του, αποφάσισε την παράνομη και αντισυνταγματική πλέον παράταση της προφυλάκισής του για έξι ακόμα μήνες, πέραν δηλαδή του ρητώς προβλεπόμενου στην ως άνω διάταξη 12μήνου, οπότε κινδυνεύει να μείνει 3 χρόνια προφυλακισμένος χωρίς να έχει δικαστεί.

Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 288 §2 ΚΠΔ «από την επιβολή της προσωρινής κράτησης έως την έκδοση οριστικής απόφασης δεν μπορεί να διαταχθεί νέα προσωρινή κράτηση του ίδιου κατηγορούμενου για άλλη πράξη (...)
. Κατ’ εξαίρεση μπορεί να διαταχθεί νέα προσωρινή κράτηση για άλλη πράξη, αν η ποινική δίωξη γι’ αυτήν δεν μπορούσε να ασκηθεί παρά μόνο μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες πριν την πάροδο του χρονικού ορίου της διάρκειας της προηγούμενης προσωρινής κράτησης ή την τυχόν απόλυση του κρατουμένου. Στην περίπτωση αυτήν η νέα προσωρινή κράτηση δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ένα έτος και δεν παρατείνεται».

Επειδή τέτοια ευθεία και κυνική παραβίαση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου(ΕΣΔΑ) σχετικά με την προσωρινή κράτηση δεν έχει συμβεί από το έτος 1996, οπότε θεσπίστηκε, με το Ν. 2408/1996, η απαγόρευση κατάτμησης της ενιαίας υπόθεσης κατά του ίδιου κατηγορουμένου και η διαδοχική επιβολή εις βάρος του πολλαπλών προφυλακίσεων, με αποτέλεσμα την επιμήκυνση του συνταγματικώς κατοχυρωμένου χρόνου προσωρινής κράτησης των 18 μηνών

Eπειδή επιστρέφουμε 16 χρόνια πίσω, έκθετοι και πάλι σε νέες καταδίκες του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), αφού η απαγόρευση αυτή είχε θεσπιστεί μετά από σειρά καταδικών της Ελλάδας από το ΕΔΔΑ γι’ αυτήν ακριβώς την παραβίαση

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

1. Με δεδομένες τις πρόσφατες εκκλήσεις του προς τους δικαστές «να διατηρούνται σε υψηλή συνταγματική τάξη, να είναι ψηλά στη συνείδηση των πολιτών», αλλά και «να αναδείξουν την ψυχή τους και την πίστη τους στη δημοκρατία και τους θεσμούς», υπονομεύουν ή όχι τέτοιες δικαστικές αποφάσεις τη συνταγματική τάξη και εν τέλει κλονίζουν ή όχι την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τη δικαιοσύνη;

2. Πώς θα αντιμετωπίσετε, σε μια εποχή βαθιάς κρίσης των θεσμών, την έκθεση της χώρας μας διεθνώς εξαιτίας τέτοιων προκλητικών παραβιάσεων του Συντάγματος και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και μάλιστα σχετικά με τις πιο θεμελιώδεις ατομικές ελευθερίες των πολιτών;

Οι ερωτώντες βουλευτές

Βούτσης Νίκος

Κουράκης Τάσος

Κατριβάνου Βασιλική"


Σημαντική λεπτομέρεια: Πουθενά στην ερώτησή τους οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν αναφέρουν για ποιο λόγο ο προστατευόμενός τους βρίσκεται στην φυλακή... Τυχαίο; Δε νομίζω... 

Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...