Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Αντιρατσιστικό Σύριζα ίσον νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών... Εκτρωματικό σχέδιο νόμου που στρέφεται εναντίων των Ελλήνων.

Αντιρατσιστικό Σύριζα ίσον νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών
Με μία κατάπτυστη πρόταση νόμου, ένα αληθινό μνημείο δοσιλογισμού, ο Σύριζα προσπαθεί να καταστήσει τους Έλληνες-ένα Έθνος με ιστορία χιλιετιών που έδωσε τα φώτα του Πολιτισμού σε όλη την ανθρωπότητα-ομήρους των λαθρομεταναστών. Θέλει να μας κάνει ξένους στον τόπο μας!
Η πρόταση νόμου του Σύριζα φέρει τίτλο «Καταπολέμηση των εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά» και βασίζεται στη διαπίστωση ότι δήθεν «η κατακόρυφη αύξηση των ρατσιστικών εγκλημάτων στη σημερινή συγκυρία προσλαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφαιρεί και απειλεί ζωές, και υποσκάπτει ευθέως τη δημοκρατία και τα θεμέλια της δημοκρατικής λειτουργίας…». Προφανώς οι Συριζαίοι δεν βλέπουν τα αλλεπάλληλα κρούσματα ανθρωποκτονιών Ελλήνων από παράνομους μετανάστες, κρούσματα που γεμίζουν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα το αστυνομικό δελτίο. Πληθαίνουν καθημερινά οι περιοχές της Πατρίδος μας, στις οποίες συμβαίνουν ειδεχθή εγκλήματα από αλλοδαπούς. Δολοφονίες και βαρύτατοι τραυματισμοί οι οποίοι είτε συμβαίνουν εν ψυχρώ είτε προμελετημένα, τελούνται δι’ ασήμαντον αφορμήν, όπως είναι η αφαίρεση ολίγων ευρώ ή αντικειμένων ευτελούς αξίας. Δολοφονίες οι οποίες είναι τόσο σκληρές, που προκαλούνε τον αποτροπιασμό και εξεγείρουν και τον πιο φιλήσυχο πολίτη.
Στην αιτιολογική έκθεση της πρότασής τους δεν κατορθώνουν να επικαλεστούν ούτε μία περίπτωση ρατσιστικού εγκλήματος. Το ομολογούν άλλωστε και οι ίδιοι, καθώς αναφέρουν ότι «…η διάταξη του άρθρου 79 παρ. 3, σημείο δ του Ποινικού Κώδικα, η οποία εισήγε ως επιβαρυντική περίσταση…την τέλεση της παράνομης πράξης από ρατσιστικό μίσος…» δεν έχει τύχει εφαρμογής από το 2008, οπότε και θεσπίστηκε, μέχρι σήμερα, ενώ «….ο αρμόδιος Εισαγγελέας για θέματα ρατσιστικής βίας, έξι μήνες μετά το διορισμό του, δεν είχε δεχτεί, όπως ο ίδιος δήλωσε, ούτε μία καταγγελία.» Βεβαίως όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, καθώς «Η πρόσφατη Έκθεση του Επιτρόπου για τα δικαιώματα του Ανθρώπου του Συμβουλίου της Ευρώπης (λέγε με Μούιζνιεκς), οι εκθέσεις διεθνών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων (Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Διεθνής Αμνηστία, Human Rights Watch), οι ταξιδιωτικές οδηγίες ξένων πρεσβειών και τα δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης διεθνούς κύρους, ως πλέον αξιόπιστοι μάρτυρες, πιστοποιούν ότι η αντιμετώπιση του ρατσισμού από την ελληνική έννομη τάξη υπήρξε μέχρι σήμερα απολύτως δυσανάλογη των πραγματικών διαστάσεων του φαινομένου.»
Το κόμμα του Mr Alexis εναρμονίζεται με τις οδηγίες των ξένων πρεσβειών και καλεί τους λαθρομετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα, να φάνε και να πιούνε τσάμπα, να καταλύσουν όλους τους νόμους και από πάνω να επιβραβεύονται γι’ αυτό. Προφανώς για το Σύριζα η παραβίαση των συνόρων μας, η μαζική παράνομη είσοδος ξένων από τα ελληνικά σύνορα δεν είναι ζήτημα άξιο προσοχής. Στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είμαστε υπόχρεοι στους ξένους που εισβάλλουν στη χώρα μας. Ερχόμενοι λοιπόν στις διατάξεις της πρότασης νόμου καθαυτές, μένουμε κατάπληκτοι με τα προνόμια που θεσπίζονται για τους τριτοκοσμικούς που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, με το άρθρο 5 ορίζεται ότι ακόμη και με μία απλή προφορική καταγγελία, χωρίς να εξεταστεί καθόλου η βασιμότητά της, θα αναστέλλεται αυτομάτως η διαδικασία απέλασης, αλλά και κράτησης του παράνομου αλλοδαπού μέχρι να εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση από το Δικαστήριο! Μία διαδικασία που ως γνωστόν διαρκεί για πολλά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αλλοδαπός  κάνει μια εντελώς αόριστη καταγγελία, θα παραμένει νόμιμα στη χώρα.
Ακόμα και όσοι κρατούνται για παράνομη είσοδο, θα μπορούν να καταγγείλουν προσχηματικά τους αστυνομικούς για ρατσιστική συμπεριφορά και να αφεθούν ελεύθεροι! Με το άρθρο 6 θεσπίζεται απαλλαγή των αλλοδαπών από όλα τα παράβολα για προσφυγή στο δικαστήριο, ακόμα και από το αγωγόσημο για κατάθεση αγωγής. Επιπλέον, θεσπίζεται και δωρεάν νομική βοήθεια σε ποινικά και πολιτικά δικαστήριαΕίναι αυτό ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων ή όχι; Ο Έλληνας που πένεται και πρέπει να πληρώνει υπέρογκα παράβολα (που το ύψος τους έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια), ΦΠΑ (που θεσπίστηκε εν μέσω κρίσης), αμοιβές σε δικηγόρους, δικαστικούς επιμελητές, χαρτόσημα κλπ. προκειμένου να κάνει την παραμικρή δικαστική ενέργεια, γιατί να μην δικαιούται και αυτός δωρεάν νομικής βοήθειας;
Όσο για τις ποινικές, χρηματικές και διοικητικές κυρώσεις για τα «ρατσιστικά» εγκλήματα των Ελλήνων; Αυτές ορίζονται στα άρθρα 2-4 και είναι βαρύτατες. Οι Έλληνες θα πρέπει να ανέχονται τις ύβρεις, τους προπηλακισμούς και τις πάσης φύσεως οχλήσεις από τους λαθρομετανάστες, γιατί σε περίπτωση που αντιδράσουν θα συρθούν στα δικαστήρια κατηγορούμενοι για «ρατσισμό». Οι Έλληνες θα τιμωρούνται σκληρότατα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα, ενώ οι ξένοι θα εισβάλλουν παράνομα και θα δρουν ανενόχλητοι. Και για να μην ξεχνιόμαστε, στο άρθρο 9 της πρότασης νόμου, ο Σύριζα προτείνει τη δημιουργία μίας από τις γνωστές τριμελείς Επιτροπές των... πέντε ατόμων που ευδοκίμησαν σε όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, δεν πρόσφεραν καθόλου έργο και απομύζησαν τεράστια ποσά. Στην Επιτροπή του άρθρου 9 για την Καταπολέμηση του Ρατσισμού προβλέπεται να μετέχουν οι συνήθεις κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές, όπως εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, της ΟΛΜΕ και άλλα ορφανά του Μαρξ.
Σύμφωνα επομένως με την ξενόδουλη αριστερά του Τσίπρα, η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους μη Έλληνες και εμείς οι αυτόχθονες να μετατραπούμε σε μία ανίσχυρη μειονότητα. Μέσα σε αυτή την ευγενή άμιλλα του "συνταγματικού τόξου" για το ποιος θα καταθέσει το πιο προδοτικό αντιρατσιστικό, η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα κατέθεσε σήμερα την μοναδική πρόταση νόμου που μεριμνά για την αντιμετώπιση της βίας που υφίστανται οι Έλληνες που υφίστανται οι Έλληνες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Σχόλιο ιστολογίου: Από σήμερα και εξ' αιτίας αυτού του ανθελληνικού και βαθύτατα ρατσιστικού, εναντίων των Ελλήνων ανοσιουργήματος, που δημοσίευσε η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, και έχοντας υπ' όψην και τα εκτρωματικά νομοσχέδια των ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΝΔ το ιστολόγιο τάσσεται υπέρ του εθνικού αγώνα που διεξάγει η Χρυσή Αυγή.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...