Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Ουδέν κακό αμιγές καλού

Ουδέν κακό αμιγές καλού
Ουδέν κακό αμιγές καλού. Η σημερινή “κρίση” ξύπνησε συνειδήσεις. Μας απελευθέρωσε από την χυδαία, εθνομηδενιστική, πρακτόρισσα της εβραιο-σιωνιστικης αριστεράς και την βρωμιά του 1974-2012.
Ακούμε τους δήθεν προοδευτικούς γυρολόγους των Μ Μ Εξαπάτησης, των μπετατζήδων, τους υπόδουλους της κομματοκρατίας δημοσιοκάφρους-σχολιαστές, τα γιουσουφάκια της διαπλοκής, τους πράκτορες και τις πρακτόρισσες του αρχισιωνιστή Soros και του USAID με μίσος κατακλυσμένου απο διάφορα συμπλέγματα, να βυσσοδομούν κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων πατριωτών με επιστημολογία χαρτορίχτρας. Ο οχετός των σκέψεων τους και ο αχταρμάς των επιχειρημάτων τους προκαλούν ένα μεγάλο χασμουρητό. Αγγίζουν το γελοίο.
Σήμερα ο Έλληνας δεν είναι ο τρομαγμένος Έλληνας πατριώτης της μεταπολίτευσης που ο γιαλατζή εθνάρχης Καραμανλής τον παρέδωσε με βίαιο και άγριο τρόπο στα νύχια της αριστεράς και για 38+1 χρόνια δεν τολμούσε να προφέρει τις λέξεις Έθνος, Πατρίδα.
Οι πολεμιστές ήρωες του Γράμμου και του Βίτσι κρυβόντουσαν την ώρα που η αριστερά γιόρταζε αναίσχυντα τα 50 χρόνια του προδοτικού ΕΑΜ. Τα εγγόνια των σφαγμένων απο τις ορδές του ΚΚΕ δεν τολμουσαν ούτε να κλάψουν. Αυτό πήρε τέλος! Οι Έλληνες έφαγαν στο πετσί τους την βία και την παρασιτοκρατία της αριστεράς. Η Αριστερά είναι μία ξενόφερτη αίρεση. Έχει βγει απο τον χρόνο. Επιβιώνει απευθυνόμενη σε ψυχικές αγκυλώσεις εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει σχέση με τον χρόνο και το μέλλον. Η Αριστερά, η στενή (ΚΚΕ+Κανελλη), η πλατιά (ΠΑΣΟΚ+πολιτική σαπρία), η φαρδιά (ΔΗΜΑΡ+νεοταξίτικος ντελβές), η φαρδουλή (ΣΥΡΙΖΑ+μπάζα του ΠΑΣΟΚ) και όλο το κηφηναριό που καβαλάει στο ντορβά της έφτασε στο τέλος της.
Η αδυναμία των Ελλήνων, ο σφετερισμός της θέλησης από την κομματοσαπίλα πήρε τέλος.
Οι πατριώτες γκρεμίζουν τα τείχη που "χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ" έκτισαν γύρω μας. Ο ταριχευμένος λόγος, η κομπάζουσα αμάθεια των κάθε λογής λακέδων του πολιτικού κατεστημένου, οι μποβαρίζουσες, οι ρεπατζούδες, οι ολιγοφρενείς, οι προοδευτικοί σαλτιμπάγκοι απο το τσαντίρι τους και οι διάφορες συνοικιακές κατίνες που για δεκαετίες μέσα από τις φυλλάδες και τα κανάλια διαβουκόλιζαν την θέληση των Ελλήνων, βρήκε αντίλογο.
Οι διάφοροι μαϊντανοί, οι δημόσιοι διανοούμενοι, οι ανιματέρ βουλευτές, οι τσούλες της πολιτικής και οι υπουργοί κονφερασιέ δεν είναι πλέον μόνοι τους, να παίζουν θέατρο και την επομένη στο GB να κτυπάει ό ένας τον άλλον στην πλάτη και με μαγκιά πεζοδρομίου να καμαρώνουν "Ρε μεγάλε, ωραία την έχουμε βρεί, Μήτσο, Πιάσε ένα Single Malt".
Το ψάρι βρωμάει πάντα απο το κεφάλι επαναλαμβάνουν με βλακώδη θυμοσοφία οι διάφοροι γραφικοί, εμείς όμως συμπληρώνουμε: αλλά καθαρίζεται από την ουρά, όπως λέει ο λαός. Οι Έλληνες εθνικιστές είναι τα παιδιά του Ελληνικού λαού που μαζί με τον Ελληνικό λαό καθαρίζουν το ψάρι από την ουρά για τον Ελληνικό λαό. Σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό οι Έλληνες ακούνε τον λόγο των Ελλήνων εθνικιστών. Λόγο που μετατρέπει την καρδιά των Ελλήνων σε πέτρα που πάνω της κτυπάει ο ρυθμός της ιστορίας του γένους.
Η Ελλάδα είναι αιώνια. Σε αντίθεση με τους μοιραίους καλοταϊσμένους, καλοζωισμένους εθνοφοβικούς που κυριαρχούμενοι από παραμεταιχμιακές αλλοιώσεις ζουν με εμμονές και με ιδέες εκτός τόπου και χρόνου μηρυκάζοντας Lacan, Sizek, τον σταλινικό Hobsbawn.
Οι εθνικιστές πήραν στα χέρια τους την Ελλάδα. Οι γνωμοδιαμορφωτές, της τέταρτης εξουσίας, διαγουμιστάδες κάθε ιερού και όσιου, οι από τηλεοράσεως διακινητές του κάθε χυδαίου και ευτελούς, οι έμποροι του αρνητισμού και του αγοραίου αριστερισμού δεν μπορούν κατ΄εξακολούθηση να βιάζουν πλεον τον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Οι εθνικιστές « σπαθάρηδες » της μοίρας του Έθνους, γεμάτοι χίμαιρες και μουσική, τυλιγμένοι στην μεγάλη συμφωνία του αγώνα ζουν ολόψυχα το μεγάλο όνειρο μας την Ελλάδας μας, την αγάπη μας, την λευτεριά μας.
Για σένα Ελλάδα !
Για την πατρίδα που μας βαστά, που δίνει σκοπό και ένα νόημα στη ζωή μας. Είναι ευτυχισμένοι. Είναι οι καινούργιοι Προμηθείς που δίνουν την φλόγα του Έθνους στους τυραγνισμένους απο την σαπίλα της παρακμιακής μεταπολίτευσης.
Για 38+1χρονια, οι σάπιοι της μεταπολίτευσης μας είχαν μετατρέψει σε λαό απαντήσεων. Οι Κορλεόνε της πολιτικής μας είχαν κλεισμένους στο δημοκρατικό παραμάγαζο αλλάζοντας τα ονόματα, αλλάζοντας τις λέξεις, αλλάζοντας τις έννοιες, προκειμένου να έχουν μόνο αυτοί την επαφή με τον κόσμο, τον έλεγχο. Σήμερα οι Έλληνες εθνικιστές με θάρρος και αυταπάρνηση μας δίνουν την δύναμη να θέτουμε ερωτήματα.
Τρανότερα από κάθε άλλη φορά, από τα έγκατα της ψυχής των Ελλήνων σηκώνονται αγάλι-αγαλι τα λόγια του Γεωργιου Γεμιστού-Πλήθων που μας συνεπαίρνουν:
"Εσμέν γαρ Ελληνες το γένος, ώς η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί".
Είναι λόγια συγκλονιστικά, , πολεμική ιαχή, ύμνος αγγελικός, είναι λόγια θριάμβου!
Ο εθνικιστής νικά πρώτα και κατόπιν πολεμά. “ Νενικήκαμεν ”! Τώρα έφτασε η ώρα να μεθύσουμε με τους στίχους του Πάλαμα και να ξανακουστεί ο παιάνας του Αισχύλου
“ιτε παίδες Ελλήνων,
ελευθερούτε πατριδαν,
ελευθερούτε δε παιδας γυναίκας,
θεών πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων.
Νύν υπερ πάντων αγών"


Διαβάστε περισσότερα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...