Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Αντιρατσισμός: Το νέο προσωπείο του ανθελληνισμού

Βιώνουμε όλοι μας αυτές τις μέρες μια ολομέτωπη λυσσαλέα επίθεση ολόκληρου του ανθελληνικού τόξου εσωτερικού (οι ντόπιοι υποτακτικοί) και εξωτερικού (τα αφεντικά τους, όπως το κεντρικό ισραηλινό συμβούλιο κλπ), κατά όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και της κοινής λογικής.Παραδόξως αυτά είναι πολύ καλά σημάδια. Όλα δείχνουν ότι ο Ελληνισμός έχει πληγώσει θανάσιμα το θηρίο του διεθνούς σιωνισμού και αυτό αδιαφορώντας πλέον για τα πάντα, πετώντας κάθε προσχηματικό προσωπείο (δημοκρατία, σύνταγμα κλπ), δίνει την έσχατη απέλπιδα μάχη του, με ό,τι μέσον διαθέτει.

Δεν τους φτάνει που έχουν στερήσει τα πάντα από τους Έλληνες, χρήματα, όνειρα, δουλειά, ιδανικά, χαμόγελο, περηφάνια. Δεν τους αρκεί που προσπαθούν με όλα τα μέσα να μας εξοντώσουν ακόμα και βιολογικά σαν Έθνος. Αλλά συγχρόνως μας βομβαρδίζουν (εκτός από τα τουρκοσήριαλ) με ένα σωρό ψέματα και γελοιότητες με τελευταίο κερασάκι στην τούρτα το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Ο «αντιρατσισμός» εφευρέθηκε σαν ένα από τα τελευταία όπλα των δυναστών των Ελλήνων. Όλη μέρα οι καλοπληρωμένοι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι μαϊντανοί τους, διαγκωνίζονται ποιος θα ξιφουλκήσει περισσότερο κατά των κακών ρατσιστών. Όλα τα «δημοκρατικά» κόμματα - ορφανά των Τσαουσέσκο, Στάλιν, Χότζα, Πωλ-Ποτ κλπ, θυμίζουν εμπόρους λαϊκής αγοράς: ''Πάρε - πάρε, εδώ το καλό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, εδώ ο καλός νόμος που θα χτυπήσει την Χρυσή Αυγή». ''Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι''.\

Το μίσος τους κατά των Ελλήνων Εθνικιστών τους έχει τυφλώσει

Αυτοαναιρούνται, υποστηρίζουν σήμερα τελείως διαφορετικά από αυτά που έλεγαν πριν ένα έτος, έχουν χάσει την κοινή λογική, έχουν χάσει στην κυριολεξία τα αυγά και τα πασχάλια, ακούγοντας το βουητό που κάνει το υπέροχο ορμητικό ποτάμι των Εθνικιστών το οποίο έρχεται για να παρασύρει όλον αυτό τον εσμό των ανθελλήνων και να καθαρίσει την Ελλάδα μας. Φυσικά όλοι αυτοί οι «πλέρια δημοκράτες» συζητούν ερήμην της Χρυσής Αυγής, γιατί προφανώς δεν έχουν επιχειρήματα και είναι τόσο σαθρός ο λόγος τους που οποιοσδήποτε στοιχειωδώς λογικός άνθρωπος μπορεί να τους ξεσκεπάσει και όλοι να καταλάβουν το πόσο ψεύτες είναι. Βέβαια ο Σωκράτης είχε είπε ότι: ''εν απουσία μου τους επιτρέπω και να με δείρουν'', αλλά καλά θα ήταν που και που, έτσι για να σπάσει η μονοτονία της ανθελληνικής προπαγάνδας, να εμφανίζεται κάποιο στέλεχος της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ. Τι λέμε τώρα; Αυτοί οι απάτριδες τρέμουν, καθώς είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουν τον μεστό λόγο, με ετικέτες, ψέματα και πομφόλυγες.

 Έχουν καταπιεί αμάσητα ένα σωρό μέτρα που ξεζούμισαν τους Έλληνες, τρία μνημόνια τα έκαναν γαργάρα, έχουν μαζέψει στον τόπο μας εκατομμύρια αλλόφυλους και αλλόθρησκους ταλαιπωρημένους (στην καλύτερη περίπτωση) ή αποβράσματα, που μας εξοντώνουν ως Έλληνες, έχουν κάνει τις κυβιστήσεις τους για το χαράτσι, αλλά άμα πρόκειται για τους «κακούς ρατσιστές»... 

Ανακαλύπτουν τον ρατσισμό στην προσπάθεια τους να συνεχιστεί η πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού λαού, για να τον αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά του προβλήματα όπως είναι: η κρίση αξιών, η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, η ανεργία, η κινεζοποίηση του λαού και το σοβαρότερο όλων το δημογραφικό. Τώρα η Χρυσή Αυγή είναι δυνατή και θα την βρίσκετε πάντα μπροστά σας για να ματαιώνει τα ανθελληνικά σχέδιά σας.

Κατ' αρχάς είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι εσείς οι εθνομηδενιστές, δεν ξέρετε καν τι είναι ρατσισμός. Στο θολωμένο, λόγω πανικού μυαλό σας, φαντάζει κάθε υποτιθέμενο αδίκημα που έχει θύμα λαθρομετανάστη ως ρατσιστικό έγκλημα. Όχι! Ακόμα και αν σπανίως συμβεί κάτι τέτοιο, είναι απλώς «εγκληματική βλακεία» και η Χρυσή Αυγή επανειλημμένως έχει καταδικάσει κάθε τέτοια πράξη. Προφανώς και δεν είναι ρατσισμός οι δήθεν παραβατικές συμπεριφορές εναντίον λαθρομεταναστών που εναγωνίως ψάχνετε να βρείτε με αρχι-τέκτονα τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ. Ματαιοπονείτε, όλες οι υποθέσεις «ρατσιστικών εγκλημάτων» έχουν αποδειχθεί ξεκαθαρίσματα λογαριασμών του υποκόσμου, ενώ τα αντίθετα εγκλήματα (λαθρομεταναστών εις βάρος Ελλήνων) είναι χιλιάδες: Πάρος, Κέρκυρα, οδός Ιουλιανού κλπ. Ο Αρχηγός έχει απόλυτο δίκιο: η Χρυσή Αυγή κατέθεσε άμεσα νομοσχέδιο κατά του μοναδικού ρατσισμού που υπάρχει στην πατρίδα μας, αυτού εναντίον των Ελλήνων, που θα προστατεύει δηλαδή τους Έλληνες από τους προστατευόμενους του λαθροδήμαρχου Αθηνών.

Δεν το λένε οι Εθνικιστές, αλλά η επιστήμη της Βιολογίας ότι: «η διάκριση των ανθρώπων σε φυλές προέρχεται από τη φύση» Μάλιστα το ''Μέγα Λεξικόν της Ελληνικής Γλώσσης'' των Liddel & Scott στο λήμμα ''Φυλή'' γράφει «φυλή είναι άθροισμα ανθρώπων εκ φύσεως διακρινομένων από των άλλων». Τι να κάνουμε; να πάμε κόντρα στη φύση για να βγουν σωστοί οι Τατσόπουλοι και Ρεπούσηδες; Κάθε ανθρώπινη φυλή λοιπόν έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της που σύμφωνα με αυτά ανελίσσεται στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ή όχι. Σε πείσμα των απανταχού ρεπούσηδων, η Ελληνική φυλή διατηρώντας την καθαρότητά της μεγαλούργησε, αφού είναι αυτή που δημιούργησε ότι λέμε σήμερα πολιτισμό, είναι αυτή που δημιούργησε παντοκρατορίες και αυτοκρατορίες  Προσφέραμε απλόχερα στην ανθρωπότητα το σύνολο των επιστημών, την φιλοσοφία, την λογική, τον αθλητισμό, το θέατρο, τη λογοτεχνία, τις καλές τέχνες, γενικά ότι αποκαλούμε σήμερα πολιτισμό. Ακόμα προσφέραμε τη θεία γλώσσα μας, αφού χωρίς τις Ελληνικές λέξεις καμία άλλη γλώσσα και κυρίως καμία επιστήμη δεν μπορεί να «λειτουργήσει». Εκτιμώ ότι δεν είναι καλύτερος κανένας εβραίος που υπερασπίζεται τη φυλετική του καθαρότητα ακόμα και με νόμους γιατί όπως λέει και η Βίβλος στο ''θεόπνευστο'' βιβλίο ''Ησαΐας'': «ο εβραίος είναι σπέρμα ευλογημένο υπό του Θεού». Έλεος! Κυρία Ρεπούση φροντίστε πρώτα να καταδικάσετε για ρατσισμό όλους τους άλλους και μετά ελάτε να εξαπολύετε τις επιστημονικοφανείς μπαρούφες σας για τους Έλληνες.

Τι να κάνουμε η τύχη αποφάσισε μία εξαιρετικά χαρισματική φυλή να κατοικεί σε έναν ευλογημένο τόπο, ώστε να μπορεί να αναδείξει και αναπτύξει τα καλά χαρακτηριστικά της. Για να μπορέσουμε όμως να κρατήσουμε αυτό το ''γωνιακό οικόπεδο'' (πλούσιο υπέδαφος, εύφορη γη, ήπιο σχεδόν ιδανικό κλίμα, ποικιλότητα, κομβικό σημείο ως σταυροδρόμι τριών ηπείρων, αμέτρητα φυσικά λιμάνια κλπ), θα πρέπει να κατοικείται από έναν λαό λεόντων και το κυριότερο να έχει ανάλογα ικανή ηγεσία. Όλα τα σχέδια των οπαδών του Μαμμωνά αποβλέπουν ακριβώς στο αντίθετο, να καταστρέψουν αυτή την υπέροχη φυλή, με όλους τους τρόπους και εσχάτως και βιολογικά, αλλά επειδή αυτό είναι αρκετά δύσκολο φροντίζουν να τοποθετήσουν μια κατ' ευφημισμό ''ηγεσία'' οσφυοκαμπτών, πρόθυμη να εκτελέσει με μαθηματική ακρίβεια τα σχέδια τους.

Την συνέχεια και την καθαρότητα της Ελληνικής φυλής δεν μπορεί να την αλλάξει κανένας νόμος. Άλλωστε μην ξεχνάμε ''Κάποιος μπορεί να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα που είναι νομική κατάσταση, αλλά με διοικητικές πράξεις δεν μπορεί να γίνει Έλληνας που είναι βιολογική πραγματικότητα''. ''Εκ των προγόνων άρχεσθαι'' για να θέσουμε το θέμα με μια χρονική σειρά. Οι πρόγονοί μας ακόμα από τους Ορφικούς ύμνους και από τα Αργοναυτικά ήξεραν την σημασία της καθαρότητας του αίματος (φυλής) και αναφερόντουσαν σε φύλα ανθρώπων (άξενα φύλα, βάρβαρα φύλα κλπ) για να έρθουμε στην Ιλιάδα όπου ο Γλαύκος καυχάται για την καταγωγή του: «αίματος εύχομαι είναι» όπως και στην Οδύσσεια ο Μενέλαος για τον Τηλέμαχο: «Αίματος είς αγαθοίο» κλπ. Φυσικά λίγο αργότερα ο Ηρόδοτος έδωσε τον ακριβέστατο μοναδικό ορισμό για το Ελληνικό Έθνος: Το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον. 

Έκτοτε η Ελληνική φυλή έδωσε πολλούς αγώνες (ποταμούς αιμάτων έχυσαν οι Έλληνες) πάντα για να διατηρήσει την Ελευθερία της, την καθαρότητά της, την θρησκεία της, την γλώσσα της και τα έθιμά της. Τι να πρωτοαναφέρουμε τα Μηδικά με Λεωνίδα και Θεμιστοκλή, Γρανικό, Ισσό, Γαυγάμηλα, με Μέγα Αλέξανδρο, Κλειδί με Βασίλειο Βουλγαροκτόνο (Κυρία Ρεπούση, πέστε μας πώς να τον λέμε γιατί έτσι ακούγεται ρατσιστικό;), Άλωση Πόλης με τον τελευταίο Αυτοκράτορα, τον Μαρμαρωμένο μας Βασιλιά, Μανιάκι, Τριπολιτσά, Δερβενάκια με τον Γέρο του Μωριά, το Μεσολόγγι (αυτό ήταν ολοκαύτωμα κύριοι υπαλληλίσκοι των εβραίων), Βαλκανικούς Πολέμους, Μικρασιατική εκστρατεία, το διπλό ''ΟΧΙ'', σε δύο αυτοκρατορίες, του 1940-'41, τον συμμοριτοπόλεμο, την ΕΟΚΑ. Ο Λεωνίδας αντιμετώπισε αγέρωχα τα στίφη των βαρβάρων για να μην προδώσει τους νόμους της Σπάρτης, το γένος πήρε τα όπλα το 1821 για του Θεού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία, οι Βαλκανικοί πόλεμοι για την απελευθέρωση του σκλαβωμένου αδελφού, τα λόγια του Κυβερνήτη Ι. Μεταξά «Υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες ένας λαός οφείλει, αν θέλει να μείνει μεγάλος, να είναι ικανός να πολεμήσει. Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνον διότι πρέπει.» αποτελούν την πεμπτουσία του Αλβανικού Έπους.
Πουθενά σ' αυτούς τους αγώνες δεν γίνεται καν μνεία της «Δημοκρατίας». 

Απ' όλους αυτούς τους αγώνες, απ' όλο αυτό το Πάνθεον των ηρώων επώνυμων και ανώνυμων το Ελλαδιστάν τιμά με τριήμερο εορτασμό το «Πολυτεχνείο». Φυσικά γιατί να μαθαίνουμε για τον Λεωνίδα, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Κολοκοτρώνη, τον Δαβάκη; εδώ υπάρχουν οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου που όταν κυβέρνησαν έφεραν την Ελλάδα μας στα σημερινά χάλια, που κατάντησαν το περήφανο Έθνος μας μια άμορφη ανθρωπομάζα, επαιτούσα τα ''χθεσινά Αγριογούρουνα'' (για να θυμηθούμε και την μεγάλη μορφή του Περικλή Γιαννόπουλου), για τη δόση της σε ευρώ. Τώρα μάλιστα θέλουν με το αντιρατσιστικό νόμο, να μην μιλάμε, να μην σκεπτόμαστε, να μην ισχύει το Ελληνικότατο ''ενδέχεται και άλλως έχειν''. Μας φόρτωσαν με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, που κουβαλάνε αρρώστιες, ναρκωτικά, άλλη κουλτούρα κλπ μόνο και μόνο για να μπολιάσουν το Ελληνικό αίμα με τον ιό της πολυπολιτισμικότητας. Νομίζετε κύριοι του ΔΝΤ ότι καταφέρατε να δαμάσετε τον Ελληνικό λαό και ότι είναι άξιος ο «μισθός» των ντόπιων υπαλληλίσκων σας, της γενιάς του πολυτεχνείου; Πλανάσθε πλάνην οικτρά, τώρα υπάρχουν οι Έλληνες Εθνικιστές.

Στα πλαίσια της επίκαιρης καραμέλας του «αντιρατσισμού», έχουμε ακούσει πολλές γελοιότητες, όπως για τον Ισοκράτη, που επανειλημμένα άλλοι Συναγωνιστές έχουν αναλύσει το θέμα και ξεσκεπάσει τους διαστρεβλωτές της ιστορίας, ή περί του ''ξένιου Δία''. Μα καλά, αυτοί οι πιθηκίζοντες, υποτιθέμενοι πνευματικοί ταγοί, δεν κάνουν ούτε τον κόπο να διαβάσουν τις πηγές (την πλούσια κλασσική βιβλιογραφία μας), όταν λέγουν τις μπουρδολογίες τους στα μέσα μαζικού εκμαυλισμού. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι η λέξη ''ξένος'' στην αρχαία Ελλάδα σήμαινε φίλος (πρόσωπο ιερό, που έπρεπε να τύχει κάθε δυνατής φροντίδας από τον φιλοξενούντα, αφού αυτός ήταν ανυπεράσπιστος και ευάλωτος) μόνο αν ήταν Έλληνας, κάτοικος άλλης πόλης. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο ''ξένος'', μπορούσε να μείνει για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλιώς εθεωρείτο ''μέτοικος'', δεν είχε πολιτικά δικαιώματα και πλήρωνε ειδικό φόρο: το ''μετοίκιον''. Αν ο ''ξένος'', ήταν αλλόφυλος (βάρβαρος) τότε αυτή σήμαινε εχθρός, όπως ακριβώς έχει αποδοθεί η λέξη ''ξένος'' στις λατινογενείς γλώσσες: ''hostis'', που σημαίνει πρωτίστως εχθρός. Οι μοναδικοί βάρβαροι κάτοικοι των Ελληνικών πόλεων ήταν οι δούλοι, που φυσικά δεν είχαν την σκληρή αντιμετώπιση, που μας παρουσιάζουν οι κακόβουλοι προπαγανδιστές του Hollywood'', αλλά δεν τους έβαζαν και κλιματιστικά, απλά γιατί τότε είχαν Ελληνικές Ηγεσίες και όχι Δένδια. 

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό βγαίνουν και κάτι ανύπαρκτοι, υποτίθεται πνευματικοί άνθρωποι και κάνουν δηλώσεις για τον ρατσισμό, τις οποίες βέβαια αναπαράγουν με φανατισμό όλα τα τουρκοκάναλα. Κύριοι διανοητές σε ποια τρύπα κρυβόσασταν τόσα χρόνια που οι Έλληνες της Β. Ηπείρου, της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και Τενέδου, της Β. Κύπρου, του Μοναστηρίου κλπ καταπιέζονται; Πόσες σχετικές δηλώσεις έχετε κάνει, τώρα αν πέσει καμιά πέτρα σε παράνομο μαγαζί λαθρομετανάστη αγανακτείτε για τα ρατσιστικά κτήνη και φροντίζεται άμεσα να βγουν οι φωτογραφίες τους στη Δημοσιότητα; Κάποιοι από εσάς ήσασταν εν ζωή, τι δηλώσατε για τα Σεπτεμβριανά της Πόλης; Ποιες καταγγελίες κάνατε; Σας καταλάβαμε πλέον, είστε απλώς ανθέλληνες. 
Κύριοι ''αντιρατσιστές'', επειδή ξέρω ότι είστε και ''πλέρια δημοκράτες'', γιατί αντί να περάσετε ένα νομοσχέδιο στο κοινοβούλιο, που σίγουρα άλλωστε αυτή την στιγμή βρίσκεται σε αναντιστοιχία με τη λαϊκή θέληση (αφού όλα τα κόμματα πλην Χ.Α. άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα κάνουν τώρα) δεν κάνετε κάτι πολύ δημοκρατικότερο; Ένα Δημοψήφισμα! Άλλωστε πρόκειται για το σοβαρότερο θέμα όπως εσείς λέτε και εγώ συμφωνώ, για άλλους λόγους, αφού πρόκειται για την επιβίωση της φυλής μας. Ρωτήστε αβίαστα και δημοκρατικά τους Έλληνες: θέλουν τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες στον τόπο τους; Φοβάστε, εσείς οι δημοκράτες τη λαϊκή βούληση; Ή μήπως φοβάστε ότι το ποσοστό του «όχι» θα είναι παρόμοιο με τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων στην ΕΣΣΔ επί Στάλιν και Μπρέζνιεφ;

Ψηφίστε εκατό αντιρατσιστικά νομοσχέδια, αδιαφορούμε. Όλα θα γίνουν μπούμερανγκ. Οι Έλληνες εθνικιστές είναι από ατσάλι και ως γνωστόν το ατσάλι όσο το χτυπάς σκληραίνει. Ευχαριστούμε τους ψεύτες, υποκριτές ανθέλληνες που μας στέλνουν κατά κύματα τους Έλληνες, που αγαπούν την αλήθεια, να πλαισιώσουν τις φάλαγγες της  Χρυσής Αυγής. «Έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά». Μάλλον ο Θεός της Ελλάδος βαρέθηκε να βλέπει το Εύδρομο Θωρηκτό ''ΑΒΕΡΩΦ'' να είναι αγκυροβολημένο στο Φάληρο. Το ένδοξο πλοίο φαντάζει ανήσυχο, περιμένει τα παλικάρια με τις μαύρες μπλούζες και τα χρυσά γράμματα να το οδηγήσουν στο στερνό του ταξίδι, που άλλωστε του το χρωστάμε, το απαιτεί η δικαιοσύνη και η αποκατάσταση της ιστορικής τάξης. Για άλλη μια φορά ο ''ΑΒΕΡΩΦ'', θα ποντίσει τις άγκυρές του στον Βόσπορο, θα χαϊδέψει με τον καπνό από τα φουγάρα του τους τρούλους της Αγια-Σοφιάς, αλλά αυτή τη φορά θα της πει: ''Σώπασε Κυρά Δέσποινα, εγώ είμαι τώρα εδώ, ακοίμητος φρουρός της αιώνιας Πρωτεύουσας της Ελλάδος''.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΕΣ  ΑΕΙ
ΠΑΡΑ  ΔΥΝΑΜΙΝ  ΤΟΛΜΗΤΑΙ
ΠΑΡΑ  ΓΝΩΜΗΝ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΤΑΙ
ΚΑΙ  ΕΝ  ΤΟΙΣ  ΔΕΙΝΟΙΣ  ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ
ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ - (ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ)

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...