Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Οι Χριστιανοί είναι η πιο διωκόμενη ομάδα στην εποχή μας, λέει Ιταλός ειδικός

ΚΟ: Άλλοι διώκονται ανηλεώς, άλλοι βγάζουν ΥΠΕΡ τους νόμους με τους οποίους, δήθεν, θέλουν να προστατευτούν, αλλά στην ουσία αποσκοπούν στην φίμωση των «ενοχλητικών». Η χριστιανοφοβίαείναι παντελώς άγνωστη λέξη. Οι μάζες πρέπει να ακούν κάθε ημέρα για «ξενοφοβία», «ομοφοβία», «ισλαμοφοβία» και «αντισημιτισμό». Μπαμπούλες κομμένοι και ραμμένοι στα γούστα της Νέας Τάξης. Ως δείγμα «ομοφοβίας» π.χ. παρουσιάστηκε πρόσφατα, από όλα τα «σοβαρά» media, το ότι πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν μπορούν να πιαστούν χέρι – χέρι.. (Φρίκη!) Στο μεταξύ κάθε πέντε λεπτά ένας χριστιανός σκοτώνεται... Εάν εμφανιστεί κανένας αγκυλωτός σταυρός σε κάποια συναγωγή κινητοποιείται η υφήλιος, το μαθαίνει και η «κουτσή Μαρία». Και δωσ’του διαγγέλματα, «καταγγελίες» και απειλές (στην κουτσή Μαρία). Ποιος όμως έχει ακούσει για τουςαπανωτούς βανδαλισμούς χριστιανικών εκκλησιών στο Ισραήλ; Και ποιος τολμά να «μαλώσει» το Ισραήλ; Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτό το πράγμα που λέγεται μοντέρνος κόσμος.  

ΡΩΜΗ, 31 Μαΐου 2013 (LifeSiteNews.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ) - Συνολικά, 15 ευρωπαϊκές χώρες έχουν σήμερα νομοθεσίες για τα βιβλία που περιορίζουν ουσιαστικά την ελευθερία της θρησκευτικής λατρείας και τον λόγο των Χριστιανών, σύμφωνα με όσα κατετέθησαν στο ετήσιο συνέδριο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ - OSCE), στις 22 Μαΐου στα Τίρανα της Αλβανίας.

Ο Δρ Massimo Introvigne, Ιταλός κοινωνιολόγος και συγγραφέας είπε ότι οι χριστιανοί είναι η πιο διωκόμενη ομάδα στον κόσμο, με έναν χριστιανό να σκοτώνεται λόγω θρησκευτικών διακρίσεων κάθε πέντε λεπτά, ιδιαίτερα στις ισλαμικές ή κομμουνιστικές χώρες όπως η Βόρεια Κορέα.

Ο ΟΑΣΕ είναι ο μεγαλύτερος διακυβερνητικός οργανισμός του κόσμου που είναι προσανατολισμένος στην ασφάλεια.

«Οι πιο επικίνδυνες περιοχές», είπε ο Introvigne, «είναι εκείνες που περιορίζουν την αντίρρηση συνείδησης των χριστιανών οι οποίοι δεν θέλουν να συνεργαστούν στις αμβλώσεις, στην πώληση χαπιών αποβολής, ή να εορτάσουν «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου γάμο."

"Στην Ευρώπη, έχουμε εντοπίσει 14 νόμους που ενδέχεται να επηρεάζουν αρνητικά την θρησκευτική ελευθερία των χριστιανών σε 15 χώρες», είπε. "Ευτυχώς, η Ιταλία δεν είναι ανάμεσα σε αυτές."

Το 2012, η ​​ομάδα του ανέφερε 169 αποφάσεις που εκδόθηκαν από δικαστήρια σε όλη την Ευρώπη «που κρίναμε ότι είναι επικίνδυνες για την ελευθερία των Χριστιανών».

Ο Introvigne είναι ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου για την Θρησκευτική Ελευθερία που ιδρύθηκε πέρυσι από το ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών και το Δήμαρχο της Ρώμης Gianni Alemanno.

Μίλησε ειδικά για νόμους που «περιορίζουν την ελευθερία του χριστιανικού κηρύγματος μέσω της κατάχρησης των νόμων κατά της λεγόμενης “ρητορικής μίσους” (‘hate speech’). Εκείνους που περιορίζουν την ελευθερία της θρησκευτικής εκπαίδευσης και τα δικαιώματα των γονέων να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους, και εκείνους που θέτουν περιορισμούς στη χρήση θρησκευτικών συμβόλων».
Ο Introvigne προειδοποίησε ότι η «λογική» των αντιχριστιανικών νομικών διακρίσεων στις δυτικές χώρες μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε πιο βίαια αποτελέσματα.

«Φυσικά, θα ήταν λάθος να τοποθετήσουμε την δολοφονική βία κατά των χριστιανών που συμβαίνει σε ορισμένες χώρες της Αφρικής και της Ασίας στο ίδιο επίπεδο με τις νομικές και διοικητικές διακρίσεις σε βάρος των χριστιανών στην Ευρώπη», είπε. "Αλλά από την άποψη της θρησκευτικής ελευθερίας, η λογική του κεκλιμένου επιπέδου ισχύει."

«Όπου η διάκριση γίνεται φυσιολογική, η μετάβαση στη βία δεν είναι ποτέ πολύ μακριά», κατέληξε.

Κατά τη διάσκεψη του 2011, ο Introvigne είπε, «μεταξύ του 1ου και του 20ου αιώνα υπήρχαν 70 εκατομμύρια χριστιανών μαρτύρων και 40 εκατομμύρια από αυτούς ήταν τον περασμένο αιώνα».

«Στατιστικά», είπε, «οι διωγμοί των χριστιανών είναι οι μεγαλύτεροι, αλλά τα μέσα ενημέρωσης αφιερώνουν το λιγότερο χρόνο σε αυτούς».

Ο ΟΑΣΕ που εδρεύει στη Βιέννη έχει εκπροσώπους από 57 κράτη και επικεντρώνεται σε ζητήματα όπως ο έλεγχος των εξοπλισμών, η προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ελευθερία του Τύπου και οι δίκαιες εκλογές. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το ετήσιο συνέδριο ως απάντηση στις αυξανόμενες αναφορές για αντιχριστιανικές διακρίσεις στην Ευρώπη.

Η Δρ Gudrun Kugler, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου για την Μισαλλοδοξία και τις Διακρίσεις κατά των Χριστιανών (OIDC), δήλωσε στην εναρκτήρια ομιλία της, ότι είναι κυρίως εκείνοι οι Χριστιανοί που προσπαθούν να πάρουν στα σοβαρά τις ηθικές απαιτήσεις της θρησκείας τους που υποφέρουν.

«Μερικές φορές με ρωτάνε, πώς μπορεί μια πλειοψηφία να υφίσταται διακρίσεις; Λοιπόν, δεν είναι ο κατ’ όνομα Χριστιανός που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με την υπόλοιπη κοινωνία, ο οποίος υφίσταται δυσμενείς διακρίσεις», διευκρίνισε. «Είναι εκείνοι που προσπαθούν να ζήσουν σύμφωνα με τις υψηλές ηθικές απαιτήσεις του Χριστιανισμού, που βιώνουν μια σύγκρουση. Αυτοί δεν είναι η πλειοψηφία. Και ακόμη και αν ήταν: Η ιστορία έχει δείξει ότι μια μειοψηφία που έχει δύναμη μπορεί να εισάγει διακρίσεις εις βάρος μια ειρηνικής πλειοψηφίας, όπως είδαμε στο παράδειγμα του απαρτχάιντ ».

Το OIDC, είπε, «έχει τεκμηριωμένους 41 νόμους οι οποίοι επηρεάζουν τους χριστιανούς στη Δύση αρνητικά."

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, όσον αφορά την κατάσταση των Χριστιανών δυτικά της Βιέννης υπάρχει ένα πρόβλημα ελλιπούς ενημέρωσης - Όχι μόνο από τους ίδιους τους ανθρώπους, αλλά και από τις κυβερνήσεις τους"

Το OIDC βρήκε νόμους που περιορίζουν την αντίρρηση συνείδησης στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχική Δημοκρατία, την Γαλλία και την Ιρλανδία. Περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου από "νόμους περί ρητορικής μίσους" στη Γαλλία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο (έρχεται σύντομα και η Ελλάδα;). Παραβιάσεις της ελευθερίας του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι στην Αυστρία , τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες και την Ισπανία. Πολιτικές διακρίσεων στην ισότητα στην ΕΕ, τη Δανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και περιορισμό των δικαιωμάτων των γονέων στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σλοβακία, την Ισπανία και τη Σουηδία.

Η Kugler είπε ότι η Ευρώπη είναι «έτοιμη για ειλικρινείς εύλογες προσαρμογές, όταν πρόκειται για σύγκρουση μεταξύ θρησκευόμενων ανθρώπων και mainstream ανθρώπων που φαίνεται να είναι σε αμηχανία με τη θρησκεία. "Σας ζητώ να είστε δύσπιστοι όσον αφορά την οριζόντια νομοθεσία για την ίση μεταχείριση: Τέτοιες πολιτικές μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά διλήμματα για τους Χριστιανούς"

Ζήτησε από τα κράτη μέλη του ΟΑΣΕ για να καταπολεμήσουν την ελλιπή ενημέρωση και να αναπτύξουν υλικά για το πώς θα καταπολεμήσουν τη μισαλλοδοξία κατά των χριστιανών και να το διαδώσουν αυτό μέσα από την περιοχή του ΟΑΣΕ.

Στις δυτικές χώρες, κατηγόρησε ο Introvigne, την ανάπτυξη της «δικτατορία του σχετικισμού που επιτρέπει την έκφραση μη σχετικιστικών ιδεών μόνο ιδιωτικά και όχι δημόσια».

Αυτό, πρόσθεσε, εκδηλώνεται ιδιαίτερα με την καταστολή της οποιασδήποτε ένστασης για το ομοφυλοφιλικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...