Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Έλληνα τα έμαθες τα νέα; Από σήμερα είσαι ραγιάς...

* Ο Γιώργος παρέδωσε τα πάντα μέσα σε μερικές ώρες στον Ερντογάν
* Ποιός είπε πως οι εφιάλτες ενός έθνους δεν παύουν να υπάρχουν;

Κάποτε πίστευα -και ξέρω πολύ καλά πως δεν ήμουν ο μόνος- πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένας μεγαλομπεμπές, χαμηλής νοητικής στάθμης, αγόμενος και φερόμενος από τα θέλω της "μαμάς" και από κάποιες ιδεοληψίες που του είχανε γίνει εμμονή...


Αλλά έκανα λάθος...


Αργότερα, άρχισα να πιστεύω πως τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου κινούνταν μέσα σε πλαίσια ανειλλημένων υποχρεώσεων, κοινώς είχε πολλά "γραμμάτια" να ξεπληρώσει και κινούμενος μέσα σε έναν παράξενο προσωπικό κώδικα τιμής, φρόντιζε να ξεπληρώσει γρήγορα όλα τα χρέη του, για να στρωθεί στη... "δουλειά" που επιφορτίστηκε ως πρωθυπουργός της χώρας και μάλιστα σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή, κατά την οποία η χώρα δεχόταν ηθικές και οικονομικές επιθέσεις από όλους τους "φίλους" της ανά τον πλανήτη...


Δυστυχώς, το λάθος που έκανα ήταν τραγικό, γιατί δεν μπόρεσα να διαβλέψω την ποσότητα των "υποχρεώσεών" του. Καθώς κύλησαν οι τελευταίες 15 ημέρες, διαπίστωσα πως τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου είναι επικίνδυνος!!! Είναι πολύ επικίνδυνος για έναν ολόκληρο λαό, τον ελληνικό... Αφού φρόντισε να δημιουργήσει μία κυβέρνηση χαμηλών κομματικών (και άλλων) στελεχών, αφού έστησε μία μηχανή που θα τον υπηρετούσε πιστά ως "ομοϊδεάτη" (και όχι μόνο επί της κομματικής ιδεολογίας), άρχισε την αποδόμηση των πάντων.


Οδήγησε την χώρα ετσιθελικά στο ΔΝΤ και κατάφερε να βάλει τους έλληνες σε μία περιπέτεια που δεν έχει παρά μόνο μία διέξοδο, η οποία απαιτεί ψυχική ανάταση και (δυστυχώς) αίμα...


Προηγουμένως, με βάση την ιδεοληψία του( είχε κάνει νόμο την ιθαγενοποίηση των παρανόμως εισαχθέντων στην χώρα!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία, που απέβλεπε (όπως διαπιστώνουμε σήμερα) στην δημιουργία μίας κρίσιμης μάζας "πολιτών", απόλυτα εγκλωβισμένων και εξαρτώμενων από τον κύριο Παπανδρέου και το ιδιότυπο κυβερνητικό του μόρφωμα... το οποίο δυστυχώς έκρυβε (και συνεχίζει να κρύβει) πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για τους αυτόχθονες έλληνες πολίτες.


Αφού κατάφερε το ακατόρθωτο, μέσα από ένα πλήθος ηλίθιων λεκτικών παρεμβάσεων-δηλώσεων (τιτανικός κ.α.) με την οικονομία να κρέμεται από μία κλωστή, ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε να εκβιάσει και να οδηγήσει σε έναν καταστροφικό δρόμο τον ελληνικό λαό, ψηφίζοντας σειρά απαράδεκτων κυβερνητικών - οικονομικών παρεμβάσεων (θέλει να τις ονομάζει αναδιάρθρωση, αλλά κάποιος πρέπει να του πει πως μετατρέπει την χώρα σε ζωντανή κόλαση, μέσα από την οποία πρώτα ο ίδιος θα δυσκολευτεί να διαφύγει...)


Ο Γιώργος Παπανδρέου, μέχρι και πριν λίγες ήταν επικίνδυνος... Από σήμερα, είναι άκρως επικίνδυνος για το παρόν και το μέλλον της χώρας και των πολιτών της. Λυπάμαι πολύ, όμως επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μόνος του. Δίπλα του, μέσα από τη σιωπή τους αλλά και μέσα από την απραξία τους, είναι όλα τα στελέχη και οι οπαδοί-ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι ανέδειξαν και στηρίζουν το "φαινόμενο Παπανδρέου" που αν δεν βρεθεί τρόπος να σταματήσει εγκαίρως, πολύ φοβούμαι πως δεν θα αφήσει κάτι πίσω του που να θυμίζει στους περαστικούς πως πριν λίγο καιρό (μήνες ή χρόνια, δεν έχει σημασία) σε αυτό το μέρος ήταν η... Ελλάδα!


Όμως, η σιωπή που στηρίζει τον επικίνδυνο πολιτικά Γιώργο Παπανδρέου, βρίσκεται και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν κινούν τους μηχανισμούς τους προκειμένου να αρχίσει η αποδόμηση αυτής της άθλιας κυβέρνησης που σήμερα μέσα σε μερικές ώρες έδωσε όλα τα εχέγγυα για την καταστροφική πορεία που πρόκειται να ακολουθήσει. Λυπάμαι ιδιαίτερα για ολόκληρη τη χώρα, μα λιγότερο από όλα και όλους, λυπάμαι τους πολίτες της, οι οποίοι φοβούμενοι πως θα χάσουν όσα έχουν (κανείς δεν τους έχει ανακοινώσει πως τα έχουν ήδη χάσει αλλά απλώς δεν το γνωρίζουν ακόμη...) δεν τολμούν να σηκωθούν και να δι****στείλουν όλον αυτόν τον πολιτικό συρφετό, που όχι μόνο κατέκλεψε τους κόπους δεκαετιών, αλλά τώρα τολμά και να ξεπουλήσει ολόκληρη τη χώρα στους... Τούρκους!!! Αυτός ο λαός, ανίκανος να κουβαλάει το προγονικό αίμα, αφέθηκε στα χέρια των δολοφόνων του, κατακρεουργείται και φοβάται να... αντισταθεί.


Μέχρι χθες έλληνες, σήμερα ραγιάδες, φοβισμένα ανθρωπάκια που κοιτάζουν τα πάντα να αλλάζουν (εις βάρος τους) και συνεχίζουν με πλήρη απάθεια να παρακολουθούν το ίδιο τους το τέλος.


Αρνούμαι να παραμείνω σε μία χώρα δειλών, μία χώρα νεκρών-ζωντανών και άθαφτων... Αρνούμαι να παραμείνω σε μία χώρα της οποίας ο θάνατος ανακοινώνεται σταδιακά (αν και με γοργούς ρυθμούς) και οι πολίτες της περιμένουν... Τι; Ποιός ξέρει!!!


Γεια σου ραγιά... που ανέχτηκες έναν καταχρεωμένο Γιωργάκη να σε εξευτελίσει, να σε ποδοπατήσει και να σε σκοτώσει πνευματικά και σωματικά...


Γεια σου δειλέ ραγιά... που ακόμη κι ετούτη τη στιγμή δεν πιστεύεις πως ο πνευματικός αλλά και ο φυσικός σου θάνατος έχουν προγραμματιστεί με μεγάλη ακρίβεια, με κύριο γνώμονα τους δικούς σου φόβους...


Γεια σου ραγιά... ο δρόμος προς την ζωντανή κόλαση δεν θα είναι στρωμένος με λουλούδια, αλλά με το ίδιο σου το αίμα... αυτό που σου πίνουν μέχρι να σε εξαθλιώσουν με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο...


Γεια σου ραγιά (πρώην Έλληνα)... παθαίνεις αυτά που αξίζεις, από μικρά ανθρωπάκια που φοβούνται ακόμη και τη σκιά τους...


Αναγνώστης


Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_3190.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...