Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Μποϋκοτάζ προϊόντων - Η μόνη λύση για την σωτηρία της χώρας;

Μερικές σκέψεις... Δεδομένου ότι έχουμε μεγαλύτερη εκροή χρήματος προς στο εξωτερικό, απ' ότι εισροή, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όσο και να δουλέψουμε, και όσο και να παράγουμε, αν δεν αντιστρέψουμε τον λόγο εισροής/εκροής, στο τέλος θα ξεμείνουμε από χρήμα.Η μόνη λύση είναι να περιορίσουμε στο μέγιστο δυνατό την εκροή χρήματος στο εξωτερικό - με μποϋκοτάζ προϊόντων εξωτερικού - ενώ παράλληλα θα αναγκαστούμε στο σύνολο να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας σε όλους τους βασικούς τομείς για την αυτοσυντήρησή μας!.. Αν τα καταφέρουμε αυτά, σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να κάνουμε εξαγωγή προϊόντων, και άρα να εισαγάγουμε χρήμα.

Γενικότερα, αν δεν υπήρχε η ΕΕ, και το κοινό νόμισμα, θα μπορούσαμε απλά να κάνουμε υποτίμηση. Τώρα όμως που η υποτίμηση νομίσματος - που θα έκανε απρόσιτα τα ευρωπαϊκά προϊόντα - δεν είναι δυνατή, η μόνη λύση είναι το μπουκοτάζ. Το ΕΥΡΩ εμποδίζει την κυβέρνηση να κάνει υποτίμηση (και άρα να κάνει τους Έλληνες να σταματήσουν να αγοράζουν προϊόντα απο το εξωτερικό) , και άρα...

...ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΟΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, και ταυτόχρονη αντικατάστασή τους από τα Ελληνικά, έστω και αν γι' αρχή είναι ακριβότερα!..

http://ellines-portal.blogspot.com/2010/05/blog-post_23.html

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους να ξυπνήσουμε ρε παιδιά!!! Όλοι μαζι θα τα καταφέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...