Τήν παραμονή, λίγο μετά τά μεσάνυχτα, “ἐγενόμην ἐν τή νήσω τή καλούμενη Πάτμω”. Καθώς ἔπαιρνε νά χαράξει ἤμουν πάνω στή Χώρα. Ἡ θάλασσα, ἀκίνητη σάν τό μέταλλο, ἔδενε τά τριγυρινά νησιά.Δέν ἀνάσαινε οὔτε ἕνα φύλλο μέσα στό φῶς πού δυνάμωνε. Ἡ γαλήνη ἦταν ἕνα κέλυφος ὁλωσδιόλου ἀράγιστο.Ἔμεινα καρφωμένος ἀπό αὐτή τήν ἐπιβολή ἔπειτα ἐνίωσα πώς ψιθύριζα:“Ἔρχου καί βλέπε...”.

Γεώργιος Σεφέρης

"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος. " (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919) Άρθρο - ανάλυση του Αντιναύαρχου ε.α. Β. Μαρτζούκου Π.Ν. και είναι απο την ιστοσελίδα του Αντίβαρου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!


Για αυτό είναι καλό να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας: Αυτόν της διάβρωσης και τελικής καταστροφής της Ελλάδος!!! Ο καθένας ας τα εκλάβει όπως νομίζει.

Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ για να κατεβάσετε το άρθρο σε PDF

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

"Η Ελλάδα είναι μισητή για την αντίσταση που προβάλλει..."

"Η Ελλάδα τώρα, η Μεγάλη Βρετανία μετά" αναφέρει το Statesman, υπενθυμίζοντας στους βρετανούς πολίτες πως... έρχεται η σειρά τους

Οι ευρωπαίοι ελπίζουν πως η Ελλάδα θα ανάψει το φυτίλι της αντίστασης απέναντι στην παγκόσμια δικτατορία του κεφαλαίου και της παγκόσμιας ελίτ της Νέας Τάξης

Το περιοδικό New Statesman, στο εξώφυλλο του, καλεί τους Βρετανούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδας και να αντισταθούν εκ των προτέρων στο όποιο ενδεχόμενο παρέμβασης του ΔΝΤ στη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας τους.

"Η Ελλάδα είναι ο μικρόκοσμος ενός σύγχρονου πολέμου που μπορεί να μην ονομάζεται ταξικός, αλλά σπέρνει τον πανικό σε όλους τους φορείς του κεφαλαίου...", αναφέρεται σε άρθρο του περιοδικού, με τον τίτλο: "Η κρίση που οδήγησε στη "σωτηρία" της Ελλάδας".

Σε άλλο σημείο ο αρθρογράφος του New Statesman υποστηρίζει ότι "αυτό που συνέβη με την Ελλάδα είναι επικού μεγέθους κλοπή", και εκφράζει την εκτίμηση ότι η χώρα μας είναι μισητή για την αντίσταση που προβάλλει, αναφερόμενος προφανώς στις κοινωνικές αντιδράσεις για τα οικονομικά μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση σε συμφωνία με την τρόικα, ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν...


Είναι δεδομένο λοιπόν πως η Ευρώπη και οι λαοί της ελπίζουν στην αντίδραση και στην αντίσταση των Ελλήνων πολιτών που θα δώσουν το έναυσμα για να καταρρεύσει η απόπειρα της παγκόσμιας ελίτ να χειραγωγήσουν ολόκληρους λαούς. Η Ευρώπη κοιτάζει προς την πλευρά της μικρής Ελλάδας ελπίζοντας στο πνεύμα και την αγωνιστικότητα των Ελλήνων απέναντι στους μεγάλους επίδοξους δυνάστες.

Ταυτόχρονα, ο εφιάλτης της παγκόσμιας ελίτ δείχνει πως ονομάζεται "ελληνικός λαός" τον οποίο τρέμουν και θα προσπαθήσουν να λυγίσουν και να εξευτελίσουν με κάθε μέσο που διαθέτουν. Και θέλουν να λιώσουν την Ελλάδα σαν παράδειγμα απέναντι σε όλους εκείνους που ευελπιστούν πως η επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση (δικτατορία) έχει τρωτά σημεία και είναι δυνατό να νικηθεί.


Με το βλέμμα, λοιπόν, στραμμένο προς τους έλληνες είναι ολόκληρη η Ευρώπη, γνωρίζοντας πως παρακολουθεί το δράμα ενός λαού και τον αγώνα ενός σύγχρονου Δαυίδ απέναντι στον φοβερό και τρομερό Γολιάθ..., ο οποίος τρέμει και μόνο στη σκέψη πως ο Δαυίδ μπορεί να αποφασίσει να σηκώσει το βλέμμα του και να τον τσακίσει ξανά και ξανά, μετατρέποντας το θήραμα σε κυνηγό και τον κυνηγό σε τρομαγμένο ψοφίμι που θα τρέχει να σωθεί όπου και όπως μπορεί...


Για όσους ακόμη δεν το έχουν κατανοήσει, η χώρα μας έχει καταστεί ένα τεράστιο πεδίο μάχης και επίδειξης δύναμης, με μοναδικό σκοπό να εξολοθρεύσουν τους έλληνες για να φοβίσουν ολόκληρο τον πλανήτη. Και αφού η μοίρα των ελλήνων έχει προκαθοριστεί, μήπως ήρθε η στιγμή να δοθεί αυτός ο νέος υπέρ πάντων αγώνας; Εξάλλου, ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται... ή όπως μου είπε πρόσφατα ένας καλός φίλος "ο φτωχός δεν φοβάται την πείνα, αλλά ο πλούσιος την τρέμει..."


http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια πού περιέχουν ύβρεις και συνδέσμους πού οδηγούν σε ιστοτόπους με ακατάλληλο, αντεθνικό, ανθελληνικό, και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτά σχόλια γραμμένα σε greeklish.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

Γιά Μένα

Η φωτογραφία μου
Επικοινωνία: patmos.island.blog@gmail.com

Ἀρχειοθήκη ἰστολογίου

Ἀναγνῶστες

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.

Ας αποκαλούμε από τώρα και στο εξής τα Σκόπια ως Βαρδαρία. Ας το διαδώσουμε παντού.
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA. Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

Προξενείο STOP

Προξενείο STOP
Κλίκ στήν εἰκόνα καί ὑπογράψτε γιά νά φύγει τό προξενεῖο ἀπό τήν Θράκη μας.
Loading...